Pen Cross Bowdetta är en skola krigföring vapen men inte skjuta den i skolan
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra en Mini Cross Bow

hur man gör en rolig cross bowSteg 1: material Behöver du en bic pennor några spett en kniv och ett par gummibandSteg 2: knyta Knyta gummiband runt 2 spettSteg 3: Pennan Bred pennor nog för spett kan glida men lättSteg 4: Spett och penna sätt pennan...

Hem gjorde Compound Bow och Cross Bow Target

dessa är två Bow mål jag har gjort för mindre än $60,00Den mindre är gjord från en kort styrelsen låda fylld med frigolit, och bra grejer utbyggbart skum. Exteriören är lindade på duken och sedan upp i silvertejp. Svart tejp som nedersta lagret och s...

Knex uppfällbart Cross-bow

Hej detta är min första instructable, det är en hög effekt hopfällbar cross bow som eldar röd 3-slot kontakter det bränder ca 30 fot och kan vika upp till får plats i väskan (användbart om du vill överraska din irriterande kusiner)Steg 1: fat Detta ä...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...

Knex cross bow och bult

skott om 10m - 15m plusstark och bra letar du enda skott cross bow .built i 1 dag bra för närstridKolla in min andra pistol som är en bult åtgärd gevär 25-30 runda mag, utmätningsbara granatkastare, syn och främre grepp för bättre handling.here är en...

Ze Lego Cross Bow

Hej alla!Detta är min första instructables. Det är på en Lego Cross Bow.Detta är en originell idé.Denna Cross båge är en trevlig liten vapen. Den har ett bra utbud av över 20 fot om två dubbla 64 gummiband används.Ledsen om instruktionerna i slutet ä...

Pappers-Nerf Gun (Cross-bow)

detta Instructable visar dig hur man gör en super billigt papper Nerf Gun (Cross-Bow). Detta är min första instructable så lämna några kommentarer. Detta är helt min design så om du kan göra en med vissa förbättringar, posta några bilder på det! DISC...

Cross bow

detta är min första Instructabe. Jag kommer att lära dig hur man gör en cross bow. Denna arga båge är tillverkad av hemgjorda materials.it skjuter pilen mer än 25 fot. Den har en lagring av upp till 7 pilar. Jag har gjort det en utlösare drivs cross...

Cross bow pistol

detta är en ganska bra x båge. Den har en sann utlösare. Bekväma handtag. Och skjuter ca 30 till 40 ft ha kul.Steg 1: vapen 1. bygga detta ganska lätt.2. annan uppfattning.3. bygga thees och sätta den gröna delen på i samma riktning dess lyste.4. Pla...

Knex v1 hög powerd cross bow

information om pistolensaker att inte görainte sköt dig själv med denna pistol det kommer att gå till dig och hert som faninte shote på husdjur (det kommer MANE dem eller ens döda dem)Steg 1: fören detta är en mycket lång del av billding vapnet men d...

Pen "Cross" båge!

Detta är en penna armborst. Det följer i princip samma koncept som Bic penna fören, men det fungerar som ett armborst!Steg 1: Samla leveranser! Att göra detta awesome armborst behöver du:1. 2 Bic pennor (de flesta andra pennor gör)2. 1 gummiband3. en...

Lätt Pvc Cross Bow

en mycket lätt att bygga crossbow.the lager är faktiskt tall men prod (båge) är pvc.the stigbygeln är bara en bit av para sladd så är strängen men med vissa duct tape.the hela är spray målade silver.it skjuter väl och fast.all jag var tvungen att köp...

Mini chop sticka cross bow (med pil)

mini cross böjaDetta är min första outgrundlig, och jag gjorde det av ätpinnar, gummiband och tyg stift. Jag gjorde på pilen ur sugrör och ett papper fotboll. Ledsen att jag inte har instruktioner jag kommer att publicera en uppdaterad version senare...

Criss-cross bow Knut

[youtube]YJ1oQd0508Q[/youtube]...

Knex cross bow

mycket kraftfullJag fick det att gå 60ft,mini markerar fick det att gå 100 ft...

Knex Cross Bow Center Fire (instruktioner)

jag kommer inte att tala om detta så gå till det ursprungliga inlägget.Varning inte skjuta inuti den lämnar hål i väggenSteg 1: lemmar Steg 2: Huvudsakliga fat Steg 3: kropp Steg 4: lager Steg 5: montering Steg 6: Detaljer Steg 7: Fire!...

Knex Cross-bow V3 a i arbete

detta är bara en ny mössa av vad jag har gjort. Nu kommer jag göra en instuctable så snart den är klar. Jag ska nog lägga några saker som gör det mer kraftfull. Som ni kan se på bilden jag försöker göra det lite Knexfreek' s slutliga ståndpunkt men b...

Anddre111's cross bow

Hey guys dess min 1: a instructable!hoppas du gillar det, coment på det och sjuk efter finshed producked.Också ge mig några nefty namn för att det ska.THX OCH GLÖM INTE, COMENT!Av: anddre111Steg 1: Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:...

Arbetar Lego Technic Cross Bow (inspirerad av Mini Thriller)

detta var ett snabbt projekt som jag gjorde när min vän var om vem som visste mycket om det här. Det skjuter en av de technic L formade, 4 hål långa bitar. Den använder de samma priniple som Mini Thriller från Badass Lego vapen bok av Martin Hudepohl...