Orange Cupcake väggmålningOrange smaksatt muffins med smör grädde dekoration. Väggmålning av en orange från apelsinlundarna. Detta var en beställning jag gjorde för en skola union för sin picknick.

Vad du behöver:

Cake Mix om 4 lådor eller vad någonsin kommer att passa på brädan.

Robust styrelsen att hålla och stödja muffins. (Jag använde skumgummiplatta i trädet dollar)

Mini Muffin Liners (Walmart har oftast dem)

Mini Cupcake Pan

Smör grädde (jag köpte min i bulk från Brill jag gör en massa kakor) eller bara göra din egen.

4 svart Wilton skriva isbildning i ett rör. (också kan hittas på Walmart)

Gel pasta till nyans din glasyr (jag använde Americolor färger: Electric Orange och mintgrön)

Rörsystem väskor

Tips # 2D, #7 Wilton Tips

Decorating tips innehavaren

.

1. det första du vill göra är baksidan av alla dina muffins och Ställ dem åt sidan att svalna.

2. därefter Lägg ut din styrelse.

3. gör och/eller förbereda din buttercream. Anledningen jag använder buttercream är eftersom det är riktigt varmt här och denna väggmålning skulle lämnas utanför och ville inte dekoration att smälta.

4. Placera varje cupcake i styrelsen med lite buttercream på botten av cupcake så det kan bo på plats. Placera varje cupcake så nära som möjligt för att undvika luckor.

5. nyans vissa Buttercream Orange och lite grönt. Kontrollera att du har helt enkelt vit buttercream kvar för sista handen.

6. Använd din svart glasyr från röret och fäster vid koppel och spets # 7 dra ut konturerna av orange med bladen. Jag använde en bild som referens och fria händer drog det med svart tub glasyr. Detta kan vara den svåra biten eftersom dispositionen är basen av din väggmålning och dess vad tänker din bild. Men kom ihåg misstag kan alltid täckas upp med färgad glasyr.

7. Kontrollera att din har rörledningar väskor redo med tips #2D och en påse har orange buttercream, gröna buttercream och vit.

8. jag började med orange. sedan bokstäverna med de svart glasyr från röret (du är alltid Välkommen till ändra din spets om du har ett bättre tips att använda för svarta bokstäver när du fyller dem), och sedan jag flyttade till grön glasyr, och slutligen till vitt.
Som långt en pipping dekoration. Jag gjorde en enkel klämma ur glasyr från pipping väskan för en stjärna och dra bort. Samma plats som du startar när du startar i början samma plats du avsluta. Jag behöver inte vara perfekt. Ofullkomlighet kommer inte att visas i den stora bilden av väggmålning. Vi är bara ute efter textur och bara ute efter för att fylla i dispositionen med färg.

Obs: Oroa dig inte om du har några små mellanrum mellan cupcakes. Det händer.

9. se tillbaka och ta en titt på dina konstverk. Du kanske inte kunna se helt vad du har skapat tills du ta ett snap shot av ditt arbete.

10. du gjorde det! har gott om servetter runt för partiet och njut!

Relaterade Ämnen

Mega Man 8-bitars Mega väggmålning från keramiska plattor

Vårt företag hade en stor, grå cinderblock vägg i vårt annars väl inredda reklambyrå. Jag såg en möjlighet för en gigantisk 8-bitars Mega Man strid scen. Designen är baserad på Mega Man spel från 1987.8-bitars tecken i Muralmålningen skapades med 4'...

Köksträdgården staket väggmålning

Min bästa vän och jag satte nyligen upp ett litet staket för att skydda min köksträdgård (pågående arbete). Jag ville inte att bara färga staketet men jag ville lämna det naturliga heller. Jag föredrar fantasier. Jag tror att om du komplicera saker f...

Att göra din egen M.C. Escher stil väggmålning

jag kommer att visa dig hur man gör en stor MC Escher stil väggmålning för ditt vardagsrum till mycket låga kostnader.Jag har beslutat för en del av M.C. Escher's "Metamorphose III" den delen där rutor blir lizzards och sedan omvandla till hexag...

Kaffe eller kanel-Orange Cupcakes med carmel Cream Cheese Frosting

Detta är suuuuuper lätt och läcker!Kaffe Cupcakes1 låda med Jiffy Yellow Cake Mix (det är vad jag använde, kan du använda något slag du vill ha)Substitue mängden vatten på rutan med kallt kaffe1 msk kaffe grunder (jag använde folgers chokladtryffel)O...

