Optimus Prime (Transformers låten)

Episka ny låt om ledaren för Autoboterna, Optimus Prime! Här är min musikaliska hyllning till de 3 första filmerna. En bra resumé innan du ser den senaste utgåvan till Michael Bay saga av robotar, Transformers: ålder av utrotning. Njut!

Redigerad, skrivna, inspelade, består och utförs av: Shane Blair

Relaterade Ämnen

Transformers Optimus Prime costume

Det var länge sedan i en galax långt långt borta... bra i cybertron universum lol, Optimus Prime, ledare för Autoboterna!!! Detta är min kostym för 2014 som jag arbetat mycket, mycket, hårt på hela året. Speciellt tack till dannyeurena, Incrxtc och k...

Transformers optimus prime kostym.

ett tag sedan började jag en instructable på här, det var en optimus prime kostym och en arcee fembot stil kostym, jag gjorde en instructable av kvinnliga hjälm men aldrig avslutades projektet, jag fick marken arbete... så jag bestämde mig att ladda...

Omvandla Optimus Prime kostym

Omvandla Optimus Prime kostymKonstruerat och tillverkat av Jeff RobertsonIdén till denna kostym var inspirerad av min sons kärlek till transformatorer. Under det första kvartalet 2015, denna kärlek förvandlas till en besatthet. Medan de diskuterar sl...

Optimus prime cadburys lagring tin

optimus prime tennbara en random projektet ett tag sedan, cadburys bil tenn, ur omedelbar upp (ordlek avsedd), målade, lagt en autobot klistermärke till huven. bra för lagring av transformator vapen eller minicons i min sons rum....

Optimus Prime (G1) kostym

medan du tittar på ett avsnitt av den klassiska 1984 animerade "Transformers" med min 4-årige son hade jag ett ögonblick av galenskap. "Hej kompis," sade jag. "Du vill att jag ska göra dig en Optimus Prime kostym för Halloween?&qu...

Film korrekt Optimus Prime (med blå LED)

Hej AutoDesk värld! Detta blir min första Instructable! = P jag hoppas ni alla njuta av det, det kommer fler att följa! Jag gör allt för henne.I detta Instructable, vi kommer att ändra en befintlig ledare klass: Revenge of The Fallen - Optimus Prime....

Optimus Prime Coustume

http://www.youtube.com/watch?v=X-dsb6WYRAwHej gillar killar, detta är min optimus prime kostym jag gjorde till halloween det tog mig ca 10 timmar att göra så hoppas du det....

Optimus Prime Ion Blaster

jag hittade den instructable för Optimus Prime kostym och åkte till stan på att bygga min egen. Jag ville ta det ett steg längre och lägga till hans främsta vapen. Här är hur jag gjorde den. Vad du behöver: - 3" kartong rör - 4" papprör - vanlig...

Optimus Prime transformatorer kostym

An Optimus Prime kostym jag gjort i 5 dagar för ca $20. Mestadels tillverkad i massor av kartong, flingpaket, kardborrband, varmt lim och superlim, bland annat.Jag tog det till en midnatt visning av Revenge of the Fallen. Det var en stor upplevelse;...

4-åriga Logan i hans omvandla Optimus Prime kostymer

Jag har tillbringat den senaste månaden och en halv arbetar på min sonLogans kostym för Halloween. Han älskar Optimus Prime så pappa beslutat att låtahonom känner han är faktiskt Optimus Prime. Vänder ute är kostymer utdet så här på webben så jag för...

Optimus Prime kostym

när första början mitt sökande efter den mest AWESOME Halloween kostym någonsin skapats, ville jag först att plocka något jag har alltid älskat... detta bly-till min barndom amore för transformatorer som så småningom blev min Magnus Opus eller Optimu...

Optimus Prime, med att prata vocoder robot röst synthetiser

detta är ändrad * version av Optimus Prime med extra röst och ljus mods för bättre publiken inverkan!Hade skitkul komplett, vann 1: a pris!Jag kommer inte ge Detaljer om kroppen konstruktion som Dannyeurena gjorde ett ganska bra jobb som förklarar at...

Omvandla Optimus Prime och Bumblee Bee kostymer 2011

Hi dessa bilder är på min pojkar Halloween kostymer för förra året. De ville göra något annorlunda så de bestämde sig att vara riktiga omvandla transformatorer. Detta projekt var väldigt kul. Vi samlas först rutorna rätt storlek. Lådor som var stor n...

Optimus Prime Cookie

nu är det jul cookie att göra säsong, och medan min flickvän hade socker kakan degen på handen, jag beslutade att nörd ut lite. Jag kapade en boll av degen och gjorde min anpassade skär cookie-baserade på Optimus Prime från transformatorer. Jag använ...

Optimus Prime Bed

detta är en säng som jag gjorde för min son, baserat på Optimus Prime. Jag beslutade att inte göra en Instructable, eftersom det är byggt av en befintlig dresser och skulle vara svårt att kopiera exakt....

Optimus Prime och Bumble Bee

omvandla transformator kostymer. Favorit Autobots Optimus Prime och Bumble Bee kommer till liv som aldrig förr. Skapad av recylced skylt, vinyl, nylonväv och limma. Vart var freehanded och 100% hemlagad. Hoppas du njuter lika mycket som jag gör. Robo...

3D utskrift Optimus Primes laser gevär

Detta instructable visar hur man ladda ner, skriva ut och montera Optimus Primes lasergevär. Observera att detta instructable är ett pågående arbete. Jag för närvarande montering min egen 3D-skrivare, och det kommer inte vara redo för ett tag. När de...

Hur man gör en Awsome LEGO Optimus Prime byst

detta är en full visas guide om hur man gör en awsome Optimus Prime huvudet byst. Vänligen njuta och kommentera.Steg 1: första! Tar detta rotation enhet...Steg 2: nästa! Sätta en grå bit framme och två stycken Blå hålet i ryggen...Steg 3: sedan! Sätt...

Optimus Prime Lego instruktioner

detta är en robot och jag gillar hur det ser ut.Steg 1: Få dessa bitar.Steg 2: Bifoga röda gripet bitar till svart cylindrarna. Sedan sätta svart cylindrarna på blå 1-dot bitar. Lägg de blå 1-dot bitarna på i 1-dot bitar med den sida pricken. Sätt de...