Origami Boba Fett Finger marionett #FerociousDougnutsJag experimenterade med några star wars finger marionett veck när jag snubblat på detta konstiga trick med en origami akut Yoda från "Darth papper Strikes Back". När jag var klar jag visste inte vad jag gjorde, sedan upptäckte jag att det såg ut som Boba Fett. Efter att jag färgade det och dekorerade den. Så denna modell liknar att göra en akut Yoda, utom med ett par knepigt veck.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en origami Starwars Boba Fett hjälm!

Välkommen till tcgames dagliga origami-serien. I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Starwars Boba Fett hjälm. Njut av: D!Origami: Starwars Boba Fett hjälmDesignad av: Chris AlexanderAnvisningar som finns på http://www.starwarso...

Lera Finger marionett peruker

Hej, jag bestämde mig att göra lite lera finger marionett hår, som alla kan göra för deras nästa finger marionett show. Jag kommer att visa dig hur man gör dem i några enkla steg. Njut av!!Steg 1: Börja med två bitar av lera som rullas till bollar.Hi...

Flicka Boba Fett kostym

steg till att göra en flicka Boba Fett kostym.HjälmSkjortaBandStövlarKnäskyddAxelvaddMode klä handskarAlla artiklarna köptes på Walmart såvida inget annat anges.Artiklar för hjälm behövs110lb vikt cardstock $4.96Superlim (Locite) varumärke $3,99 varj...

Boba Fett bokstöd/dörrstopp - ShapeCrete

Förra månaden, för våra bygga natt fick Dover bibliotek spela med en fantastisk mögel-stånd konkreta mix... ShapeCrete. Tillfällighet, vi var mitt i en large(ish) åter hyllor ansträngning och, som nämnts tidigare, vi är enorm nördar. Resultatet? Star...

Boba Fett trä brännare

boba fett trä brännare tillverkad av 15 kg gas flaska...

Boba Fett vedeldad spis

Hälsningar!Mina söner och jag inspirerades av en vedeldade bastuugn av doddieszoomer i en form av Darth Vader.Vi byggde en liknande till den. Men vi också till beslutade att bygga en Boba Fett spis.Material:Den viktigaste komponenten för hjälmen var...

STEAM PUNK STAR WARS "BOBA FETT"

PLOCKADE upp BOBA FETT på en lokal butik för $14 och TÄNKTE Hej låt se vad jag kan göra med detta.I PRINCIP RIVIT DET ALLA VÅT SLIPAS HELA.TOG MIN LÖDNING PISTOL OCH GJORDE NÅGRA FLER REALISTISKA STRIDEN ÄRR, BORT ELEKTRONIKEN FÖR ETT SENARE PROJEKT....

40" handsnidade Boba Fett sockerrör

Jag blev ombedd att göra detta för en kille som var en Star Wars nöt som jag själv. Jag började limning två 2 x 4 tillsammans.1 - jag tog två 5 "peaces av tall 2 x 4 och limmas sedan ihop och fastsatt dem över natten.2-nästa efter att limmet torkat s...

Boba Fett Bounty Hunter dräkt

här är hur man gör en boba fett bounty hunter coustume för dina vänner, din son som är obssesed med boba fett, eller ens själv! Så lyssna noga!!! Anledningen till att jag gjorde detta Instructable är eftersom jag älskar Star Wars och särskilt Boba Fe...

Boba Fett kartong hjälm

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy Star Wars inspirerad skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar...

Bygga barn-storlek Boba Fett pansar med hjälp av Pepakura metoden

denna handledning visar hur man gör en Boba Fett kostym för barn (9 år gammal i detta fall) med hjälp av Pepakura metoden."Pepakura" är en teknik för att göra utskrivbara versioner av 3D datormodeller. Utskriften kommer med numrerade flikar och...

K'NEX Boba Fett slav jag

I detta "vänners kompatibla kommer jag visa dig hur jag gjorde den ikoniska slaven jag från Star Wars filmer, ägt av Jango Fett och senare av hans klonade son, Boba Fett. Jag beslöt att göra Boba Fett version, eftersom detta fartyg grön/brun färg är...

Hur till sorg en Boba Fett kostym-använder kartong!

Denna Halloween jag ville göra en riktigt cool dräkt men jag hade en mycket stram budget. Så jag tittade runt garaget och jag hittade ett par ark av kartong, blå några foam, plastfolie, lite brun vinyl, massor av olika färger av sprayfärg, etc. Jag h...

3D Perler Boba Fett

Detta instructable är för en Voxelized Boba Fett kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor (helst jag använder Perler). Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen kreditera mig b...

Påsk kanin Finger marionett

Hej! Jag ska visa dig hur man gör en söt kanin finger marionett till påsk som du kommer att älska. Denna docka kan vara enkelt skräddarsydda (t.ex. det behöver inte vara lila) och att göra korgen är valfritt!Hoppas du njuter!Vänligen kommentera, följ...

LEGO Boba Fett kostym (barn)

En enorm Star Wars / Lego fan, min son bestämde att han ville vara Lego Boba Fett. Hans mini figur dräkt var modellerad efter (Lego set 9496 - öknen Skiff)Dräkten var byggd med samma material och teknik som hans Lego Herren Vampyre minifigur kostym.S...

Starwars Boba Fett Blaster Halloween dräkt

detta är hur jag byggde min Boba Fett Starwars Blaster för min Halloween kostym. Jag önskar jag hade bättre dokumenterade byggprocessen men det var inte för hårt.Steg 1: Blaster jag använde en Rebel alliansen Nerf Blaster jag köpte på wal-mart för $2...

Hur göra Starwars Boba Fett Arm Kraghandskar halloween kostym

detta är hur jag gjorde arm kraghandskar för min Boba Fett Starwars halloween kostym. De professionella som kör omkring $300 och eftersom jag hade mer tid än jag gjorde pengar... jag gjorde min egen. Jag dokument inte byggprocessen, som tog ungefär e...

Hur man bygger en Boba Fett Jetpack från Scratch

Låt oss inse det, $350 är en hel del pengar att kasta ner för att köpa en gjuten jetpack kit för att slutföra din Boba Fett kostym. Lyckligtvis är det inte omöjligt att sätta ihop en jetpack från början (åtminstone det är vad jag sa till mig när jag...