Paljett sko-skorVill ha något glittrande du kan bära med byxor? Inte leta längre!

Dessa blå-gröna skönheter är snabb och lätt att göra, låg budget och look fabulous - även om jag säger så själv!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stor rosett sko skor

ganska rosa rosetter pryder tårna i dessa glittriga siffror. du behöver ungefär en timme att få dem gjort.Steg 1: material och verktyg Du kommer att behöva: tyg lim, paljetter, sax, band, material och vissa skor.Steg 2: Paljett dem skönheter! Arbeta...

Folk Chic sko-skor

dessa avslappnad tossor kommer att se dig genom festivalen fältet och highstreet asfalten.Steg 1: material Du kommer att behöva:trä knappar,Vintage tyg ribbon i tre storlekar,Hessian,skor för att dekorera,starkt tyg lim, jag provar ett nytt varumärke...

Sko-skor

Dessa är ganska tidskrävande, men använder enkla material och kan göras på en ganska låg budget.För det första få några skor du gillar utseendet av. De bästa material att måla är canvas, självklart, men jag har haft framgång målning mocka och du kan...

Engelska steg sko-skor

Släpper lite mer avant-garde i veckan. Jag har alltid älskat rosor och fjärilar så känns det naturligt att få dem dekorera mina fötter.Steg 1: material Du behöver:Skor - jag valde några med mesh på ge illusionen fjärilar helt enkelt hade landat på mi...

Hur man gör ruby tofflor från Trollkarlen från Oz

Jag är 15 och jag fann det svårt att hitta ruby tofflor någonstans och jag trodde många andra kan ha samma problem så jag gjorde min egen och tänkte jag skulle dela dem med alla. Hoppas du gillar.Saker du behöver:-Ett par skor-Strängad röda paljetter...

Glittrande paljett skor

Detta är ett permanent sätt att tillämpa paljetter till dina skor utan att lämna ett spår av sparkle bakom dig! Med den här metoden kan du använda någon färg på paljett och göra detta till någon typ av sko.Steg 1: Titta på den video tutorial härSteg...

Women's Shoe Guide: 5 idiotsäkert Tips för att välja rätt skor för din Outfit

Låt oss inse det: kvinnor har en speciell relation till sina skor och väskor. De är tillbehör som vi kommer att bära från det att vi är unga tills vi är gamla. Skor och väskor kan göra mycket för våra outfits och även påverka hur vi känner oss själva...

Rodarte-ljus upp skor

Efter att ha sett Rodarte lätta upp klackar, jag bestämde mig att göra några själv. Uppgiften verkade enkelt. Jag kunde göra ett överdrag för hälen på min sko med inbyggda ljus. Jag använde LED paljetter från Aniomagic, du hittar dem här. Batteripake...

Laser skär sko

Du behöver:1/4" träLaserskärareTrälimMenyfliksområdetSteg 1: Laser CutIngår det .svg .ai filerna och en storlek 8 sko.Dessa kan vara re-storlek att passa olika storlekar, men vi är dåliga på matte, så att du på egen hand.Graverad blå linje, och skära...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

1 MIN TUTORIAL | DIY Sharpie skor

för mer DIY Fashion idéer besök http://www.pinkchocolatebreak.comI oktober fick jag äntligen mina händer på några 80-glam Sharpies. I Holland finns ingenstans att finna och efter att ha sett så många coola DIY projekt med sharpies jag var tvungen att...

Adventure Time skor

detta är inte mycket av en steg för steg eftersom processen är ganska enkel och självklar men här går.Detta är mina äventyr tid skor. Total tid det tog att göra dessa var ca 4 timmar eftersom jag Rita och måla långsamt: pUPPDATERING *** lagt till bil...

Alternativa sätt att knyta dina skor

i denna intructable kommer du lära dig flera olika sätt att knyta dina skor.Du behöver:Skor med skosnörenHändernaFötter eller tassarOch menyfliksområde för jellyshoesSteg 1: En enda slinga Detta är den sko tieing teknik som kallas, "The Single Loop&q...

Alternativa sätt att binda dina skor

uttråkad med genomsnittliga kors långt av tieing dina skor? Lura dem ut med dessa annorlunda och elegant sätt att knyta dina skor och komma ur skon kopplingsförbehåll normen.Denna I'Ble har även snörning metoder.Vad du behöver:2 skosnören (du kan anv...

Arizona grönt te skor

skor? Ja skor! Jag har beslutat att förgrena sig ut och prova måla något annat än naglar. Dessa skor är ett bra sätt att visa upp din stil på skolan! Denna design är otroligt enkel - detta var min första gången med akrylfärger någonsin och det visade...

Balett sko Makeover

jag i rengöring läge, så jag har separera allt jag äger i saker jag vill och saker jag inte längre. Dessa skor landade nästan i den fruktade högen två, och sen fick jag denna söta (och absurt girlie) lilla idé för dem!För mer mode och hem DIY projekt...

Trasiga sko? Sugru!

På något sätt, någonstans, min favorit par finskor lyckades förlora spetsen på enda av rätt sko. Som jag måste klä skor då - konserter, intervjuer, föreställningar – detta bör verkligen repareras. Jag kan skicka dem tillbaka till tillverkaren att var...

Burning skor

Tja var min 12 år gammal med hans vedeldning kit för första gången på ett skolprojekt när jag var på instructables och såg denna tävling. Kismet-vi alla älskar platsen men har aldrig försökt utstationering. Så han är alla glada (men inte fyllt) jag v...

CUSTOM RAINBOW SKOSNÖREN och "RAINBOW DASH" skor!

När jag började mitt projekt, jag hade ett par vanliga vita skosnören och ett par plain vit duk stickade tröjor, små barn storlek 1. Jag köpte också permanent, vattentät markörer som inte "blöder" när det används på tyget, det finns många storle...