Outdoor Chaise Lounge made from Pallet WoodStund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en artikel med rubriken "Bygga en Lounge stol från lastpallar". Detta var min inspiration.

Jag beslöt att göra en trevlig söker moderna strömlinjeformade lounge stol från trä främst från pallar. Där jag arbetar har vi åtminstone 100-150 pallar på baksidan. Så i början av detta somras (för ungefär en månad) jag började samla vissa pallar, som gjordes fint jämfört med normen. När jag hade tillräckligt bra bitar av trä var projektet på.

Jag Använd en router, rundade ändar lamellerna. Massor av slipning var involverad med detta projekt (ca 30$ i sandpapper), och en massa TLC. Observera att de 2 viktigaste tvärbalk inte var från pallar, de köptes från HomeDepot för 1$ varje (skrot lappar). Alla tillsammans jag tillbringade nära för 100$ för leveranser (sandpapper, fläcken, varathane, däck skruvar och ECT).

Förlåt mig för att ta så lång tid att uppdatera detta instructable, de flesta bygga bilder jag hade tagit på min mobiltelefon. Mobiltelefon kraschade stund tillbaka, jag var kunna återställa några av bilderna. Dessa bilder visar några Detaljer för ryggstödet stöd. Vridningen är typ av unikt, det kom från en x-y justera tabell som skrotades på jobbet. För färgningen hittade jag var det lättare att använda gel fläcken (färg honung) om jag minns rätt. Jag slutade att sätta på 4 lager av varithane, lätt slipning med 320 grus mellan rockar. En sak jag lärde mig var vatten baserad varithane fortfarande moln upp, när stolen blir verkligen våt, detta är efter 3 månader. Nästa gång kommer jag se till att använda en olja bas produkt. Du kan sätta stolen ute i regnet 3 timmar efter din gjort tillämpa det, och det bo är perfekt förseglade.

Update 4-5-2015
1. om uppdateringar
Jo har det varit två somrar, kommer upp på tredje sommaren sedan jag byggde en schäslong. Detta är vad det ser ut nu. Jag har precis börjat demontera lounge stolen för fordonsreparationslackering. Efter två somrar det ser ut som fan. Medan jag fordonsreparationslackering stolen, har jag tagit bilder. Så denna gång kommer jag att kunna Visa ram och pivot detaljer. Snart kommer jag att uppdatera Instructable. Här är en första några bilder för nu.

Relaterade Ämnen

A simple lamp made from laminated wood

Hi everybody!I min utbildning att bli licensierade trä/metall butiken lärare fick jag bygga många saker. Ett av uppdragen var att experimentera med laminerade böjt trä. Vi bör göra en rund del, en del gjorda av en solid bit med skära skåror, och förs...

Bambu Chaise Lounge Chair

begreppet denna stol kom om viljan att skapa en stol som var vackra, funktionella och lämnade lite avfall. Hela stolen gjordes från 1 bit bambu plywood. (Väl den ursprungliga designen var för att, men efter stolen hade gjorts insåg jag det behövs en...

Chaise Lounge

ÖversiktInstruktörer: Kyle Steinfeld, Simon Schleicher, Jonathan Bachrach, Luis JaggyTeam: Cindy Hartono, Fei Du, Eleanna Panagoulia, Shima SahebnassaghHuvudmålet för detta projekt är att utforska design potential bending tekniker och testa de sätt s...

Kartong Chaise Lounge

min rumskompis och jag flyttade nyligen in i en lägenhet. Vi båda saknade någon möbel så vi hade något av en shoppingrunda på den lokala IKEA. Så kom med allt det nya möbler massor av rutor. En låda från IKEA är dock inte lika roligt stor låda i min...

Bakåt bygga Chaise Lounge Chair (100% räddade material)

alla mina bygger är gjorda av 100% återvunnen material. Varför? Eftersom det är roligt, Billigt, är utmanande, och jag en Trädkramare. Det tar bara lite fantasi och några reverse engineering. Den traditionella bygget har planer och kräver material. M...

