Papperskorgen till Treasure: en gammal trä dörr plockade från papperskorgen blir en Dinning rummet tabellDörr tabell:

i dimman av mina dagliga resor, märkte jag på sidan av vägen en gammal dörr, i en hög med skräp. (Ja jag älskar att plocka skräp) Jag tog till mitt garage och fick rätt att arbeta! Jag sätta dörren på fällbara ben så var det från marken. Jag använde en elektrisk slipmaskin för att få de första par lagrarna färg off. (Det var mycket arbete). När jag fick det nästan sitt första lager färg och ursprungliga trä, började jag sedan chip bort några av färgen att ge det en lantlig, shabby chic look. Sedan när jag var nöjd med utseendet, slipas jag då lätt det för hand. När det var trevlig och smidig lägga jag ett lager polyester fläcken på dörren. På andra sidan av dörren jag slipas ned det med en elektrisk slipmaskin och sätta polyester fläcken på, (det sättet när du sitter vid ditt bord benen inte är gnugga mot något vasst).

Nu är jag redo att fästa benen i tabellen. Jag köpte 4 bordsben från min lokala hem förbättring butik (oavslutade). Då jag målade och åldern benen själv, att matcha min dörr. Jag vände ansiktet dörren på de fällbara ben, så jag kan spika mina ben till dörren. Jag Använd metallfästena att skruva fast benen ner. Du kan köpa dem hos din lokala hem förbättring butik. När benen var på plats, jag var tvungen att mäta längden på min dinning rummet stolar från stolen till golvet. Jag insåg att bordet var till lång för min stolar så då jag var tvungen att raka bort några inches på alla fyra benen och slipas ner det till göra dem slät och jämn. Innan du slår din tabell över, måste du koppla stöd balkar från ben till ben, jag gjorde också ett stöd balk i mitten av tabellen. Bara mäta längden mellan benen och klippa din stöd balkar till denna storlek och spika dem till benen. Nu är du redo att vända ditt bord!

Jag behövde för att göra ytan på mitt bord ännu, eftersom det är en fyra panel dörr så min tallrik inställningar inte skulle har lagt rätt. Så jag mätte bredden och längden på min dörrpaneler och hade min lokala hem förbättring butik klippt mig pexti-glas som passar i panelerna. Din dörr tabell är nu klar!

Men jag ville naturligtvis lägga till bara en sak. Jag älskar att samla söta dörren rattar så jag borrade ett tag på framsidan av benet och fyllde den med trä limmar och placera lite antika dörrknoppar längs varje ben.

För detta besök projekt och många fler:
http://www.lovetosew.com/doortable.htm

Relaterade Ämnen

Papperskorgen till Treasure: vända stora trädrötter i charmiga mysiga pallar i 3 enkla steg

från papperskorgen till Treasure:Aktivera stora trädrötter i charmiga mysiga avföring. Detta är ett bra sätt att lägga till extra sittplatser runt semester eller för uteservering. Dessa charmiga dekorativa trädrötter kan lägga till tecken nästan var...

Papperskorgen till Treasure: förvandla en gammal lysrör till en Trollkarlens stav

De flesta av de saker vi kasta bort som papperskorgen kan förvandlas till skatt med lite fantasi. Jag är en av dem som inte kasta bort papperskorgen om jag inte hittar det extremt värdelösa.Tänk på en smält lysrör, vilket är bra för ingenting. Jag ha...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

DIY: Presenter för spädbarn: papperskorgen till TREASURE

Hej kära besökare på min sida!Idag har jag beslutat att göra lite presenter till min grannes tvillingsöner och har använt vissa objekt att jag redan hade hemma och ett roligt spel för spädbarn:) Läs instruktionerna och titta på video, så du kan göra...

Papperskorgen till Treasure 9 Lolipop spöken

jag kan inte ta credit för den ursprungliga idén på dessa lätt dekorationer bara min version använder återvunnet materialSteg 1: samla materialJag gick till min possibilium hög och grävde fram ett par rör ca 5 fot lång (gammal kvast och mop handtag s...

