Outdoor fire pit on a tableHej

Detta är mi första Inst. så vänligen vara trevligt :)

Efter att titta på en massa olika instructables på brand gropar och recicled pallar det kom till mig en idé. Att kombinera den alltför saker till en utomhus projekt. Att lägga till två utmaningar, först jag wouldn´t lägga ner några pengar (Ja, inte mycket, du nu vad jag menar) andra I´ll gör det med mina barn (16, 12 och 2).

Efter mycket tänkande (I´m en något doutfull person) bestämde jag mig att återanvända en trädgård eldgrop I´ve köpte förra året och var typ av glömt i gården och en massa gratis pallar jag kan ta hem från jobbet.

Steg 1: Skapa en lastpall verktyg

Jag fick min vänliga smith att göra mig detta verktyg. Jag fick de åtgärder och design bildar olika instructables (isn´t denna webbplats bra?) Tog hem 3 pall från en stor hög, försöka plocka olika storlekar och tipes eftersom jag ville ha en "riktig titt", i detta fall en "återvunnet look".

Steg 2: Riva huset!!!

Tja, lastpallarna. Detta var i särklass, den bästa delen för mina barn. Det var en vacker och solig lördag eftermiddag. Vi tog pall verktyg, crawbar och hammare och fick det. Efter ett par timmar vi har demonteras helt 3 pallar och tog bort en halv hink med naglar.

Lektioner i livet: jag berättade mina barn att everithing i denna världen vill bo samma. Rock vill vara en sten, cougar vill vara en cougar. För att ändra saker måste du utdrag kraft, och denna kraft stöter alltid på motstånd. Oavsett hur dåligt är något, det vill förbli och det skulle stå emot förändring. Kraft, enhet och tålamod behövs för att ändra. I det här fallet naglarna var agenter för UNChange och vi kämpade dem. Lastpallen vill vara en lastpall, vi vill att det ska blev ett bord och så svetten var resultatet av lastpallar motstånd mot förändringar... alltför långsökt?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vin fat Fire Pit

Detta instructable visar dig hur du sätter en gammal vinfat i en trä brinnande eldgrop. Efter att inte hitta den exakta eldgrop vi ville köpa väljer jag att bygga en som en gåva till min fru.Verktyg/utrustning behövs:-Blad sander/bälte Sander-Sandpap...

Wooden Fire Pit

Tillverkad brand gropar alla ser likadana ut. Gör din egen med massivt trä, plåt och off-the-shelf järnaffär delar!Steg 1: Design Jag älskade motsägelsefulla idén att göra en vedeldad eldgrop av trä, så jag var tvungen att räkna ut ett sätt att göra...

Fire Pit

Jag köpte denna eldgrop för $10 på en loppmarknad upp gatan. Wow vad en affär! (& två dagar senare grannen tar hem en bbq grop med rökare för $20 samma skick!) Så här är detLoppmarknad hitta för $10! Plus $8 för hög temperatur sprayfärg att totala ut...

Personal Fire Pit

Detta instructable visar dig hur du gör din egen personliga eldgrop. Jag ger kredit/inspiration av detta projekt till Karen som postat instruktioner på hur man gör en.Detta är min gå på att göra en.Lågan kan se små på bilderna men det är faktiskt en...

Murverk fire Pit

Denna eld grop har blivit den största attraktionen på vårt hus. Sedan dess har vi gjort en vana att sitta här med eller utan en verklig brand. Stenen var ett potpurri av closeouts. Tegelstenarna plockades upp billiga från ett jobb som aldrig använt n...

Ändra din lagra köpte Iron Fire Pit

min farbror hade en köpta järn eldgrop som verkade mer som ett fult än en attraktiv gräsmatta funktion. Så med hans tillstånd jag ändrade det till mer av ett funktionellt konstverk. Detta var lätt att göra en helg, och genom att göra detta jag kunde...

