Paper Roses med ramJag är en fanatiker om återvunnet tidningen / papper hantverk.

Det finns stor glädje i att skapa något vackert och användbart från vad de flesta människor kastar bort eller slänga i återvinningen. Detta är en sådan hantverk gjorda av avfall papper.

Blomma ram ser bra som showcase pjäs, bonader och även bröllop dekorationer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en ros med bara ett band under 90 sekunder

Hej! Idag ska du lära dig att göra en ros bara med ett band under 60 sekunder!Storlek: Vilken storlek skulle göra, men helst ska du välja ca 40 centimeter long enObservera att storleken på blomman helt beror på längden på bandetFärg: Du kan välja en...

Kiss blomma - gör en vikta ros med Hershey Kiss omslag

jag Visa hur man gör snabba små rosor av Hershey Kiss omslag. De tar bara en minut att lära sig, och sedan ungefär en minut att göra. Men om du gör en för henne, framför henne, det kommer att lämna ett bestående intryck.Jag har gjort dessa för min fr...

Laser skär akryl Rose med Etsat Base

Hej alla, jag gjorde en akryl rosa display stycke för en nära anhörig. Jag hade turen att ha tillgång till en Epilog laserskärare på gång. Om jag skulle vinna en Epilog Zing 16 Laser, skulle jag starta ett litet företag att göra skulpturer, smycken o...

Hur man installerar en miniatyr tak ros med ledningar Tips

titta på vår stylist Louise installera och tråd upp en ljuskrona med en relief tak rose....

RGB LED belyst plast etsning/graverade bild med ram

Hej, detta är en instructable sammanfattar hur jag gjorde en Kanji etsning på en klar plast platta, sedan inter klassificeras en RGB ledde krets i ramen för att belysa de etsade/graverade tecken. Jag är ganska säker på att jag har sett denna allmänna...

Lätt paper roses

Normal0falsefalsefalseEN-SEZ-NONEX-NONEMicrosoftInternetExplorer4 / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-p...

Paper Roses

göra papper rosor för någon tillfälle värdt detta enkla instructable. Hoppas du njuta av och inte får några papper nedskärningar!Steg 1: Först du behöver några papper, här använde jag söta omslag. Du behöver några olika storlekar, jag använde medelst...

Klättring ryggsäck med ram och ett mönster

Här är min första bild på att göra ett DYI ryggsäck projekt.Den kan tillverkad av tålig industri standard tyngre material (500D cordura eller 840 D ballistiska på en hemdator) eller mycket tunga material på en industriell maskin (1000D cordura eller...

Rosa med röda blommor nail art design

en enkel steg för steg video om hur man uppnår denna söta rosa och röd blomma design :) Njut av ♥ tack för att titta på ^. ~...

Sommar spik: Blek rosa med guld Glitter

detta är en awesome design jag försökt för sommaren.Steg 1: puts Maybelline New York färg Visa blekt Neons #761 korall värmeSally Hansen avancerade hårt som spik stärka Top CoatSyndiga färger professionell #921 om digSteg 2: Process jag målade spiken...

Hur man gör en ros med en Bar servett

Enda material som behövs:Bar servettSteg 1: Veckla upp bar servettOm bar servett är inte redan ovikt, veckla upp den. När detta är gjort, halvera servetten för att skapa ett veck genom mitten.Steg 2: Vik servetten över fingrar Vik servetten på mitten...

Säng ram med lagring

detta är en instructable efter tillverkning av en sängram byggde jag ett tag sedan. Ledsen för att inte vara mer informativa, men detta bör ge dig en god uppfattning om hur det är sammansatt. Detta handlade om en $250, helg projekt (om du faktor i vä...

Regenererats furu redskapet Caddy med laxstjärtformad ram

Jag ville göra en redskapet caddie att passa vår helt nya skåp. Det totala måttet är ca 16" bred, 9" djupt och 2" lång. Trä är en gammal 2 x 4 och FJÄLLPANEL från en husrenovering. Ramen är samordnas, och basen är några överblivna valnöt pl...

Sy en 20L enkel roll top ryggsäck bas med en ficka för ram kan, göra en klättring, väderbeständig, vandring, staden påse, eller en combo av dessa. (klättring mod visas)

Här är pack visas med klättrande inrättas.Detta är ett generellt enkelt bygga helt i enkla raka stygn och utformad för att sys på en hem symaskin (med kanske en liten bit av hand veva av maskinen på en punkt eller två), det tar mellan 4 och 7 timmar...

HUR MAN GÖR PAPPER ROSOR MED TIDNINGEN!

För att starta detta nya äventyr som jag valt att publicera ett inlägg har vad i Italien framgång :-)Paper Roses tidningen!Bara få tidningen... fantasi... hantverk och... handledning!Steg 1: Titta på min video och leta material som behövsMaterial som...

Hur man bygger en hund hus med luftkonditionering

detta är min första instructable! Yee haa!Detta instructable kommer detalj hund huset jag byggde i sommar. Denna hund hus byggdes för två itty bitty sköra hundar som en fristad från den större hundar och funktioner:-en luftkonditionering-eluttag-yttr...

Hunden håller en ros... Visa mig hur

Jag älskar Rotties och tänkte att en bild av en av min räddning Rottweilers (Rocky) innehar en ros skulle vara perfekt. Detta är hur Rocky och jag själv gjorde bilden.Steg 1: Fotograferar hunden.I syfte attAtt fånga exakt hur en hundens ansikte förän...

Rosie, en film-IoT

Jag beslöt att göra en "mini film" om framtidens teknik. Naturligtvis, jag var tvungen att skriva ett skript, design/Skriv 3d rekvisita så ta video och fortfarande klipp. Slutligen hade den "filmen" som ska redigeras.Steg 1:Här är scri...

Biogasanläggning med kök och matavfall

Långt tillbaka har jag postat en instructable på hur man konstruerar prototypen av en biogasanläggning, med 50 liters kapacitet tank som digestor, som du kan se här:Det var min första instructable och människor fortfarande kommenterar och ber mig om...