Anpassade väggmålning på Deerstand

detta projekt var en present till min styvfar. Det fanns inte någon vägledning online för denna typ av projekt specifikt så jag trodde det skulle vara bra för någon här.Steg 1: Projektets bakgrund Det första steget för mig var att hitta en scen jag v...

Arkitektoniska väggmålning Pyrography

Jag hade möjlighet att göra ett par brända bilder för min office under några betydande renoveringar. Medan de flesta woodburnings är ganska liten i storlek, jag gick överbord och beslutat att använda 2 x 4' skivor av plywood för min medium. Sådan upp...

S.Alt City: QR koden interaktiva väggmålning

S.Alt staden är en väggmålning för centrala Syrakusa som samtidigt firar Syracuses industriella förflutna och dess nuvarande status som ett konstnärligt centrum. Vid första anblicken, är bilden historiska, som skildrar ett pump house och saltlake dis...

Silhouette skog vägg väggmålning

När vi flyttade in i vårt nya hus, var en av de första projekten som vi genomförde att sätta ihop en plantskola för vårt första barn som skulle framme i bara några månader. Vi beslutade att gå skogen tema. Den största delen av detta var en stor vägg...

DIY skog väggmålning

Vi bytte nyligen sovrum i vårt hus och jag ville förvandla mitt nya rum till något som skulle komplettera resten av vårt hem (natural, rustik & artist inredning).En väggmålning kommer att helt ändra utseendet på rummet, så du bör planera detaljerna i...

Coffee Shop Airbrush väggmålning (tid förfaller video)

målning kan vara mycket roligt, ännu mer så när du tjäna lite pengar gör det!Detta är en väggmålning jag kontrakterades till design och färg för en icke-franchise coffee shop. Sval plats. Så jag gjorde en snabb skiss på plats (ja faktiskt på papper)...

Triangel väggmålning väggdesign

Detta Instructable är för en triangel väggmålning väggdesign. Det är en dekoration för våra makerspace att lysa upp området och inspirera kreativitet!MATERIAL:KVT BESKRIVNING1 penna1 stor tacksam eller krita linjeUtgående Primer färg (mörk eller ljus...

Skapa en väggmålning för din cykling Boudoir (eller vad)

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en vägg väggmålning snabbt och enkelt med en OH-projektor. Det är verkligen inte svårt. Du behöver antagligen göra detta under en period av två dagar, men inte alltför många timmar är inblandade.Min...

Måla en väggmålning Tree

vi är kär i färgen runt här och nyligen beslutade att min dotters rum behövde ett träd. All om instruktionerna jag hittade runt internet föreslog användningen av en OH-projektor. Jag hade inte heller ville få en projektor, och så denna handledning är...

Sjöjungfrun väggmålning

Liva upp ditt hem eller uteplats med en hand målade sjöjungfrun väggmålning.Du kan se denna väggmålning i barnens sfären på KC Renfest!Steg 1: Planera framåtDu kommer att planera vilka färger du vill använda på din väggmålning. Plan där denna väggmål...

Verkliga livet zork vägg väggmålning

Minns du den klassiska text baserat äventyret Zork?rätt roligt?men har du någonsin om: "Jösses, det skulle vara häftigt om livet hade en kommandofönstret så här"? Tja du behöver inte vill längre, bara följa denna kompatibel och göra livet mer so...

Gör din egen skog vägg väggmålning

Vi gör en mycket liten människa. Vi har tilldelat ett utrymme i våra hem för denna förestående mänsklig men ville göra det lite speciella. Vi var inte alltför intresserad av super-könade inredning och ville barnkammaren är en inbjudande plats som påm...

DIY Hur man måla en väggmålning (Nalle Puh)

Att göra mitt barns rum så speciell som möjligt blev mitt mål när jag fick reda på att jag var gravid. Hela "häckande syndrom" slå mig hårt och jag kände att jag inte ville bara några trä bokstäver på väggen stava hans namn. Jag älskar Puh Björn...

Neverland sovrum väggmålning

detta är en väggmålning som en målad i mitt döttrar rum för några år sedan. Det är ett relativt litet rum så jag tänkte att jag kunde måla hela toppen till botten. Det var ett mycket ambitiöst projekt och tyvärr hade vi att flytta innan jag kunde sät...

Göra en grönsak väggmålning, motverka kaniner

Originaly skapas för att skapa en utbildning, ännu omstörtande, lever sculpure utanför en klass skolmatsalen, denna själv existensnivå vertikala salladsbar skapar samtal om hälsosamma måltidsalternativ och ökar accesibilityen för dem som kanske annar...