Påsk Finger Puppets steg för steg DIY & gratis mönsterpåsk var en av min favorit semester som barn. Jakt ägg. Smaska på choklad. Smaska på kokta ägg. Tillbringa dagen med min familj. Gömmer sig ägg över och över med min syster. Vad är inte för att älska? Mellan alla godis och ägg som hade suttit i trädgården precis innan konsumtion, förvånar det mig jag har inga berättelser om påsk matförgiftning. Hur som helst!

Eftersom jag är en tant, spenderar jag min veckorna fram till alla hjärtans dag att göra en röd, svart och hot pink spider piñata och vinter dagar limning "juveler" på en guld spray-målade backscratcher. Jag älskar pyssel och jag älskar min brorson! Helgdagar ge mig en anledning att förstöra de BOVAKTIG pojkarna. Okej - så jag behöver inte en anledning, men det får mig att må lite bättre om nämnda förstöra.

Dessa påsk finger puppets är min senaste semester gåva/skapande. En liten bit av filt och broderi floss och du har en bra påsk gåva som kommer att främja fantasifulla spel! Kände och tandtråd nystan kör $ 0,25/styck - vilket gör detta till en budget vänlig hantverk! Plus, om du inte kommer att se din lilla kompisar detta påsk, dessa enkelt passform inuti ett Påskkort som hindrar någon rejäl mail avgifter.

STEG 1: Klipp ut tryckt papper mönster formerna. Fortfarande behöver ditt mönster? Få det här. Avgöra om du vilja din påsk varelse att bära en söt liten fluga eller hår bågar och klippa ut dem också.

STEG 2: Använda ditt fabric märkning penna, spåra dina klipp ut mönstret former på din filt.

STEG 3: Klipp din former av filten.

STEG 4: Om med filt lim, placera en liten smeta mitt i formen. Försök att hålla sig borta från kanterna. Kände limmet torkar mycket, mycket hårt och få din nål och tråd genom som kommer att resultera i flera gånger stickande tummen (tro mig).

STEG 5: Starta kryss ner din filt former genom att använda din nål och tråd. Ditt broderi floss levereras med 6 kardeler. Jag väljer att dela delarna i hälften och brodera med 3 delar en gå. Antalet trådar som du använder är din förkärlek. För tjockare, mer uttalad sömmar, använda mer. För daintier stygn använda less.Come upp genom Bakst och göra din första maskan. Om du fortsätter att göra stygn i hålet du just kom av, har du en ganska fin linje. Oroa dig inte om din linje eller stygn är perfekt rak/fördelas. Min Mimmie berättade alltid för mig att människor är inte perfekta så oroa dig inte om perfektion. Jag tror att ofullkomliga sömmar lämpar sig för en mer handgjorda/rustik look.

STEG 6: Börja fästa dina andra pjäser med din tråd och nål (och limma om du använder det). Sy runt formen på din varelse, bifoga bågar om du lägger till dem.

STEG 7: Det är dags att lägga till ansiktet! Med tyg-pennan Rita formen av ansiktet du vill brodera på. Om inte du är bekväm brodera i ansiktet, kan du alltid använda en permanent tyg penna och rita ansiktet på.

STEG 8: Sy ditt ansikte, med en satin stygn för att göra dina ögon och näsa fast.

STEG 9: Nu, på undersidan av din varelse är redo för lite lim! Ta din filt lim, spåra kanterna med en generös linje, lämnar botten av filt ensam. Kom ihåg att ditt finger kommer att behöva passa in på något sätt!. Jag använder också lite mer lim runt de plumsa bitarna. Till exempel öronen på denna Karl är verkligen plumsa och hålla vilja falla framåt. Detta lim härdar verkligen, så jag kommer att gå mer generöst runt dessa diskett områden så att slutprodukten har trevlig och perky öron.

STEG 10: Vänd din limmade varelse på en stor bit av filt, tillräckligt stor för att vara på baksidan av din marionett och lite. Gå nu, skaffa dig en drink eller kolla på TV och låt din lim torr. För bästa resultat kliar Använd inte som mig och börja hacka bort på din marionett rätt bort.

STEG 11: Eftersom du patienten, komma tillbaka till projektet marionett och trimma runt framsidan av din varelse. Gå runt på baksidan och göra lite plats kontroll, skära några urinvånarna eller andra avlägset belägna delar av filt. Gå vidare och prova din marionett och se till att fingret passar.

Relaterade Ämnen

Modell Magic 101: Finger Puppets

Modell Magic är en lufttorka lera från Crayola. Det är lätt och fluffigt med ingen smulig eller klibbig röra. Jag älskar att använda det med min elementära studenter, men det är också bra för kostym rekvisita. Jag ska visa några exempel på rekvisita...

Handsydda Finger Puppets

Finger puppets är ett häftigt sätt för barnen som mig att hålla underhöll under lång tid. Så när min lilla systers födelsedag kom upp, jag bestämde mig att göra henne dessa de. De är handsydda eftersom jag inte har en symaskin, men om du har en symas...

Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppets

dag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger p...

Finger puppets alla skäl!

Ett snabbt och enkelt kid projekt är att sticka och sy finger puppets. Det är mycket enkelt - även en vuxen kan göra det! Min systerdotter i England frågade mig för finger puppets så jag utarbetat detta mycket grundläggande mönster. Om du kan sticka...

