Papercrete och aluminium kan väggPapercrete (även kallad fibrösa cement eller padobe) är mångsidiga byggnadsmaterial tillverkade av återvunnet pappersfibrer, smuts eller sand och cement. Den kan användas på ungefär samma sätt som adobe: bildas i tegel, sedan används som murbruk och stuckatur för att avsluta muren.

Kan väggarna är ett sätt att icke bärande väggar i earthships eller andra ekologiskt-vänlig byggnader. Aluminium eller stål burkar (eller ibland glasflaskor) staplas på högkant som tegel, betong eller murbruk som håller dem ihop.

Jag beslutade att använda båda metoderna för att göra en liten eldgrop för bakgården. Det är rasat lite eftersom jag tror att elden fick alltför varmt och bränt ut några papper och göra den svagare, men dessa byggmetoder skulle fungera bra för någon struktur som inte är i brand regelbundet och behöver inte passa byggnormer. Eftersom denna struktur inte fungerade alltför väl som en eldgrop, tänker jag använda det som en planter i min trädgård kommer våren.

Just nu, det finns bara några staden byggnormer i USA som möjliggör användning av papercrete, men om du bor i personbolag mark eller bygga något som en hund hus, så gå för det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flygplan från en Aluminium kan (och det flyger också)

detta flygplan kan definitivt bli bättre genom att mäta före styckning. Jag gjorde inte detta och det slutade titta lite ojämn. Detta flygplan att flyga, men endast om du gör det från en ALUMINIUM kan. Mest konserverad energidrycker använda alla-Alum...

Aluminium kan, saltvatten och träkol batteri

detta instructable visar hur man skapar en enkel aluminium luft batteri från en läsk kan och en bit av träkol från bakgård BBQ. Detta instructable publiceras tidigt men jag hoppas att kombinera denna enhet med en joule tjuv och en LED för att ge ett...

Metall och menyfliksområdet smycken från aluminium kan

någonsin sett en bild på en aluminium kan eller plastmugg och varit så jag undrar om jag kunde göra det i något jag kunde ha?Jag gjorde, så här är det.Hitta design du gillar på en aluminium kan eller plastmugg.Skär noggrant och slipa kanterna.Använd...

Mycket billigt och effektivt rök bomb från en aluminium kan

sedan min senaste instructable var en ganska hemskt idé, beslöt jag att göra en annan med något som jag har ägnat många av mina somrar åt, PYRO! Detta instructable visar dig hur du skapar en mycket enkel smokebomb med en aluminium kan och vissa kemik...

Telefonens kamerastativ från 2 par ätpinnar, 12 oz aluminium kan och 5 gummiband

material lista:2 par ätpinnar1 12-oz aluminium kan5 gummibandValfria verktyg: phillips skruvmejselSteg 1: Använd en gummi band för att fästa de 4 pinnar tillsammans i fett slutet sedan dra en av ätpinnar upp högre än de andra 3Steg 2: Stick aluminium...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Aluminium kan ugnen

Utrustningslista:2 x hinkar. En för mätning, en för en vägda mögel1 x stålfat1 x stor blandning hink1 x väska av gips1 x väska av sand2 x plankor2 x tegel1 x 1" stålsätter röret vid ca 2 fot i längd1 x uppsättning stål handtag1 x degeln1 x cirkulär f...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Hemgjord färgton glasyr för aluminium kan hantverk

efter att ha sett flera filmer om hur man gör läsk kan hantverk märkte jag att de flesta av dem används antingen alkohol bläck eller permanenta märkpennor för att färga deras arbete. Jag hittade att de permanenta märkpennorna tenderar att torka ut sn...

Fixa en tak ljus finial med en aluminium kan

jag har bytt ut några av ljusen i mitt hus för takfläktar och fann att de fixturer som jag tog bort var en lite trevligare än de installerade på andra platser i mitt hus (som den i lerbad utanför garaget). Jag hade tänkt att byta ut dem en stund, och...

Hur man gör en anpassad dummy hand med tråd och aluminium papper för mindre än 10 dollar

När man bygger ben-Armor, gatlopp rustning ect, handgjorda och att dina mått kan det vara lite svårt, här kommer jag att förklara hur man gör en anpassad dummy arm för rekvisita med lätt att hitta material, samma teknik kan tillämpas på nästan varje...

Hur man gör små flaskor med en plast pop flaska och en kan botten!

i detta instructables, väl att göra flaskor! Ut av flaskor, ändå... Fortfarande, om du wan t att göra en massa runt pint storlek flaskor och du har tid, försök den här!Steg 1: Få material! Så nu du kan be din mamma att du a:Flaska pop (i en plastflas...

Jonisering kammare av aluminium kan

i detta instructable jag lär dig hur man bygger en jonisering kammare, som inte bör kosta mer än $ 10. Ledsen för min dåliga engelska, jag är brasilianska, så talar inte mycket väl.Steg 1: material som behövs:Kan coca cola eller annanvoltmeter eller...

Hur man gör en aluminium kan spis

Jag visar hur man gör en mycket enkel alkohol burning läsk kan spis. Denna spis fungerar bra för kokande vatten och kan göras med vanliga material som du förmodligen redan. Fina med aluminium kan kaminer är att många ändringar kan göras att göra dem...

DNA skulptur skrivbordslampa: Odlas kristall, EL-Wire, akryl, silikon och aluminium

så, naturligtvis, alla av er läser detta har tänkt dig själv på en gång eller en annan "jag absolut älskar att växa några kristaller på el-wire och sedan innesluta den i silikon och akryl." Nej? Åh, ja kanske var det bara jag då. Oavsett om du h...

Aluminium kan Ant

enkelt ant med sex ben och tång... allt från en kan... allt du behöver är ett par saxSteg 1: saker du behöver heres vad du behöver:-1 aluminium kan... läsk, iste, öl oavsett.-1 sax-ungefärligt 10minutesSteg 2: skär #1 skär ett vertikalt snitt, från t...

Alkohol Burning aluminium kan spis

Aluminium kan kaminer är bra, de är kompakt, lätt, och har en låg kostnad. I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en. Vänligen lämna en kommentar och prenumerera, tack!Steg 1: material 1. 2 aluminiumburkar2. kniv / sax (eller något...

Aluminium kan kök Planter

Återanvända en aluminium kan skapa en planter för din köksträdgård.Steg 1: Material: aluminium kan; Burköppnare; mark. anläggningSamla ditt material.Steg 2: Skär kan toppen av aluminium Använda konservöppnare avskurna locket på aluminium kan, precis...

Nr-Weld mångsidig dekorativ blomma gjord av en aluminium kan

kan konst har en fascination för mig eftersom det är otroligt vad människor kan skapa från en läsk kan. Coca-Cola är ganska stora i mitt hemland, Tennessee, och du kan hitta soda kan tak på fågelhus, vind ledskenor och alla möjliga.Dessutom är jag en...