Phoenix och Gryphon karusell hästarKul är i luften som karusellen går runt, runt. Phoenix och Gryphon är karusell hästar, redo att ta dig på en provtur. Gryphon är hästen med lavendel man och svans, medan Phoenix har en man och svans av ljusblå. Klättra upp på hästen av ditt val, ta tag deras glänsande mässing pol, och njuta av åkturen!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Phoenix och Gryphon i "Lite shoppa av fasor"

Alla bättre se upp! Little Shop of Horrors är öppen för företag. Gryphon spelar del av Seymour, unga florist butiken expediten som snubblar på en mycket ovanlig växt, som han namnger Audrey II. Phoenix spelar Audrey II, äter växten från yttre rymden...

Betta grunderna med Phoenix och Jack

Hej, Instructables Fans! Jag är tillbaka, denna gång med dubbelt roligt! Denna handledning är en hyllning till mina två vackra Betta pojkar, Jack och Phoenix.Bättre är min favorit typ av fisk. Sedan fem års ålder, har jag minst haft en Betta simmar r...

Heathkit hjälte Jr - Retro Fit- och en nick till Star Wars för

Heathkit hjälte Jr gjordes i mitten av 1980 (85 eller 86 tror jag). Jag fick detta en kanske 2005. Och lång historia kort... Han hade ett hårt liv, jag hittade honom på en loppmarknad, han hade varit lagras i en lada för minst 20 år, och hade små lur...

Snabb och smutsig Shuriken (kasta Star)

Är du trött på att titta på Ninja Turtles och vill göra vissa nija-ning själv? Detta projekt är för dig!DISCLAIMER: ***Detta är en skarp, farliga objekt. Hanteras med yttersta försiktighet och bara kasta på ett kasta mål.Jag är inte ansvarig för even...

Bedårande som kostymer från "Horton hör en vem"

Vägen ner i Whoville bodde två som, båda ganska söt,Namngivna Phoenix och Gryphon, varje i en furry randig kostym.De gjorde upp sitt hår med blommor och rosetter,Och bar de spetsiga skor, för att täcka sina tår.Det som var så liten, inte större än en...

Mini glödtråden spool och örhänge karusell stand

Denna 3D-printable design kombinerar en dekorativ miniatyr 3D-skrivare glödtråden spole och roterande karusell ställning för hängande örhängen.Verktyg som används för detta projekt:-CAD-program: Autodesk Fusion 360-3D-utskrift utsnittet: Simplify3D-3...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Grooms män manschettknapp och slips gåva som. (star wars tema)

Jag är gifta och jag och min fästman är massiva Star Wars fans så vi ville inkludera det i vårt bröllop men inte galen och har ett tema bröllop, så vi är även lite tips av star wars in i våra dagar.ett sätt vi är även det är genom de gåvor som vi ger...

Star Wars: Rebellerna Sabine Wren Diy

Låt mig berätta hur man gör Sabine Wrens kostym som är mycket dålig åsna. Detta är faktiskt min kostym i år! (2015) jag har älskat sabine från början och det kommer också att vara min comic con kostym också! (Tucson) Jag gjorde detta med hjälp av min...

Göra en häst karusell

för ett tag sedan jag satt runt undrar vad de ska göra med en tom CD behållare/karusell. Vissa behållare ser så väl utformad du hatar att kasta bort dem. Eftersom jag inte har en 3D-skrivare, gillar jag att hålla vissa behållare som, lämpar sig för p...

K'NEX Star Wars Millennium Falcon

"Du har aldrig hört talas om Millennium Falcon?"-Han SoloOm så är fallet, är att ändra! Eftersom i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min K'NEX Millennium Falcon från ursprungliga Star Wars-filmer! Detta rymdskepp var läng...

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Star Wars-tema bröllop majs hål spel.

Jag gifte mig i år och jag och min flickvän (nu fru) ville ha några roliga utomhus spel att ockupera gästerna medan vi är att ta foton och allt annat som lämnar gäster åt sitt öde.Vi ville ha spel som var annorlunda och sedan i England majs hål inte...

Regenerativ energi lampa (de mörka Phoenix)!

"Jag är eld och liv inkarnerade! Nu och för evigt – jag är Phoenix! "-Phoenix, Uncanny X-men #101Denna lampa tänds de mörka dagarna '' nu och för evigt ''. Förutom att vara en vacker dekoration i ljus, kommer denna eco friendly lampa, arbetar på...

Plumeria växter, termer och definitioner för Plumerias och andra tropiska växter, del ett

Plumeria växter allt mer och mer popularitet över hela världen som mer information om växande och böka metoder blir tillgängliga. För den genomsnittliga trädgårdsmästaren är det viktigt att förstå den jargong som han eller hon stöter på när man läser...

Fotografera hästar

detta inte kommer att vara en grundläggande "hur att ta ett foto" instructable utan mer av en hur för att arbeta med en levande andas djuret som har ett sinne för sin egen instructable.Hästar är ett bra ämne för foton men de kan vara svåra att a...

LEGO Droid reparation fabriken (Lego, 3D tryck, 3D penna, papper Mache, LED och mer)

Min son är in Legos i mycket stor skala. Han såg mig på Instructables webbplats titta på sidan tävlingar. Han frågade direkt om det fanns något han kunde lämna in. Efter viss diskussion, enades vi om vi skulle arbeta tillsammans för att lämna in ett...

Star Trek TOS Enterprise Turbolift ljus

"Lever länge och prosper" RIP Leonard Nimoy - Mr Spock.Inspirerad genom livet från många idéer, tecken och saker från Star Trek, The Original Series, här är en ta på förvandla något små trånga och personliga utrymme till ditt eget lilla turbolif...

Hur Spray Baste en Quilt och maskin täcke det också!

Jag växte upp med mostrar och en mamma som älskat att sy. De skulle fawn över tyger och mönster på familjen sammankomster. Även i november förra året ut dök min moster från hennes syrum med en handfull mönster över som flesta kvinnor i huset oogled.M...