Pärlstav virkade Scrunchiesjag fick mönstret i en barnbok virka. Det såg ganska i bilden, så jag gjorde den lila en med akryl garn och gula ponny pärlor, och sedan den vita med bomullsgarn och rosa, blå och gula ponny pärlor. Möjligheter för färgkombinationer är oändliga, och jag planerar att göra mer, som att göra dem var lätt och roligt. Jag virkade runt en vanlig hästsvans innehavaren.
Relaterade Ämnen

Curly Q pannband och hår Scrunchies virkad

jag arbetar på fältet, och jag har riktigt långa hår. Därefter har använder jag pannband, hästsvans innehavare och scrunchies för att hålla håret på plats och från mitt ansikte. (Scrunchies är ett fantasinamn för innehavare av inredda hästsvans, ifal...

Pärlstav gräs löpare/underlägg

denna gräsbevuxen löpare/underlägg gjordes med tråd och tusentals små utsäde pärlor. Det är cirka 13 inches lång, 5 inches bred, och tog mycket (mycket) länge. Jag vek försiktigt "bladen" uppåt för ett annorlunda utseende. Jag gjorde det att gå...

Pärlstav kuddar (utan en söm)

Gör vackra pärlstav kuddar utan sömmar på en enda pärla!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöver1 yard kraftig bomull1 yard tunga denimE-6000 Fernström-FuseStora schabloner1/3 kopp utsäde pärlor per kuddeSprejlimSymaskinRak stiftKud...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Pärlstav Hairgrips

Hej jag är Hazel och jag en maker! Jag lär mig att pärla, och jag gjorde dessa vackra hår grepp med lite hjälp från vänner på min makerspace. Det var första gången som jag någonsin provat beading och de var mycket roligt att göra, så jag tänkte jag s...

Virka Robot - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Pärlstav bell - julgran bell - Beading handledning

Pärlstav lilla bell att använda som en Juldekoration, som en gåva, som ett hänge eller bara göra två och använda dem som örhängen. :-)Denna klocka görs med Superduo pärlor, utsäde pärlor och Swarovski biconer....

Hösten smycken projekt - gratis Orange pärlstav Tatting armband mönster

Med tillkomsten av hösten känns så mycket mer svalka; Detta orange frivoliteter armband mönster är mycket lämplig för hösten, för det ger mig värme, om du vill vara på gott humör, Följ för att göra orange pärlstav frivoliteter mönster gratis.Steg 1:...

Bead Armband mönster att göra - hur man gör en pärlstav blomma armband

De flesta av er älskar blomma pärla armband mönster. Denna handledning handlar om att göra en pärlstav blomma armband med glaspärlor, pärlor och Hornet utsäde pärlor. Steg förklaras nedan.Vi har gjort många försök i kombination glaspärlor och pärlor...

Pärlstav barfota sandaler

Vackra pärlstav barfota sandaler.Perfekt tillbehör för stranden!Steg 1: Samla dina leveranser! Sträcka ut sladdenSeed beads av, Diverse pärlorSaxVECKARE eller platt-näsa tängerKnäppen eller crimp rörSteg 2: Låt oss komma igång! Mäta en bit av stretch...

Pärlstav armband

Jag gillar verkligen att göra vänskap armband varje år... för i år har jag planerat att göra dessa pärlstav armband...När du behärskar tekniken, de är ganska lätt och du kan göra massor av variationer..!!Jag hoppas du gillar denna tutorial. :)Steg 1:...

Pärlstav armband med lås

jag gör en massa armband. När jag var att välja en att använda för en instructable, beslöt jag att gå grundläggande, men mångsidig. Här är vägbeskrivning till sträng en enkel pärlstav armband med ett spänne. När du har tekniken ner, de är ganska lätt...

Pärlstav krona för en Prince(ss)

Eller prinsessan. En handgjord krona passar för en prins! Se till att ha Prince låtar i bakgrunden att få dig på humör och att kanalisera hans purpleness. Detta är ett roligt och enkelt projekt till slut på en eftermiddag på en regnig dag. Du kan äve...

Pärlstav giraff nyckelring

pärla djur är ett enkelt hantverk som jag lärde mig på sommarläger. Mest pärlstav djur bildas efter en enkel rutnätet. Dessa mönster kan hittas på nätet, genom att söka "pärla djur", eller i craft häften. Du kan också designa dina egna mönster o...

Pärlstav ödla

detta är ett roligt hantverk och när du får kläm på det, det blir lättare så bli inte orolig om du inte får det rätt första gången eftersom allt du behöver göra är att hålla försökande.Steg 1: De saker du behöver 53 pärlor i alla, 20 av pärlor en fär...

Pärlstav öglor armband

Jag gjorde detta som en present till en vän som hade känslan ledsen och stressad nyligen. För att vara ärlig, jag hade känslan samma, så detta projekt var en win-win situation: Jag fick att göra något som tog stress av mitt sinne, och hon fick en öve...

Pärlstav prinsessan Bracelet

Hej alla!I detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en söt pärlstav prinsessan armband. Det är ganska enkelt och roligt.* Obs: Metoden är ganska likt det som beskrivs i min "gör din egen Seed Bead Ring" instructable. Du kan göra matchand...

Pärlstav spindel handledning

efter att ha tillbringat mer än hälften av ett år att göra en pärlstav spindel varje dag (se 365 spindlar på atomicrose.blogspot.com), jag har kommit fram till några ganska långsökt versioner av genomsnittliga (pärlstav) spider. Denna handledning är...