SS - Finger Puppets

det kan vara en utmaning för att engagera barnens fantasi i Söndagsskolan. I den här övningen kom jag med en idé att göra finger puppets silvertejp, kände, sax, pennor. Vi byggde en liten scen av kartong (jag älskar kartong) och åter antagit en scen...

Att göra galna finger puppets

att göra en finger marionett kan ta så lite som 1/2 timme. När du får kläm på det, sedan försköna och skapa mer för varje finger toe.Steg 1: Behöver du:SymaskinMåttbandLinjalenLimSaxArk av filt i olika färgerGoogly ögonPärlor, knappar, spetsar, band,...

Finger Puppets

jag vet inte om dig men vi alltid tycks förlora en massa handskar på vintern så var bara kvar med en. Här vad du kan göra med detta.Steg 1: Vad du behöver Att göra dessa söta små dockor du behöver:•en handske•vissa lim•beads, papper, något som kan de...

Att gå med min PC Gaming steg för steg | DIY | av fjällande Dragon

Detta är en annan av mina hobbies som jag älskar att göra annat än spela TV-spel och göra hantverk jag hoppas du gillar det eller tycker det är användbart.Steg 1: Paket levererasNästa sak vi se kommer att egenskaperna hos varje komponent.Steg 2: Steg...

Enklaste Finger Puppets

detta är min första kompatibel med instructables app. Detta är den enklaste marionetten att göra.Steg 1: leveranser Allt du behöver är markörer och en fin uppsättning falanger.Steg 2: dra Vara kreativ! Använda färger och experimentera....

Lätt 2 steg DIY sander

detta är en 5 min sätt att göra en liten slipmaskin för ett projekt som träslöjd.Steg 1: Material / verktyg Alla verktyg finns runt huset!Material:-liten bit av 1/4 tum tjock trä (skrot)-en gammal skateboardVerktyg:-såg (valfri storlek)-någon form av...

Crazy doodle monster finger puppet

Hi folks!Denna vecka bestämde jag mig att göra en galen doodle monster finger marionett.Han fick crazy tänder. Och en skurkaktig hatt.Om du vill designa och göra din egen doodle monster dockans, här hur, rättvis följa efter det lätt att följa bilder!...

Arga fåglar Fleece filt & Full mönster

denna arga fåglar mönster & Instructable kan användas eller ändras för att skapa en mängd Angry Birds inspirerade projekt. För detta Instructable skapade jag en arg fåglar fleecefilt för min son - som älskar Angry Birds! Jag skapade ett mönster som d...

Strappy halsen klänning DIY || GRATIS mönster

Lär dig hur du gör detta strappy klänning.Steg 1: Material2 x 1,4 m de tela | 2 x 1,4 m tygTijeras | saxalfileres | PinsHilo | gänga40cm elástico | 40cm resårmaquina de coser | symaskinSteg 2:Steg 3: Steg 4: SömsmånLos patrones ingen incluyen cm de c...

Göra en bandsåg Box

En bandsåg låda kan användas för att lagra små föremål som smycken, mynt eller vad som helst du kan få plats i lådorna. Denna typ av box kallas en bandsåg låda eftersom du kan göra det med hjälp av endast en såg, du gissade rätt, en bandsåg. Du kan l...

Sommarklänning DIY || GRATIS mönster

Sommar dres DIY || GRATIS MÖNSTERSteg 1: Backless klänning || GRATIS MÖNSTERMaterial:1m de tela | 1m tygTijeras | saxalfileres | PinsHilo | gänga1 cm x 1,5 m resorte | 1 cm x 1,5 m resårmaquina de coser | symaskinSteg 2: Mönster ordning || orden de p...

Beskära topp DIY || GRATIS mönster

Beskära topp DIY || GRATIS MÖNSTERSteg 1: Sommaren Beskär top gratis mönster70 cm x 1,5 m tela | 70 cm x 1,5 m tygTijeras | saxalfileres | PinsHilo | gängamaquina de coser | symaskinSteg 2: SömsmånLos patrones ingen incluyen cm de costura. Wow 1 cm d...

Sparkdräkt DIY. || GRATIS mönster

Jumper/Sparkdräkt DIY || GRATIS MÖNSTERSteg 1: Sparkdräkt DIY. || GRATIS MÖNSTERMaterial:1m de tela | 1m tygTijeras | saxalfileres | PinsHilo | gänga1 cm x 1,5 m resorte | 1 cm x 1,5 m resårmaquina de coser | symaskinSteg 2: Mönster ordning || orden...

Mer elektronik Building Tips (i 21 plus fler steg)

ganska nyligen skrev jag en ganska en uppsättning elektronik tips ( Elektronik Building Tips i 21 Plus steg ). Jag arbetade på det ganska länge och äntligen publicerat det bara för att få det gjort. Men idéer fortsatte att komma så här är lite mer. J...

Kyssas Puppets

skapa puppets är verkligen fantastiskt. Du kan dekorera dem på många sätt enligt din fantasi. Någon kan locka lite barnen med marionetter. Här ser du min dansande finger puppets.Steg 1: krav Tyg bitar av ditt valKände sig bitar av ditt valUllSaxTråda...