Pall bänk/sko hyllabörjade med några gamla lastpallar.
Bryta ner dem och använda plankorna och klamrarna
De går lätt sönder när man pried isär.
Mörkare bitar köptes från livsmiljöen för mänskligheten återställa. Thecabinet dörr kommer att placera av bänken och mögel kommer att brytas ner för att använda som en dekorativ pjäs
Se Steg
Relaterade Ämnen

Akryl sko hylla

vad: Custom byggt akryl sko hylla.Därför anpassade: Behövs en sko hylla som skulle passa min konstigt formad garderob.Därför akryl: Jag har tillgång till en laserskärare och jag ville experimentera med materialet som praxis för mitt nästa projekt.Jag...

Lycklig fru-lyckligt liv! Lätt att göra höjd justerbar sko hylla, tillverkad av byggnadsställningar delar, med polerade rostfria ringar på toppen

Hej, här jag visar dig hur du kan esayly bould en fin höjd justerbar sko hylla.Du behöver bara 2 styrelser och 4 byggnadsställning piedestaler (med 2 nötter varje).Jag gör några medalrings på toppen av styrelserna för en bättre look, men som inte är...

Sko hylla med sittplatser

Vi har två slags motivation för en ny sko hylla:-Vi har inte hylla för långa stövlar,-Vi har lite utrymme vid infarten till organisera sko och skorså gjorde vi sko hylla för våra behov.Steg 1: material-30 x 120 x 2 cm trä pläterar för top-3 x 3 x 100...

Sko hylla - ur ett vin box

Detta är en kort instructables om att bygga denna sko hylla en vin box och vissa aluminiumrör.Steg 1: Steg 1: verktyg och material som behövsFör denna sko hylla behöver du bara några handverktyg och en borr.Verktyg:hammare (och/eller mallet)metall så...

DIY pall trä träd hylla handledning

Helgen är här! Vår nya DIY hylla läraren gör för en produktiv helg projekt. Vi använda brukar shabby, gamla lastpallar för vårt material, men detta kan göras från andra källor. Bilderna i vår handledning visar trä som har slipat och lackat, och därfö...

Flytande Pipe sko hylla

en billig, enkel och dekorativ lösning att hålla skor organiserad och från marken.Detta Instructable var inspirerad av både den ursprungliga (vilket var fel storlek) j-mig rack och de andratvå flytande rack som har gjort den DIY scenen nyligen. (vark...

Sko hylla

tillverkad av körsbär fanerad MDF....

Inträde arrangör

[Uppdatering: Jag hoppas du ska rösta på detta, som jag har skrivit in det i Workshop tävlingen. Tack!]Drömhus för vår familj av fyra skulle omfatta ett mud rum--ett ställe att samla all skit vi ta hem men vill inte ligger på golvet. Problemet: vi bo...

30 Hacks life som gör livet lättare

Du kan bara titta på video eller följ stegen :-)Steg 1: Utöka din köksbänkOm det finns utrymme i ditt kök, kan du fördjupa köksbänkarna med plastbricka.Steg 2: Sätt en kokbok på väggenTappa inte bort din arbetsyta.Steg 3: Öppna en yogurh från båda si...

Shoe Shelf

Detta är en kort instructable om denna sko hylla jag satt ihop. Först vill jag säga att jag fick denna idé från en annan Instructable.Jag beundrade den ursprungliga idén och ville bygga en själv eftersom min familj har en stor hög med skor på ytterdö...

Garderob med dolda säkert rum

Garderob med dolda säkert rumMin kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Ja...

Spot Svetsare från en mikrovågsugn transformator och vattentank

jag har sett några projekt som använder en gammal mikrovågsugn transformator igen såret med en låg spänning sekundär för att göra en hobby spot svetsare, och jag bestämde mig för att prova på att göra en. Jag slutade designa min egen med koppar blad...

Simple Shelf

Detta kommer att vara riktigt korta instructable. Enkel sko hylla jag har gjort endast från rester från mitt tidigare projekt våningssäng. Du kan och bör ändra projektet efter dina egna behov.Material & verktygCLS timmer 63 x 38 mm12mm MDFWood skruva...

Krydda Rack med kasserade pall, kasserade sko rack aluminium stolpar och ikea S-krokar

Jag älskar att skapa nya saker med kasserade saker. Jag skräddarsydda denna krydda rack med kasseras pall, sko rack aluminium stolpar, kasserade tråd staffli och vissa öga krokar.Jag kan inte riktigt ge dig mätningarna men hoppas de idéer och design...

Lätt och Awesome pall hylla

jag älskar att arbeta med lastpallar. Trä är svårt att arbeta med, det är svårt att få och det tar mycket mer arbete till slut. Men även med alla som jag älskar dem. Jag vet inte om det är det unika sättet projekten vända ut eller om det har att du a...

Lätt sko Rack tillverkad av pall till min vinden

Hej en gång :)Så det har varit ett tag att jag ville köpa en sko rack. Men jag ville inte det normala sådana som har två hyllor och passar runt 6 par skor. Plus att jag ville köpa något billigt.En natt när jag gick till sängs DING; Varför inte bygga...

Hur man gör en snygg hylla från regenererats 4 pall (video)

Jag vill dela mitt senaste pallar-projekt: en snygg hylla från regenererats 4 pall.Här är min Youtube-kanal, där du kan hitta mer intressant projekt: Klicka här!...

Kök hylla från en träpall

I denna handledning kommer vi att visa en av de många sätt att förvandla en vanlig träpall till ett bra komplement till alla hem! Det finns gott om Instructables som visar hur man gör en tabell från en pall eller stol, men vår hylla kan användas prak...

Dekorativa hylla (pall trä)

Denna dekorativa hylla görs från pall trä. Behöver du sex pall läkt (18 inches eller mer), måttband, borr med bits, skruvmejsel, hyvel eller sander, router, klämmor, forstner bits, tabell såg eller rikthyvel, bläddrar såg eller jigg såg, trälim, skru...