Packa din egen anläggning färgämnen för livsmedel, tyg och läder.Allt detta började med en läderväska som jag gjorde. Efter att göra mönstret trodde jag det skulle vara trevligt att lägga till lite färg till det för en förändring. Naturligtvis hade jag ingen färg finns, och att få några skulle innebära beställning och väntar på en vecka för leverans. Jag hade inte tålamod för det, så min nästa tanke var; "Hej, folk färgat läder och tyg i årtusenden före industriell produktion och internet beställning var ett alternativ. Låt oss se vad jag kan producera själv."

Lyckligtvis är växter full av olika färgpigment i blad, rötter och blommor. Allt vi behöver göra är att packa dem

På denna punkt har jag ur röda rödbetor, gul från maskrosor och grön av gräs. Jag kommer uppdatera detta instructable med mer pigment som jag prova dem..

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen off road go-cart från två gamla cyklar och vissa trä

här är hur man gör en förvånansvärt robust Offroad gå vagn med två småbarn cyklar bärgade från lokala soptippen, några längder av trä från en kompis förlängning och några ärlig till godhet påhittighet. Kräver också en kulle och en hälsosam respektlös...

Gör din egen fin filt eeePC / netbook fodral för omkring $ 8 (och spara $ 91 istället för att köpa från redmaloo)

detta instructable kommer att visa dig, hur du gör din egen, mycket trevligt och bra letat laptop eller ännu bättre netbook pouch. Det kommer att lagra din netbook, ge dig en musmatta, känslan av att använda något unikt, trevlig och handgjorda och go...

Den anläggning Buddy

Att ha ett hem trädgård kan vara fördelaktigt att en persons hälsa på grund av dess terapeutiska egenskaper och också genom att förse dem med färska grönsaker och/eller frukt. Nackdelen med att ha en trädgård är att den är tidsödande, kräver ständig...

Automatisk elektronisk anläggning vattnare

Hej, Välkommen till min instructable om hur man gör en automatisk elektronisk anläggning vattnare. Detta projekt syftade till att göra en maskin som skulle automatiskt vatten min växter så de inte bli torr. Detta mål nåddes något, mer om det senare.D...

Arduino vattensystem till våt din anläggning

Bevattningssystem, för vätning en växt från remote med ArduinoI detta projekt ser vi hur man skapar ett system som kan suga sin egen anläggning / planter även distans, med hjälp av lite "av elektronisk utrustning.Steg 1: Vad behöver vi? Detta projekt...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Odla din egen jordgubbssylt smörgås

Sannolikt dina morföräldrar fortfarande lärde att göra bröd i deras barndom. Det är sällsynt att barn idag kan förklara du hur bröd görs. Utvecklingen inom livsmedelsindustrin har inneburit fördelar för vår lyxiga och frihet. Men är effektivitet och...

Skapa din egen Terrarium

terrarier är lätta att göra med billig eller ens gratis leveranser. Jag personligen spara min gamla pasta burkarna och använda dem för min terrarier.Innan du börjar göra din terrariet måste du hitta följande leveranser:Små stenar runt 1-2mm i diamete...

Gör din egen Modellera raket!

Eftersom detta är min första Instructable, förlåt mig för alla ojämna kanter. Skål och tack för läsning!Har du någonsin velat prova rocketry men ville inte gå ut och köpa ett kit? I detta Instructable kommer att jag visa dig hur att designa och bygga...

Designa din egen referens bokhylla högtalare

Några månader tillbaka, gick jag in i en stor låda konsument elektronikbutik och vandrade tillbaka till avsnittet elit. Nyfiken på uppståndelse, jag bad mannen att spela lite musik genom ett par tjusiga $2000 högtalare. Wow. Jag hade ingen aning att...

Skapa din egen Wiffleball liga

Vill du ha baseball uppleva, men inte har plats för en helhet på diamant? Då är wiffle bollen din sport! Skapa en wiffle klumpa ihop sig ligan för dig och dina vänner är ingen lätt uppgift, men kom ihåg... Det finns ingen gråt i wiffle bollen. Följ d...

Bygg din egen mini fickdator

någonsin vill uppleva 70- och 80-talet datoranvändning utan mixtra med knarrig gammal hårdvara och 5,25 disketter?I detta Instructable, ska jag lära dig hur man bygger och programmera din egen mini fickdator.Utforska mikro computing med en maskin som...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

GÖR din egen LÖDNING stå hemma

Hi.. .i är linston sequeira... och jag kommer att visa dig i detta instructable hur du kan bygga din egen lödning monter... från skräp och skrot.. hellre än att spendera ca 8 spänn köper en fancy stå... så låter komma igång...Steg 1: saker du behöver...

Skapa din egen Cat5e/Cat6 Ethernet-kablar

Skapa din egen CAT5e/CAT6 nätverkskabel är användbar färdighet och mycket lätt att lära. Nästan varje hem nu har sitt eget nätverk och att veta hur att säga upp din egna kablar kan du spara pengar samt ha kablar exakta längden till dina behov så inge...

SPELA med parallell PORT (gör din egen GUI med TURBO C att styra din ROBOT

Detta instructable är en del av min bok leka med parallellporten. på detta instructable kommer vi kommer att lära sig om Turbo c kommunikation med parallellporten. låter start...del krävs1. LED (lysdiod)2. hoppare ledningar3. bröd styrelse4. parallel...

Hur du startar din egen Story

Hej! Jag är tillbaka! Detta är min andra instructable, och jag hoppas verkligen att få minst 7 efterföljare i slutet av året.Idag kommer jag att berätta/Visa dig hur du gör din egen berättelse. Ja jag vet! Det är ett helt konstigt att hitta en instru...

Bygga din egen "Spy Satellite"

Jag har alltid trott det skulle vara snyggt att ha din egen "Spion" satellit. Det faktum att vi har vår egen Spy satelliter reser runt jorden bara förvånar mig. Så varför inte ha din egen? Följande instructable visar hur att göra just det, bygga...

Gör din egen onezies!

Istället för att gå ut och köpa några standard onezies för barnet i ditt liv gör din egen! Min syster är gravid med min framtida brorsdotter och brorson och jag ville ge henne en rolig present så jag bestämde mig att göra henne några personliga onezi...