Pac-Man Wall Art



Om du dekorera din man cave, spelrum eller workshop som du kommer att behöva några cool väggkonst att hänga. Och vad bättre väggdekorationer än ett gamla skolan spel som Pac-Man? Du har sett Space Invaders väggdekorationer. Du har sett Super Mario brothers väggdekorationer. Nu låt oss göra Pac-Man och några spöken! Detta projekt är perfekt för ett spelrum, särskilt en som innebär en arkad maskin eller en spelkonsol!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pac-Man Nail Art

Roliga, söta, lätt och snabbt!Vad mer kan man begära?Jag gör dessa varje Halloween. Du kan också!Du behöver:Färgade nagellackSvart, vit, och gula Nail Art pennor eller Art déco-polskaTydlig topplackSteg 1: GhostMåla alla utom en spiken med din färg.V...

Iron Man Wall Art

Min bror drog detta tecknad stil Iron Man som jag tyckte såg awesome. Det inspirerade mig att vilja göra en stor version av den för mig själv. Jag hade några problem med paint skrynkling. Jag var tvungen att åter göra avsnittet guld efter färgen skry...

Spider-Man Wall Art - begränsade verktyg

Jag gjorde detta Spiderman väggdekorationer för min sons 6: e födelsedag. Det var inte bara en av hans presenter men vi använde det också för att spela en Spiderman version av klämma fast svansen på åsnan. I detta fall var spider emblem målet. Jag vi...

DIY 3D fjäril Wall Art

Hej! Detta instructable är en 3D fjäril Wall Art. I grund och botten jag tog ett papper konturerna av en fjäril, och överförde det till vissa verkligen ganska stylade papper och använde den för att dekorera min vägg. Jag tog den ett steg ytterligare...

Pac-Man Soapbox Derby bil

varje år jag anger en lokal vuxen gravitation lopp. En gravity race är i grunden en soapbox derby. Bilar race nedför en backe som drivs av sin egen gravitation. Soapbox derbyn på månen är riktigt tråkigt. Derby är för mig lika delar ras och art exhib...

Lätt programmerbar EL-Wire Wall Art Project med Cool-Neon

tomt utrymme, vad göra?, vad göra?Vår hackerspace har en tom vägg ovanför den öppna spisen. Det har varit en kall vinter så har vi en hel del bränder, men det är bara något fel om en tom vägg. Väl i detta projekt ska jag dokumentera hur man skapar en...

Baby statistik Wall Art

med födelsen av min brors barn, jag hade ett minne schackningsperioden av mina egna barns statistik när de föddes. Det var en sorglig verklighet som de dyrbara små varelser som min man och jag skapade är förmodligen de viktigaste sakerna i våra liv.J...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

Hur man gör spöket från Pac-Man av lera

1. Detta är min skapelse av spöket från Pac-Man2. material: Röd, svart och vit lera,och lera Sculpting verktygSteg 1: Kroppen Andens 1. med hjälp av röd lera, rulla upp till ungefärligt 1.4 inches bred, ochoch ca 2,7 inches i längd.2. för huvudet gör...

Nr-sy fyllda Pac Man leksak/dekorationer

Inspirerad av Youtube tutorials som säger att du kan sticka tyg grejer tillsammans med varmt lim istället för sömnad.Jag gjorde dessa för min bästa utomeuropeiska vän som jag vet älskar alla saker Pac-Man.Steg 1: Du behöver saxkände (i pac-man färger...

Virka Pac-Man och spöken

Pac-Man och hans spöken! Detta startade som ett projekt att bara virka Pac-Man. Då detta utvidgas till att göra spöken, sedan till att göra spöken med rörliga ögon, och slutligen till att lägga i omfattar att göra spöken växla till mörkblå. Jag är me...

Pac-Man tema Analog klocka

detta projekt involverade tillämpningen av en mängd olika färdigheter, inklusive grafisk design, vissa tidsangivning, en skvätt kreativitet och goda gamla armbåge fett! Med hjälp av grafisk design mjukvara (Paint.Net), var det möjligt att digitalt lä...

Gest-kontrollerade Pac Man med Arduino & Grove gest modul

PAC-man Pac-man Pac-man! Hahaa! Om någon av er vet vad jag talar om, måste du vara gammal nog att veta sådant ett gammaldags arkadspel, precis som mig XD (nr BROTTET). I själva verket började jag att spela de klassiska japanska spelet eftersom jag va...

PAC-man Stop-motion

detta är min stop motion av Pac-man på Whiteboard för min annimation klass. Jag fick idén från att spela pac-man på datorn. Detta stop-motion var lätt ska kunna slutföra alla med rätt verktyg.Steg 1: material Dessa är de material som krävs för att sl...

Jätte Pac-Man örhängen

gillar du Pac-Man? Detta är inte för dig. Dessa bodacious grannlåt kräver en potent kärlek av Pac-Man. De är gjorda för enkelt och billigt och är ett stort projekt för parterna.Tid - 20 minuter (plus torktid)Pris-Under $5Material - skum cirklar, supe...

MaKeyMaKey + Ms Pac Man = Retro Love, MAKERBAR HACKERSPACE

Hej alla,Vi använder våra MaKeyMaKey för att spela en arkad klassiker... Japp... Att hungriga gula dam, Ms Pac-ManBli kär igen med den klassiska damen Ms Pac-Man som hon äter alla prickar och spöken hon kan hitta på sin strävan att hitta sin väg kast...

Pac Man ekorre Feeder

ekorrar på min bakgård har frågat mig för underhållning i år. De är så avundsjuk på fågelns air hockey bord. Så jag tänkte att de skulle gilla en vintage arcade maskin. Men de som jag hittade på Craigslist var verkligen dyrt. Särskilt för en massa ek...

Sparsamma Wall Art

med frigolit, tyg, en häftapparat och rak stift, jag ger dig min sparsamma Wall Art Tutorial.Steg 1: Passa tyg till frigolit Först samla leveranser:-Frigolit, så många bitar som du gillar... fyra eller sex, vad du vill. Jag hittade min i vårt garage...

Rainbow metalliskt Wall Art

jag har velat lägga till lite färg till min lägenhet väggar och vad bättre sätt än att gå alla ut med varje färg av regnbågen? Jag var shopping på Michaels konsthantverk med en 40% rabatt kupong i min ficka och kom över en duk försäljning med 5 olika...