Pärlor och kedja :)i detta instructable jag använde:
beading tråd
mångfärgade pärlor
kedja med hummer lås
stängning från ett halsband
och 2 hoppa ringar

-Knyta beading tråden säkert till ett hopp ring, kan du börja threading på pärlor
-Ett par centimeter före utgången, binda den andra sidan av tråden till den andra hoppa ringen.
-Skär kedja med spännet till önskad storlek, öppna en av de hoppa ringar och tråd genom (Stäng hoppa ringen)
-Öppna den andra hoppa ringen för att tråden genom nedläggningen (sedan nära hoppa ring)

Det är mina pärlor och kedja armband :)
(rösta på mig om du ser mig i tävlingen smycken/smycken)

Relaterade Ämnen

Pärla och kedja halsband

för att göra detta halsband, du behöver:Vissa kedja (en gammal halsband köpt från en välgörenhet butik kommer att göra)Några fina pärlorEtt halsband lås och 2 hoppa ringarNålpinneTång (jag har 2 uppsättningar, en med runda ändar, som hjälper)Steg 1:...

DIY Chic pärla och kedja Frans halsband

Hur man gör en edgy look halsband? Bara kolla in min nya pärla och kedja halsband design sedan! Med segment även kedja som är loopas i lager, kan detta karakteristiska kedja Frans halsband skapa stor stil för alla beslutsfattare. Varje del är beredd...

Wire Wrapped cirkel hänge med pärlor och pärlor

Sterling silver vaggor varje krämig delikat pärla och kristall pärla. Bedövning när den bärs som en choker, vågad när buren på en kedja. Jag älskar att göra dessa wire wrapped hängen! Effekten är också helt fantastisk med sidan borrade naturliga ädel...

Boll och kedja - för spänn/svensexa

det är tradition i många platser för manliga vänner att fira de sista dagarna av en människas inre liv genom att kasta honom en buck's part eller svensexa. Vad som faktiskt sker på dessa partier diskuteras aldrig efteråt, men det allmänt känd som buc...

Boll och kedja nyckel kedja

detta instructable visar dig hur man gör en nyckelring som liknar bollen och kedja som används för att bäras av fångar.Min vän och hans fru började ett produktionsbolag tillsammans kallas "boll och kedja productions". Jag ville ge dem en gåva på...

Pärlstav ring - handgjord ring med Swarovski kristaller och Miyuki pärlor och utsäde pärlor

Pärlstav ring - handgjord ring med Swarovski rivoli och biconer och Miyuki pärlor och utsäde pärlor....

Armband med pärlor och knop

Den vackra armbandet för tjejer... :)Steg 1: Material som behövs:Juvel mutter (med dess smak och varje pärla som du vill)En sämskläder strängSmycken tångSteg 2: Sämskläder inuti ringen muttern Sämskläder till din handled storlek din sax.Du bör sätta...

Bachelor Party boll och kedja

I somras blev jag ombedd av en vän till mig (och andra instructra-builder) för att i sin bröllopsfest. Detta innebär ju att jag skulle gå på svensexan. Från att få gå, jag varnade honom att han bör förvänta sig en överraskning. Jag presentera dig, si...

Vävda armband med pärlor och Silver tråd - en särskild gåva för din bästa vän

I denna tutorial, kommer att jag berätta hur man gör en vävd armband. Du kommer bli förvånad att vissa pärlor och tråd kan göra ett vackert armband.Steg 1: Material och verktyg som behövs i vävd armbandet:10 MM vit pärlemor pärlor8 MM vita pärlorRhin...

Med hjälp av pärlor och geometri för att dekorera ägg

Seed beads är nära mitt hjärta, de är en av de första crafty saker jag någonsin fått in. De är otroligt mångsidig och i detta fall ganska festlig, alltför. De fungerar bra med matte, en massa vanliga pärlarbete stygn påverkas av fraktal-liknande ökni...

Princess pärlor och Crystal Set - första gången smycken projekt

detta var typ av en begäran projekt som jag bara hälften svarade. Jag blev tillfrågad för en lång strand pearl halsband utan spänne. Detta Instructable använder knäppen. Jag kommer att göra en uppföljning Instructable där jag kommer Knut efter varje...

DIY en Silver Angel Wing halsband med pärlor och tråd

Angel: sanning, godhet och skönhet; Jag tror slitage en angel wing halsband får dig att vara vacker och elegant; du behöver bara att förbereda aluminiumwire, några pärlor och så vidare. Nåväl, låt oss börja att göra silver vinkel wing halsband nu.Ste...

Knex boll och kedja

detta är min boll och kedja tack för idén Cowscankill. Njut!Steg 1: Samla material.Stavar: 16Gray Bendy (eller lila eller gula eller avmarkera), 8 gul storlek Bendy, 29 vit, 20 blå, 1 liten svart (eller grön)Anslutningar: 10 lila i kombination med bl...

Hur man virka en garn lås och kedja

hur man virka en garn lås och kedja bra för att hålla wayward nallar i linje.Detta är min första instructable så ha tålamod med mig :) om du har frågor maila mig jag kommer gärna att hjälpa! -emmarocketKedjan:För att starta, göra 10 enstaka kedjor (s...

Göra en boll och kedja

min vän ska gifta sig, jag är bästa mannen. Jag sa alltid jag kommer att göra honom en boll och kedja när han blir gifta. Att ha min tidigare instructableMedeltida bojor Jag bestämde mig att använda detta begrepp för att göra min boll och kedja skulp...

Min nya tråd och pärlor och ädelstenar träd

Hej alla saknar dig så myckethär är min nya kollektion av tråd och pärlor och ädelstenar träd och blommorhoppas du gillar dem...

Smycken att göra hantverk-lätt halsband designidéer med pärlor och snören

dagens smycken att göra hantverk är om halsband designidéer med pärlor och snören. Det krävs ingen extra färdigheter och tekniker! Detta är ett stort projekt för konsthantverkare på alla nivåUnder en varm sommar, kan ingenting vara mer ute än en bit...

Pärlor och knop vänskap armband

Chevron vänskap armband är söt men visste du att de är också mycket lätt att klä upp med pärlor? Det symmetriska mönstret lämpar sig fint för en snygg liten rad med fina pärlor längst ner i mitten!Vänligen kolla in min andra instructables, och rösta...

Boll och kedja Band

jag ville göra en rolig present till min kusin på hans stora dag, en som skulle lätta stämningen i deras hela bröllopet.Först skär jag ut en rektangulär remsa av plåt med samma längd som omkrets av hans ringfinger.Sedan lödas jag ändarna av remsan ti...