Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario SkertonNästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.

Här är vad du behöver;

  • En Aeropress och filter
  • (valfri men rekommenderas) En bra burr grinder som Hario Skerton
  • En termometer som är korrekt eller åtminstone konsekvent och lätt att läsa
  • Ett sätt att värma vatten, jag föredrar en vattenkokare
  • Bra bönor! Eller god espresso eller turkiska grind

Kostnaden för denna installation är fantastiskt!

AeroPress för ~ $25

Hario skerton för ~ $30

Vattenkokare för ~ $30 (för en)

Totala ~ $85 för världen klass kaffe! hela tiden för omkring $0,25 a cup!

Och du kan göra kaffe snabbare än de flesta auto DROPP kaffebryggare!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hario Skerton ändring

Efter ca 6 månader av tung användning började jag få riktigt inkonsekvent slipar med min Skerton. Jag kunde se att grader klädd från att röra varandra, så jag bestämde mig för jag hade inget att förlora genom att försöka ändra Skerton. Det finns fler...

Snabb Spets: Brew bra Espresso med den gyllene regeln

använda den gyllene regeln för bättre espresso extraktioner, med rika crema och läckra smaker.www.wholelattelove.com...

Sockerkulör fyllda kladdiga choklad cupcakes med choklad glasyr och bacon bitar

jag fick en idé i mitt sinne ett tag. Jag älskar dessa choklad täckt karameller med havssalt, bacon går bra med choklad (jag menar, vad går inte med bacon?) och jag älskar att göra cupcakes så jag kom med idén att kombinera allt detta i en awesome re...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

10 minuters räkor Pasta med paprika, citron och spenat

jag absolut älskar detta recept, det är mycket lätta och smakrika. Perfekt för en lunch som du inte vill ta en tupplur efter... Jag gjorde detta en eftermiddag när jag var bara matlagning för en och det var så mumsigt, jag satte den på min lista över...

Awesome makroen fotograferar ((göra den perfekta Instructable med lätt alltid i fokus makro bilder))

enkelt makro bilder, kan du få resultat så här med skakiga händer, medan du andas normalt, även efter att ha några för många öl (ja datorn gör att fokusera för dig)Göra den perfekta INSTRUCTABLES med denna enkla, billiga kanske även gratis makro bild...

Kompatibla proteshand med sensomotoriska kontroll och sensoriska Feedback för nacke amputerade

Det huvudsakliga målet med detta projekt tillhandahåller en mycket funktionella och billiga proteshand till personer med nedanför armbågen amputationerÄven om massor av state-of-the-art protetiska enheter har utvecklats, fortfarande blir det trycket...

HumidorPi: En Smart Humidor på de billiga med Raspberry Pi och nod-röd

Detta är hur jag ändrade en standard 100 Cigar humidor konstant fuktighet och temperatur via WiFi. Pi del av projektet kan lätt anpassas för någon annan användning som kräver en temperatur och luftfuktighet sensor.Funktioner:• Total kostnad cirka 125...

DIY lampa med LED Strips och VVS delar

Detta projekt bör ta mer än en timme eller två efter att du få delar tillsammans beroende på din erfarenhetsnivå. Delar bör vara ganska vanligt i grannskapet eller stor låda järnhandel med undantag för LED strips. Du kan hitta remsor i en lokal butik...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Akryl hölje med laserskärare och band värmare

akryl (Plexiglas(tm)) är bra material för att skapa kapslingar för elektroniska projekt. I detta Instructables, ska jag illustrera stegen i skapa en 2-delat inhägnad med laserskuren akryl och en remsa värmare för att gör böjar. I det här fallet är ka...

King Size trägolv plattform säng och sänggavel med inbyggd belysning och försäljningsställen och dolda lådor för $400!

Wow, det är en riktigt lång titel!För några år sedan, jag konstruerade och byggde denna huvudgavel för min fru (fästman på gång) när vi bodde ifrån varandra. Det ansluts till någon 1 standard vägguttag, och inkluderar 2 strömbrytare för overhead lamp...

Du Rock gitarr MIDI-controller med Bluetooth BLE och uppladdningsbart batteri

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du slår gitarr du Rock gitarr i en MIDI-Bluetooth 4.0 controller med uppladdningsbart batteri. Lösningen var enkel men att tänka på det.Detta system har testats med iMac, iPad och iPhoneDet material vi behöver...

Smycken med Shrinky Dinks och Doming harts

detta är en guide till att göra shrinky dinks och använda doming harts att vrida shrinkies till örhängen och broscher.Det finns två typer av krympa filmen att välja mellan. en din utskrift på (med din bläckstråleskrivare) och den du rita på (med perm...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Laser resa tråd säkerhetssystem med kombinationslås och episka Siren!

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Min laser resa-wire säkerhetssystemet använder en programmerbar kombinationslås som agerar för att beväpna och avväpna systemet, samt för mikroprocessorn ange om någon har gått in i en felaktig kod (manipuler...

Lampa dekorerad med porträtt och dikten

övergripandeDetta är min första punkt på svårlösta och jag är ganska upphetsad. Om du gillar detta, snälla rösta på mig. Tack!.Min flickvän är 1000 km ifrån mig, så jag kom upp med denna goda idé om "lampa med porträtt och dikt" som en överraskn...

Raspberry Pi Music Server med inbyggda Crossover och DSP

Hej "iblers jag vill dela med mig av detta projekt: förvandla din raspberry pi till en kraftfull musikserver som kan spela upp högupplösta ljudfiler, separera ljud signaler med frekvens (crossover) och tillhandahålla högtalare och rum korrigera DSP.D...

Styckning DIY Vinyl dekaler för bilen med skrot Vinyl och Silhouette porträtt skärmaskin

Vi fick nyligen en silhuett porträtt skärmaskin som del av Instructables bygga nattprogram. Jag kunde inte vänta att se vad denna maskin kunde göra som artist på stencilen. Den goda nyheten är att detta är en fantastisk maskin! De dåliga nyheterna är...