Origami kub seed starternär jag letade efter seed starter tips kom jag över ett antal papper seed starter. Så jag lära mig att göra det alittle kreativ, dvs att omvandla en origami kub i till seed starter. Det är så enkelt. Först gör en origami kub, ilearned att göra det från instructible, så jag hoppas att du kommer lära dig det på så sätt. Iam användande en mobiltelefon för att lämna denna, så jag har en hel del begränsning. Varje organ som är redo prova det och lägga fram en mer grafisk presentation är välkommen. Efter att ha gjort en origami kub av önskad storlek skära bara öppna upp i kuben, och din kub seed starter är redo.
Relaterade Ämnen

En faktiska origami kub utan skära, limning eller moduler! : o (fujimoto kub)

Detta kommer att visa dig hur man gör Fujimoto's origami kub. Kvadratiska papper behövs, och tjockt papper gör en bättre kub. Korrespondenskort skulle göra en awesome kub! :)Disclaimer: Jag tog bilder med en Nintendo DSi. Tack för att göra dem, Ninte...

Seed Starter

om du befinner dig i februari längtan för färska örter och ljuset, spendera resten av året samla plastflaskor för dessa frön förrätter. Som en bondes dotter, jag kan vanligtvis ta hand om växter, men de löper störst risk att dö vid fröplanta scenen....

Seed Starter krukor gratis!

Detta instructable är min post för den gröna design contest. I detta instructable jag ska visa dig hur du skapar två utsäde start krukor av upp-cykling en vattenflaska. De flesta av oss använder dessa slags flaskor vatten ganska ofta och slänga dem u...

Hur man skapar en Self-watering Seed Starter

det är den tiden på året att få dina frön upp och går i ditt hem, för att förhindra sena froster från gör skada om du planterar dem direkt i din trädgård. Också börjar fröna inomhus innebär att de kommer att producera (blommor, producera etc.) förr....

Inomhus seed starter

Seed Starter gjorde jagväxa lampor var 10 dollarvirket jag hittade i min bakgård...

Seed Starter/inomhus plantering hylla

Inget riktigt svårt om detta, och jag har sett andra göra liknande hyllor, men jag la till något som jag inte har sett ännu och förhoppningsvis det kommer att sporra andra att tänka på ändringar till deras inomhus utsäde förrätter och kök örter hyllo...

Shot & vin Glass Terrarium / Seed Starter

jag inte trädgård som jag använder till, men när jag gör, jag börjar växterna inomhus - få en hoppa på kort Michigan somrarna. För att starta min frön, använder jag slutna behållare.Jag ville alltid göra miniatyr inneslutna terrarier.Jag arbetade med...

Origami kub ledde humör lampa

Detta Instructable är om hur man gör en origami kub ledde humör lampaIdén kom till mig när jag först gjort en origami kub och trodde det skulle vara riktigt coolt om jag lyste upp det med lysdioderDu behöver:LexanEmaljerad trådTydlig tråd tubeLysdiod...

Tyg Origami kub örhängen

visste du att du kunde göra origami med tyg? Du kan!Dessa origami kub örhängen gjordes med 2,5 tums rutor och är omkring 1(cubic) tum i storlek. Detta instructable förutsätter att du redan vet hur man gör modulära kuben i origami, men det är ett enke...

Dekorativa Origami kub 2

detta är alternativ konstruktion till min dekorativa Origami kub 1 instructable (Ja, jag fick kreativ med namnen...) som inte använder tredjedelar.Denna kub är en göra sval-sett modulära delen som kräver 12 rutor av papper.Jag använde 3 olika färger,...

Dekorativa Origami kub 1

här är en sval sett kuben från 12 rutor av papper. Det är en stor dekoration, och kan också * vara stod på dess hörn *. Njut av* Edit * gjorde jag en variant till denna modell som inte innebär fällbara tredjedelar ;)Steg 1: Folding enheterna get 12 s...

Hur man gör en origami kub

det material som krävs för detta förfarande är följande:(1) kvadrat pappersark, vilken storlek är acceptabelt, större storlekar blir enklare att arbeta med. Hörn markeras i bilden för att underlätta identifiering i efterföljande steg.Steg 1: Steg 1:...

Origami kub

jag nyligen lärde mig hur man gör en origami kub, och jag tyckte det var så coolt jag hade att dela med alla!Steg 1: levererarför detta projekt behöver du 6 bitar av kvadratiska papper. Jag använde 8" 8" bitar och färdiga kuben var ungefär 3 inc...

Enkel modulära Origami kub (6 st)

lära sig att göra modulära origami kub tutorial (6 st)Vad du behöver göra origami kuben:-6 fyrkantiga pappersbitar med olika färgerI denna tutorial använder jag fyrkantiga pappersbitar med storleken 9 x 9 cm.Varaktighet: 6 minuterSvårighetsgrad: Lätt...

Eld kub (Fire Starter)

Hej världen! Ren kol här och idag jag kommer att visa dig hur man bygger en liten, lång brinnande ved för att tändas som jag kallar brand kuben. Dess i grunden en bomullstuss täckt med vaselin komprimerat så små som möjligt. Dess stora för nöd-belysn...

Återvunnet box seed starter

som våren börjar komma fram många av oss som för att få frön startade inomhus för att se till att de tar men utsäde startpaket kan bli dyrt beroende på var du handlar och hur mycket utrymme du har att växa. Men med detta lilla knep du kan spara penga...

Livet Seeder - göra en inomhus seed starter

Hej alla,i denna instrucable kommer jag att dela med dig min nyaste design, liv seeder..vad? livet seeder är en enkel inomhus frö startar maskinen. den har en grundläggande ram med inbyggda lampor och fläktar. Det är helt justerbar eftersom anläggnin...

Origami kub Rose

Ja detta är en av mina favoriter origamis, eftersom det är en "2 i 1 origami" kan det vara en kub eller en ros, och är en mycket enkel origami (om du vill ha en mer realistc ros försök Steg 1: papper Papper: Detta origami behöver inte någon särs...

Hur man gör en origami kub (sobone enhet

jag älskar att göra modulära origami, och en av mina all time favoriter är origami kuben. Denna kub är gjord med sonobe enheter.Steg 1: material behöver du 6 kvadratiska ark origami papper. Jag använder 6" 6" papper.Steg 2: komma igång Ta ett ar...