Papperskorgen till treasure 11 - kuslig halloween ögon

detta är min tolkning av en dekoration som gjort internet rundor med hjälp av vävnad eller papertowel rullar. En riktigt cool idé men jag kände inte de skulle hålla upp till vädret över en lång display så här är vad jag gjorde.Steg 1: jaga upp materi...

Papperskorgen till treasure 2

jag hitta en massa fans på trottoaren, många helt enkelt behöver rengöras för att arbeta, andra kanske behöver en skruv eller något kreativt tänkande. Ledsen för bristen på steg för steg bilder, tanken slog mig och var klar innan jag ens tänkt av bil...

Papperskorgen till Treasure-fallskärm

När jag tittade runt mitt hem hittade jag många plastpåsar ligger runt överallt. Seeng detta bestämde jag mig för att gå vidare och göra en Parachute.Hope du njuta!!! 1Steg 1: Material som krävs förEtt plasthöljeGängaEn bollLinjalenMarkörCellotapeSte...

Hur till återvinna en gammal cykel till en jul ren

istället för att kasta den gamla 10-hastigheten i papperskorgen eller ta den till soptippen, ge nytt liv och festligt dekorera din trädgård vid jul. I ungefär en timme kan du göra en ren (eller andra typer av djur) bara från en gammal cykel.De gör en...

Hur till återvinna en gammal cykel sits

efter att ha frågat av många en vän, jag tänkte det var dags att lägga ut de relativt enkla stegen som jag använder för att blåsa nytt liv i en trött och trasiga cykel plats genom en enkel återställning... för att inte nämna ett billigt och enkelt sä...

Hur till återvinna en gammal tröja (eller en slarvat en) till användbara garn

har du gamla tröjor liggandes? Är garnet helt enkelt underbar eller vill du bara att åter använda det? Är tröjan till mishapen till slitage eller helt enkelt ful, men garnet är utmärkt? Gjorde en helt fantastisk tröja, bara att prova på och upptäcka...

Trash till treasure 8 skattkistan

i den fortsatta Sagan av min återanvända och återanvända objekt jag hittar min trottoarkanten gruvdrift expeditioner är detta utanför förvaringsenhetSteg 1: Sök På en ny utflykt jag hittade detta sortiment av plast paneler, jag hade ingen aning vad d...

Hur till återvinna en gammal död kabel

steg för steg instruktioner att plocka upp några fiffiga leveranser genom att återanvända en gammal kabel med endast ett verktyg kniv och tråd fräsar.Mitt garage är en elektronik kyrkogård för tillfället, fylld med omodern/överflödiga/inkompatibel DB...

Hur man gör en Trash-till-Treasure fågelbordet

År sedan, tog min man hem en bunt med metall spolar användsatt lagra MIG-tråd. Han sydde trådduk på spolen i en någotrudimentär mode, och kallade det en fågelbordet. En tvättbjörn rivnadet, spole var chunked i en hög, och det var i slutet av detta.Fr...

Trash-till-Treasure Marquee bokstäver

Tur slängas frigolit förpackningar till vackra 3D-marquee bokstäver! Jag använde GraphicStock.com för scrapbook papper mönster för att skriva ut från min hemdator att täcka dessa.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverTryckta...

Välkommen till Treasure (P) island!

Vi är inte säker på hur denna galna idé startade eller som ens har tänkt på det för den delen! Allt vi vet är att vi aldrig har sett ett gäng tonåringar få lika upphetsad som detta, över något matematik med. Och Hej - det är allt som betyder rätt?!De...

Hur till återvinna en gammal handduk i en sexig shorts!

Återanvända en gammal handduk i en sexig Shorts - för mer roliga filmer, klicka här återanvända en gammal handduk i en sexig shorts!...

Skräp till treasure 3, trycka tillbaka mörkret

jag hitta en hel del fantastiska saker när jag är ute trottoarkanten bryta bara för att jag hittar en användbar artikel men betyder inte att jag kommer att använda den som det var tänktSteg 1: material och verktyg jag hittade flera sol ljus som bara...

Skräp till treasure 4, trycka tillbaka det mörka 2

min andra instructable var fortfarande på mitt sinne när jag såg denna stora mun vuxen dryck behållare som jag sköljas väl och fylld med lek sand. Lampan passar som det gjordes för det här programmet! Jag la fortfarande en pärla av varmt lim att förs...