PEZ repurposed för ålderdomshemmet!Min man fick mig några roliga pez automater på vår bröllopsdag (miss piggy och kermit, han är så söt). men jag är 40 år gammal, och verkligen inte äta godis. men jag vill fortfarande ha den lite spänningen i att dra ut en cool pez och använder den, så jag gjorde ca 60 sekunder av experimenterande, och voila! visar sig att antacida tabletter, som jag har en nästan daglig användning för, passar in i en pez-utmatare om brutit i hälften.
Relaterade Ämnen

Cupcake i en tekopp Pincushion (återvunnet/upcycled/repurposed!)

Detta instructable ger anvisningar för att använda återvunnen ull filt med en snygg vintage behållare (soppa skål eller tekopp) för att skapa en trevlig weighty pincushion. Lagom till mors dag, en tutorial som använder återvunnet upcycledoch repurpos...

Repurposed Denim blommor

under längst tid, jag hade en bunt med två par jeans som hade bakficka tårar (den sorten där tyget bara strimlar från pocket sömmen... aka det värsta som kan hända med din favorit jeans). Jag intalade mig själv att jag skulle fixa dem och att de var...

Vackra + lätt Repurposed fontän

Denna fontän var utformade och gjorda av repurposed delar samlas in från olika andra projekt för en klient i Maryland. Målet var för en estetiskt tilltalande, lätt sipprar fontän funktionen för främre gården i hemmet. Jag var också ansvarig för lands...

Låg kostnad verktyg skåp - repurposed spånskiva/spånskiva pallar. Billiga & Cheerfull träslöjd projekt. Armoire en outils

återanvända låg slut spånskiva/spånskiva pallar för att göra ett praktiskt verktyg skåp för användning i en välventilerad workshop. 4 men inte material jag brukar arbeta med dök upp nyligen på mina leverantörer och jag hade bara jobbet att passa dem....

Repurposed träd krans

om en månad tillbaka, vi hade en enorm vind storm att slagit ner en av våra stora tallar här på vår gård. Min man har långsamt "inskränka på det" på sina lediga dagar. Som min 4yr. gammal och jag tillfrågade vad hade gjorts och vad som fortfaran...

Doghouse Beach House DIY - använda återvunnet/Repurposed material

Jag blev tillfrågad om jag skulle göra en hund relaterade craft. Jag gav det en tanke och bestämde mig att sträcka min crafting kotletter och göra en hundkoja. Detta är den absolut största projektet jag har försökt. Jag ville att det skulle vara en K...

Repurposed gamla T-Shirt pyjamas

Jag har äntligen övertygat min pojkvän att rensa sina kläder!Vad resulterade var ett stort lager av gamla t-shirts, arbete skjortor, svettningar, gamla golf tröjor med mera. Jag ansåg att donera dem - men undrade om det fanns något jag kunde göra för...

Repurposed materiella bänk

Denna bänk byggdes med hjälp av olika material återvunnet och repurposed.Steg 1: materialTrä: 2 stycken 45 1/4th i långa4 bitar 23 7/8 i långaLastpall4 metall benKudde/stoppningYttre tygSteg 2: verktygBox cutter/X-Acto knivSåg (cirkulär power såg, bå...

Tog upp örtagård med Repurposed material

Repurposed material lista:ceder fence paneler (sidorna byggs två paneler tjocka kompensera med 1/2 en panel).1/3 av en futon ram (detta gjorde sängen av trädgården)2x4s från ett tidigare projekt (att ytterligare stärka futon ram)svart plast att rada...

Repurposed Etsat glas Spice burkar...

Som en ivrig återvinnare, jag finner mig ofta beundra de mångalådor för glasflaskor i våra garage, väntar på sitt öde.När jag märkte mer än ett dussin tomma flaskor från ett särskiltprodukt, jag visste att jag hade ett problem måste det finnas något...

Repurposed flaska Terrarium

Repurposed flaska terrarier tillåter dig att kontrollera du egna lilla ekosystem samtidigt påminna om att ta hand om din stora ekosystem, jorden. Det finns två huvudsakliga terrarium typer, öppnas och stängs, alla med sin egen fukt, utrymme och luft...

Pez Dispenser Ukulele / gitarr luftfuktare

Problem: jag älskar öknen där jag bor och jag älskar också min Ukulele (hon heter Coraline). Men öknen inte älskar Uke. I själva verket tenderar det torra klimatet att försöka suga all fukt ur trät av min Uke och potentiellt orsaka henne att spricka....

Darth Pez!

Det är den tiden på året igen när jag tillbringa somrarna bort och få kreativa safter går vid hög hastighet. Ned hösten, jag är sämst på att ta steg för steg instruktioner! Fråga bort jag ska försöka berätta hur jag skapade min Darth Pez.Material:En...

DIY Repurposed julgran kjol

http://strikesmyfancy-2013.blogspot.com/2013/12/picture-tutorial-repurposed-christmas.html detta är en bild Tutorial för DIY Repurposed julgran kjol gjord av en uppsättning av festliga bordstabletter.Steg 1: Här är en lista över varor du behöver för...

Repurposed dator skrivbord

En tidigare dator skrivbord blir en arbetsplats för elektroniskt papper skärmaskiner.Steg 1: Ta en ny titt på gamla möbler.Börja med att identifiera maskiner som du äger som behöver en ny plats. Mäta deras dimensioner, sedan gå och handla. Kontroller...

Repurposed Infinity armband

Jag hade ett långt halsband och ett armband som jag inte längre bär, och jag bestämde mig att maska dem tillsammans och göra något nytt! Jag använde 100% repurposed material och används cirka 75% av de ursprungliga produkterna. Resten går till ett ar...

Mash Up och LED tävling: en Pez Dispenser ficklampa

detta är en pez dispenser ficklampa. Det är inte mycket ljus, men det är tillräckligt ljust för att hitta nycklar, dörrknoppar, etc.Steg 1: material Here are the parts and tools you need:Delar:LysdioderSmå mynt cellerPez-utmatareWireLödaEltejpKrympsl...

Prydnad: Repurposed lampa

Enkelt Dremel projekt för Instructables.Återanvända en gammal lampa för att skapa en upplyst prydnad.Total bygga tid: 35 minuterDremel arbete: 5-10 minuterLedningar: 5-10 minuterAnpassa: 10 till 15 minuterSteg 1: Samla alla delar som behövs för detta...

Mil-Spec PEZ-utmatare

bygga en blinkande, fjärrstyrda elektro-pneumatisk PEZ-utmatare med semi-auto och full-auto kapacitet.Vad du behöver:1. sinne för humor2. 1/2 en hjärna3. få sparken från jobbet för att ha allt det ovanstående.Steg 1: Reservdelslista Vad jag använde:1...