Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.

Varför en överlevnads armband? Låt oss inse det en bugg ut väska eller ens en Altoids överlevnad Tin kan inneha mer växel men jag kan försäkra er om de inte är alltid i räckhåll. När en storm träffar, en EMP inaktiverar rutnätet eller din bil går sönder i mitten inte där: det är bra att veta att du har några sinnesfrid. Dessa armband kan vara slitna 24/7 gör du alltid redo.
Detta instructable är en guide för att hjälpa dig designa, inte bygga ett survival kit armband.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Målarfärg kan ugnen med tillbehör, förlorade skum Casting, och mycket mer!

När jag började kasta aluminium det slutliga målet var att bygga en svarv från grunden efter dave gingery verkstad från skrot metall serie böcker. Nu när jag har svarven, jag behöver inte nödvändigtvis att kasta stora delar hela tiden, och således de...

Laminerade aluminiumfolie för flexibla kretsar och mycket mer

LAF står för laminerade aluminiumfolie - i detta fall jag kommer att använda hushållsapparater aluminiumfolie som är laminerat med regelbundna förpackningstejpen. Det är starka, hållbara och tår-resistenta. Det är flexibelt, ledande, lätt skära, form...

DIY startpaket Makeup och mycket mer!

jag har varit intresserad av att göra min egen hudvårdsprodukter under många år. Den främsta orsaken jag gjorde min egen var eftersom jag ville vissa dofter som jag inte kunde hitta och jag hade torr hud och ville ha något som vill återfukta med ut a...

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!Nu uppdaterad för Arduino 1.6.6 November 2015!Använd endast två resistorer och två dioder för att generera full skärm video. Text 47 x 29 8 x 8 tecken, dubbla vertikala upplösningen (47 x 57...

Super specifikationer - 3D och mycket mer

titeln för detta Instructable var verkligen svårt att välja eftersom dessa Super specifikationer har så många användningsområden.Så många användningsområden? Låt oss nämna några:* 3D stereo glasögon som fungerar på alla skärmar som använder passiv sp...

Misslyckade försök - stege Rack Paracord armband med ved för att tändas och fiske kit.

Detta är den färdiga armbandet.Jag tydligen spetsad låsbeslaget fel och storlek inte på den ordentligt. Jag hade min jigg in för cirka 9,25 inches (min handled är det 8,5) och det slutade med att vara ytterst knapp på den minsta delen av min handled....

Raspberry Pi Home Automation - kontroll lampor, datorer, CCTV och mycket mer!

Hej killar, det första jag skulle vilja presentera mig för alla. Mitt namn är Jack, vanligen kallad Jackk eller JackkTutorials över på YouTube där jag technology handledning men främst täcka Hacking & säkerhet och andra användbara saker som du normal...

Passiva högtalare, bärbara högtalare och mycket mer! Guide till att köpa delar för bluetooth högtalare

* Uppdatering: ny uppdaterad artikel är upp! *Hej stötarna, så här är mitt första inlägg på Instructables!Så detta är inte mycket av en handledning, utan mer av en guide till att köpa delar för att bygga bärbara högtalare. Under de senaste 4 månadern...

Knivar och mycket mer!

Detta Instructable är om knivar. Hur göra, välja och bygga en kniv av dina egna. Vänligen favorit och läsa den, jag behöver allt jag kan få från fans som du. Så tack!Steg 1: Vilken kniv att välja? När du väljer din kniv, du överväga vad du kommer att...

Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]

Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone oc...

Stirlingmotor, absorbera energi från ljus, kaffe och mycket mer!

Det finns energi runt omkring oss som bara väntar på att användas. Om det är varmt kaffe på en kall dag, ljus från solen, doftljus, spillvärme från elektronik... det finns kraft att vara hade! Vad sägs om vi förvandla det till användbara power? Steg...

Handsfree kamerafäste för rullstolar, cyklar, handleden och mycket mer!

jag älskar att fotografera, men på grund av mitt funktionshinder, det blir svårt att hålla en kamera stadigt, särskilt för en längre tid. Jag har provat olika stativ och andra innehar en kamera, men ingenting tycktes fungera mycket bra, särskilt när...

(Del 1) DIY miniatyr skolan levererar: Pennor, sammansättning bärbara datorer, läroböcker och mycket mer!

Hej! Jag vet att jag inte har gjort en instructable på ett tag, så jag tänkte jag skulle göra en på miniatyr skolmaterial! Jag kommer att visa dig hur man gör:-Pennor-Sammansättning bärbara datorer-Matematik läroböcker-Mjuka och hårda cover läsa böck...

Deck the Halls med papper! 3D snöflingor, Paper kedjor, Julkalender och mycket mer!

Deck the Halls med mängder av papper!Detta är holiday utsmyckning på de billiga. Det har funnits gott om åren som vi har haft att gå billigt på utsmyckning.Jag blev inspirerad av Elf, jag älskar alla fåniga snöflingor och papper kedjor som kompis sät...

Scrubber svamp, maträtt tvålpump, vas och mycket mer.

jag gillar att spara tomma behållare och förpackningar att göra saker av. När jag var liten min mor gjort några fantastiska saker av saker runt huset. Dessa instruktioner kommer att visa hur man gör en svamp skrubber, plast, vas, ta bort klibbiga eti...

VÄXTHUSGASER, servrar RACK, akvarium och andra apparater temperatur handledare med SMS larmsystem genom att använda Arduino, itbrainpower.net 3G / GSM sköldar och 1WIRE temperaturgivare

Om projektetBygga själv din egen temperatur-övervakning system med högsta och lägsta temperatur trösklar, hålla vid liv massage och (oldies men goldies som) SMS personsökning och ARM/DISARM fjärrsystemet. Du kan övervaka en eller flera 1WIRE temperat...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

DIY hösten Sleepover! Roliga aktiviteter, fester och mycket mer!

Att ha bal är så roligt! Hösten tema är ännu bättre! Ta reda på lite kul saker att göra smaskiga godsaker och mer att ha kul med din vän i höst!Steg 1: Måla dina naglar höstfärger! Måla naglar är perfekta för en höst sleepover, vilket innebär att hös...

Gör din egen professionella post rengöring maskin för mindre än $80 och spara upp till $3000 och mycket mer.

Ursäkta min engelska.Efter att jag hittat tillbaka till ljudet av bra gamla vinylskivor hade problem alla rekord aficionado har. Hur man rengör poster ordentligt!?Det finns många vägar runt i Internet. Billigare sätt vilja Knosti eller den Discofilm...