Pac-Man-och dalbanaen annan dalbana jag gjort.

Gamla skolan spel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Virka Pac-Man och spöken

Pac-Man och hans spöken! Detta startade som ett projekt att bara virka Pac-Man. Då detta utvidgas till att göra spöken, sedan till att göra spöken med rörliga ögon, och slutligen till att lägga i omfattar att göra spöken växla till mörkblå. Jag är me...

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Potato Pac-Man och spöken

Fråga: hur mycket sötare blir din nästa ost bricka eller vegetarisk tallrik med Pac-Man och hans googly-eyed nemesi umgås runt det?Svar: sätt sötare.Vad du behöverMaterial5 medelstora vit potatis5 msk vitvinsvinägerFärgämne - röd, blå, orange, rosa o...

Gest-kontrollerade Pac Man med Arduino & Grove gest modul

PAC-man Pac-man Pac-man! Hahaa! Om någon av er vet vad jag talar om, måste du vara gammal nog att veta sådant ett gammaldags arkadspel, precis som mig XD (nr BROTTET). I själva verket började jag att spela de klassiska japanska spelet eftersom jag va...

Pac-Man Wall Art

Om du dekorera din man cave, spelrum eller workshop som du kommer att behöva några cool väggkonst att hänga. Och vad bättre väggdekorationer än ett gamla skolan spel som Pac-Man? Du har sett Space Invaders väggdekorationer. Du har sett Super Mario br...

Pac Man plånbok silvertejp

jag älskar Pac Man och silvertejp så här är en kombination av båda. Det är ganska lätt att göra och det slutar ser så roliga och söta! Njut av att göra plånboken!Steg 1: material Material:1 rulle silvertejp för att förstora1 gul rulle1 vit rulle1 rul...

Hur till göra Pac-Man av lera

detta är min Instructable om hur man gör 3D Pac-Man av lera. Njut avFör detta behöver du, lera (gul, Orange, röd och svart) och vissa lera sculpting verktyg.Steg 1: Pac-Mans kropp/armar 1. först, med gul lera, ta några och rulla den till en fin boll2...

Pac Man pumpor

Pac Man, spöken, pellets och körsbär. Pac Man och spöken är snidade av Sugar Pie pumpor. Pac Man höggs på den runda sidan så att jag kunde behålla som form. Pellets är bara små kalebass pumkins vände på deras sidor. Körsbär är gjorda av två krabba äp...

PAC-man: Liv storlek Edition

detta är Instructables club's 4: e ' kompatibel och vårt inträde för game.life 4 contest. Om du kan, ta en stund att rösta på oss. Tack!Barnen och jag spånade flera idéer för den här tävlingen och vi fast på den här eftersom det var den mest billiga...

Intro: Hur man gör magnetiska pac-man tecken för Stop Motion

Dessa pac-man tecken är enkel och lätt att göra och bra tecken för en nybörjare stop motion-film. I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör magnetiska pac-man tecken.Steg 1: materialDu behöver inte alltför många material för detta instructable. D...

Pac-Man Pizza

om en gång i veckan min mamma anförtror mig med uppgiften att förbereda kvällen måltid (te, middag, kvällsmat, etc. etc.). Jag brukar... okej ibland, hålla det normala. Men jag gillar att blanda upp från tid till annan.En natt hade jag valt att göra...

Pac-Man & "Tie Dye" bröd!

"Bagare handel bröd recept på en knead veta grunden."Som ordvitsen ovan antyder, kräver dessa recept en hel del kneeding! Men bli inte intimitated slutprodukten kommer att vara väl värt det.Från början ville jag försöka göra några regelbundna vi...

Hur man gör en söt Drink-och dalbana

detta kommer att visa dig hur man gör en enkel drink-och dalbana av mycket grundläggande och gratis material att sätta glas, burkar och andra drinkar på att förhindra att lämna ringar på träbord, etc.Projektets tid: 1-2 timmar (inte inklusive torktid...

Hur man gör en pappers-och dalbana | DIY tidningen Craft handledning

Hur man gör en tidning-och dalbana | DIY tidningen Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra vackra glasunderlägg med tidningar i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, k...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Pac Man dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

DIY Minecraft berg-och dalbana

här är hur man gör en berg och dalbana...I MinecraftHoppas du njuterSteg 1: Gör i början och slutet Det första steget är att se var dina berg-och dalbanor början och slut skall. Detta bör inte använda power järnväg.Steg 2: Upp och ner Göra berg och d...

Öl-och dalbana iPhone stand

jag kör musikevenemang i barer och få förvärras av hur många människor avfall öl mats. Om de kastas på människor, blöt av utspillt drycker eller rivits upp utan anledning, kommer alltid de fattiga små sakerna att slösa. Jag insåg att de är gjorda av...