Ultimate utomhus Log Cabin Fire

Lägereldar är ofta en låg kostnad stapelvara i natt sommaraktiviteter, men där liten tanke sätta i faktiskt börjar oftast branden eller vilka lägereld struktur är den mest idealiska för den planerade verksamheten. Detta instructable kommer att gå ige...

Sand Fire Garden

så många människor har hängt med värmen och spelade i sanden i min underbara Eld trädgårdar har frågat mig hur de kunde göra en av sina egna.Detta instructable går dig om grunderna i att bygga din egen eld zenträdgård.Jag har tagit gissa ur alla besl...

Upcycle din eldgropar till en tabell

jag gjorde en tabell med hjälp av en eld grop stå, och prydnad material.Steg 1: leveranserFör detta projekt jag använde några komposit prydnad material och en gammal fire pit står, alla saker som jag fick av en container. Jag använde även träskruvar...

Hexagon Swing med nedsänkt eldgrop

Detta är min ta på de många val ut deras för att bygga en hexagon swing med en eldgrop i mitten. De flesta har tagit upp brand gropar så jag bestämde mig att prova det med en nedsänkt grop istället.Steg 1: startaJag började med 6x6x10s. Jag skapade H...

Eldgrop Facelift

Vår eldgrop i trädgården hade varit en plats att bränna borste över de senaste 13 år med att rensa vår 1/2 tunnland av död ved, nedskjutna träd och putsning. Vi använde det också för en insamling plats för att sitta vid dammen från tid till annan. I...

Propan eldgrop

En enkel modifiering gjorde jag till en gammal eldgrop jag hade. Det är trevligt att sitta runt elden utan rök och rensning och snö dagar är det bra att värma upp handen under speltid.Steg 1: Brand ringen jag gjorde eld ringen från 1/2" koppar rör oc...

Skapa en magisk atmosfär genom att lägga till en eldgrop till dina däck

Ett däck är ofta en social sammankomst plats där människor samlas prata, dela berättelser, och njuta av varandras sällskap. Att lägga till en eldgrop som kontaktpunkt kan verkligen förbättra den erfarenheten och förvandla ett vanligt däck till en ver...

Perfekta vandringen: Följ vägen för Backpacker

Vad är den perfekta vandra? Tja, ser jag på det som jag gör en plan landning--någon backpacking resa kan du promenera bort från...Backpacking är konsten att bekvämt överleva i en ogästvänlig miljö med så lite som det är säkert möjligt. Praktiskt tage...

Papercrete och aluminium kan vägg

Papercrete (även kallad fibrösa cement eller padobe) är mångsidiga byggnadsmaterial tillverkade av återvunnet pappersfibrer, smuts eller sand och cement. Den kan användas på ungefär samma sätt som adobe: bildas i tegel, sedan används som murbruk och...

Sten faner eld grop uteplats

I anges för att bygga en liten men permanent fire pit/uteplats. Mått fick grund jag gick dock, och sår jag upp med en ganska stor STENPLATTA uteplats och sitter vägg. Jag hade aldrig tagit på ett murverk projekt, så jag åberopas tungt på internet hjä...

BBQ konvertering till Gas

jag byggt en träkol BBQ några år sedan och jag hatar hur lång tid det tar för att brand upp. Jag tittade på nya gasgrillar och tänkte jag kunde bara göra en själv för mycket mindre. Här är grunderna i hur du konverterar en själv. Detta skulle kunna t...

Teckning kol

om du är och konstnär (kanske dina vänner är)... Men något sätt jag kommer att visa dig hur att göra ritningen träkol billigt.Steg 1: material För de material som de är här:1. en 8 tums stål rör med trådar så gavlar kan placeras på.2. 2 skruv på gavl...

Bygga en eld grop

dess faktiskt inte min video men det är en rad och enkel video om hur man bygger en eldgrop. Jag tänkte jag skulle dela.http://blog.MachineFinder.com/5607/John-Deere-building-a-Fire-Pit...