Otroligt lätt att göra bananbrödI detta instructable, jag kommer att visa dig hur man enkelt gör fantastiska bananbröd. Om du är som mig, du går till mataffären och köpa en massa bananer, bara att ta reda på att du inte kan äta dem alla tills de blir super mogna och vända alla svarta och grov söker. Bli inte rädd, och inte kasta bort dem! Gör bananbröd med dem. Följ stegen nedan och/eller titta på den video läraren. Njut!

Ingredienser

1 och 2/3 koppar mjöl- (Jag använder bröd mjöl, men du kan använda alla ändamål)

1 tsk bakpulver

1/4 tsk kanel

1/2 tsk salt

1 kopp socker

2 stora ägg

1/2 kopp av rapsolja

3 stora mogna bananer

1 tsk vaniljextrakt

1/2 kopp till 2/3 kopp hackade valnötter

För en mer fuktig bröd, använda ett ytterligare hälften av en banan och 2 msk gräddfil

Se Steg
Relaterade Ämnen

Otroligt lätt att göra mörbakelse Cookies

Mörbakelse Cookies är på menyn i detta instructable av i köket med Matt. Dessa härligt smaskiga mörbakelse cookies är otroligt enkel att göra, och packas med smaskiga godhet. Med bara några enkla ingredienser, kombinera vi ihop dem för att skapa en h...

Otroligt lätt att göra PVC Nunchaku för under $10

jag har skapat en stor par nunna-chuckar ut några vanliga PVC-rör, kedja och lite tid. Jag hittade det mesta runt min pappas butik och resten köpte jag för mycket billigt på min lokala järnaffär. Dessa är bra för karate praxis, låtsas att du är en Ni...

Fot varmare - otroligt lätt att göra

Gör en mysig fot VARMAREPÅ MINDRE ÄN 5 MINUTERMED SAKER HAR DU JUST NU...1) få en säng kudde (ta bort några av fyllningen om den är för tjock)2) vik kudden på så små sidorna touch (som vikning en plånbok).3) fäst hörnen tillsammans med säkerhetsnålar...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

3 saker att göra från gamla registreringsskyltar

Här är tre enkla och användbara saker du kan göra från gamla registreringsskyltar.I detta instructable jag att täcka hur man gör:en lådaen post och nyckel hållareen taklampaRegistreringsskyltar bära en hel del nostalgi och är mycket intressanta visue...

Att göra Hempwick

Hempwick är en otroligt praktisk sak att ha till hands. Är en lätt förnybara brand källa som förmedlar inga smaker som det lampor cigarrer (eller andra smokables val), eller röding/ljus i utkanten av något. Det också sparar butan i din tändare, kan s...

5 sätt att kasta korten i luften.

5 otroligt sätt att kasta spelkort....

3D skriva ut ett fall mögel att göra dubbla mögel delar

Detta är en avancerad mögel-making handledning. Om du behöver göra en multipel-del mögel, eller måste du göra multiplar av samma mögel, kan du överväga att göra vad som kallas ett fall mögel. Det vill säga en mögel-av-en-mögel-del. Denna handledning...

Allt du någonsin velat veta om att upprätthålla en gitarr (men var rädda att fråga)

Gitarr underhåll kan vara en frustrerande och dyr affär. Detta instructable syftar till att hjälpa med det. Om jag missat något du tycker bör finnas med, låt mig veta; Likaså om du har en fråga, lägga den i kommentarerna och vi får se om vi inte kan...

Att göra en Plywood ståbas

Hej alla! Detta instructable jag vill visa er hur man gör en plywood ståbas. Detta var mitt största projekt för mitt sista år på gymnasiet och var det projekt som jag tog för att tävla i 2012-2013 SkillsUSA län och stat konferenser. Huvudsyftet var a...

Mitt tips för att få din produkt på marknaden

Har du en ny produkt och vill få ut det på marknaden?Är du en hobby, maker, uppfinnare, midnatt ingenjör, garage ingenjör, småföretagare eller vad du vill kalla detTja, är här mitt bästa tips att få din produkt på marknaden:Tips nummer ett: Tänker in...

Otroligt lätt skärm utskrift T-Shirts hemma med StencilPro

Ltjäna hur du screen print hemma som ett proffs med vår otroligt lätt att använda StencilPro silk screen produkt till en bråkdel av kostnaden för det professionella systemet! Denna skärm utskrift lösning är inte bara budget vänlig, det är litet utrym...

Med hjälp av Cricut utforska att klippa ut en sömnad mönster

Jag märkte efter utarbeta några mönster för korsetter för hand, jag kunde använda min Cricut utforska för att göra processen att skriva ut och/eller skära ut mönstret lättare.Några av fördelarna med att använda Cricut utforska att skära eller skriva...

Paracord keltiska Knut kedja armband-mycket lätt att göra, och en stor gåva idé!

jag har gjort olika armband ett tag nu, och min andra hälft har bett för något som ser bra ut, inte är alltför skrymmande, men framför allt saknar ett plast klipp. Detta är vad jag kom med!Jag känner också att jag bör påpeka att detta är min allra fö...

Super lätt att göra bärbara högtalare för mp3/ipod

jag inte vill punga ut massor av pengar på bärbara högtalare.Så jag inteOch gjorde några.Dessa drivs av ett batteri.De är otroligt lätt att göra jag är 14 jag gjorde det!Som alltid är jag inte ansvarig om det inte fungerar eller går fel.Prova det på...

Att göra lägereld vändningar

vändningar är otroligt lätt att göra. De är osyrat bröd eftersom de innehåller ingen jäst eller surdeg kultur. Det kostar ca 30p (60c? men vi är i rip av Förenade kungariket, så förmodligen billigare i staterna) att göra ungefär 12 vändningarIngredie...

Delicious bananbröd

Några månader berättade tillbaka min syster att hon bakat bananbröd. Hon varmycket nöjd med hur den visade sig för henne och föreslog jag försökte det också. För att vara ärlig, jag var inte ens hisstyg efter försökande den. Kunde inte förstå varför...

Streusel toppade bananbröd

det verkar som om vi alltid låta våra bananer gå till långa, så att de blir svarta och ingen vill äta dem. Det bra är vi får att göra bananbröd! Detta är ett bra recept och går tillsammans med frukost, lunch och middag, också dess ganska frisk... Nju...

Otroligt detaljerad vattendroppar från sprayfärg

I denna tutorial jag ska visa dig detaljerad hur man sprayfärg dessa otroligt vattendroppar!Det är en otroligt enkel process att måla ytor med dessa vattendroppar. Du är säker på att förvåna folk du Visa din målade saker till!Om du är någonting som j...