Achille le grand (a lamp made from fire extinguishers)

As some of you already know, I love turning objects into something they are not. Med mig, en skruvmejsel blir en gaffel, en basket blir en väska, en burk blir citron juicepress, en jerrycan blir en talare, gamla godis förvandlas till coola smycken oc...

Dust Cyclone made from a Traffic Cone

This is my first try at a Dust Cyclone separator A La' a home made dust deputy. Liksom många före mig jag tittat på damm ersättaren och tänkte att jag kunde ha en spricka på att bygga en själv.Inget särskilt knepigt eller större färdigheter som krävs...

Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old Fabric

Detta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om d...

Maker/Work Bench From Scrap Wood

Jag hade en plast fällbord för att bygga olika projekt i min verkstad. Det var en bit tunn (gå figur) och inte de mest solida tabellen i världen. Jag behövde något mer passande för en arbetsplats. Det var dags att göra något robust, stark och bra sök...

Reclaimed pallet wood table

Jag gjorde denna tabell att återanvända trä som skulle har annars kastats bort. Jag ville också göra en tabell som används gamla och skadade trä men som såg bra på grund av lederna och bygga kvalitet. Också ville jag bygga något som kostade mig så li...

Vertical garden, vegetal wall / fense from recycled wood

Hihär är tanken: göra en levande vägg som ska användas som ocultation (dölja papperskorgen)den utrustning som används:-strukturera av en trä säng (återvinning)-A blad (Idont nu hur att nämna detta, jag är franska (storlek: 20 cm mer än kanalbredd, 2,...

Old Camera Style Lamp made from scrap, Fullmetal

Hello,Here´s en annan lampa i´ve tillverkad av skrot och carpartsDet blev utseendet på en Vintage filmcamera wich jag verkligen gillar, på grund av det smutsiga krossat glaset med gravyr det ser mycket mer används och ursprungliga vintage.Thats inte...

Toy Steam Boat made from Recyclable Material

What you need:6 - 8oz burkar8ft av kopparrör1 - såg som kan skära koppar1-stora kan (som en energidryck kan)1-två liters plastflaska1 - betydelsen av duck tape1 - exacto kniv1-runda pinne ungefär två inches i diameter.1) skär helhet i din stora energ...

Graefin 10 a small dinghy made from cardboard

Hej gjorde jag en liten segling jolle med ovanliga material. Jag använde en gammal plan från thJag gillar att använda saker som "ramlar av lastbilen" eller behöver ingen. Jag har hittat några ark från 10mm papp med en honeycomb liknande struktur...

Min speciella Chao Pan Rice(made from left overs)

lätt att förbereda Chao Pan ris till frukost. Allt du behöver är 2 msk av matolja, lök, vitlök, lämnade över ris, stekt skinka hackad, stekt hotdog hackad (om önskat), ägg, ostronsås, salt och krydda efter smak. Första, sautee lök och vitlök. Sedan L...

Di Lounger

Ladda ner din gratis till skala di solstol mönster och instruktioner härhttp://www.dannydanieldimauro.ca/di-lounger.htmlDen ultimata Recliner Chaise Lounge utomhus bygga det själv projekt tillgängligadi solstolar revolutionerande nya tre-position ryg...

Stora siffror bakåt räkna bluetooth klocka

varför?Jag ville göra min egen stor 7-segment siffror för en lång tid nu. Jag hade några idéer hur man gör dem annorlunda. Under processen kom jag till slutsatsen att den standard 7-segment displayen är inte så illa :). Jag var tvungen att ändra på n...

Bungee Bazooka

detta är i huvudsak en axeln monterad lyftsele skott som skjuter stora hembakade Nerf-typ dart.Det kan också användas för att starta andra saker som tennisbollar, golfbollar, tomater, äpplen och även råa ägg.Detta är något jag hade jobbat på baksidan...

Rocking tupp Radio - Hacking en radio att sätta på när solen går upp

för ett University projekt vi var att konstruera en befintlig radio för att lägga till värde.Jag vet att folk gillar att lyssna på radio på morgonen när de vaknar. Rocking RoosterRadio använder en ljussensor för att automatiskt slå sig på när solen g...