Pilen kasta Sling Shotjag har länge tänkt beprövad slunga shot är ett bra komplement till någon survival kit. Det är lugnt, kraftfull för sin storlek, och du kan plocka upp bara om någon rock att använda som ammunition. Det är ett bra sätt att få små spel för livsmedel i en överlevnad situationen.

Medan du tittar på ett avsnitt av Apoaclypse 101 på NatGeo såg jag en kille som hade moddified hans sling skott skjuta pilar. Efter lekte runt med pilen resten jag hade sett på showen bestämde jag att det måste finnas en bättre och stabilare sätt att hålla pilen samtidigt ställer upp för ditt skott. Den följande Instructable är vad jag kom med.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sling Shot pellets / Bullet

hur man gör enkla, billiga, men ändå effektiva sling sköt pellets.I detta instructable kommer jag att beskriva olika typer av ammunition du kan göra för din lyftsele skott.Detta är min första instructable, så vänligen vara patient och kommentar att h...

Knex M40A3 RBG / Sling shot

jag inte kommer att utstationering instruktioner, i ställe ive precis postat dessa för dig att försöka bygga från.Om du vill ha ursprungliga storlek bilder, klicka på en bild (liten en), klicka på bilden igen (större en), sedan i botten av skärmen se...

Pedal Powered Sling Shot

detta är en gigantisk slunga shot som jag byggde på Penn State. Slunga shot dras tillbaka av trampa på en cykel som är ansluten till ramen. Ja, det skulle vara lättare att bara dra tillbaka den för hand, men syftet med projektet var att ha något peda...

Docka Sling Shot

detta är en lyftsele skott vi gjort för att undvika att behöva använda 3 personer för att starta en typisk vatten ballong bärraket. Vi använde PVC-rör som stolparna och storlek dem på lämpligt sätt så att de kunde glida över stöd benen för våra dock....

Mini Sling Shot

detta är min K'NEX Sling skötSteg 1: hantera Detta är handtagetSteg 2: Armarna Dessa är armarna som det elastiska bandet fästerSteg 3: Gummibandet Knut det elastiska bandet i mittenSteg 4: Vapen & handtag bifoga armarna på handtaget titt på steg 6 de...

Sling Shot

varierar med gummiband och hur långt du drar det tillbaka, min första instructibles, så bli inte till hård med betygSteg 1: Händel Händel till sling skötSteg 2: gummiband innehavarenSteg 3: montering Följa bilder, och du kan lägga distanser men jag s...

Massiva Sling Shot

detta är en lyftsele skott från motion slangar, paracord, GORILLA tejp och en stol.Steg 1: material 1. hitta en lämplig stol. (något med 4 ben och cirka 8" avståndet mellan benen.2. Para-cord (550 sladd) (några fötter behövs)3. GORILLA Tape (att göra...

Min sling shot

ok väl im bara visar dig min lyftsele skott senare någon gång jag kommer att lägga en instuctable på hur man gör det. Ursprungligen jag fick den från Mexiko men nu har jag fingrade ut hur till dubplicate sling skott att göra många i lite tid...

Office sling shot, better version

Denna slunga shot består av 6 redskap från en vanlig officeSteg 1:Få alla dessa delarSteg 2: första stegetSteg 3: andra stegSteg 4: tredje stegetSteg 5: fjärde stegSteg 6: femte stegetSteg 7: sjätte stegSteg 8: sjunde stegSteg 9: åttonde stegSteg 10:...

PVC sling shot

sling skott är en av de bästa ungdom leksakerna och har funnits i många år. Men idag var jag på t en sportartiklar lagra och såg att rimlig kan variera från $20-$100. så jag bestämde mig för skulle jag försöka göra det för mycket mindre men göra en a...

Sling Shot Controller för Angry Birds

lära sig hur man gör en enkel sling sköt enhet att spela Angry Birds använder Arduino Leonardo. Nedan är den Arduino koden med förklaring i kommentarer./*Denna kod är offentligFörfattare: alpeshVithaDatum: 18 maj 2013*/int sPull = 0; Startposition fö...

Min Knex Sling Shot Sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjorde det tog mig ungefär en timme att göra hela pistolen men det var värt det vapnet kan skjuta ca 100 till 150 fot med tre eller fyra #64 gummiband och ammunition en röd stav med röda konta...

Knex handheld paus trigger railgun/sling shot

detta är min första instructable hoppas ni njuta avfördelar:långa varieradeganska god noggrannhetpålitligkraftfullanvänder inte många bitarnackdelar:ingen syn (du måste använda ammunition)flexar ner tunnanbitar:stavar:grön 46Vit 17Blue 1gul 6anslutni...

Lätt och kraftfull Sling Shot

ett billigt och enkelt sätt att skjuta saker ;)Steg 1: Saker du behöver Sax ett tomt papper roll och en ballonSteg 2: Satta i Ballon Skära huvudet av ballongen så det passar rollen som papperSteg 3: ansluta Sätta ballongen fint på mitten av papper ro...

Sling Shot från byggstål rod

jag gjorde detta på den första soliga dagen på våren. Jag hoppas ni gillar den....

Sling shot samling

detta är en samling av lyftsele skott jag hittade på nätet. Jag hoppas att de kan ge dig lite insperation för dig att göra en....

Camping slangbella fiske bow

Detta projekt är att visa hur man gör en sligshot, till en fiske-båge. Jag tar detta när jag går kajak fiske om im inte fånga mycket kul att skjuta karp eller en tillfällig bas.Saker som behövsslangbella, walmart eller amazonReel http://www.thepathfi...

Paintball granat

så detta är en paintball granat som jag gjort av en sling sköt sele. Göra detta utanför eftersom ibland färg kommer att spraya överallt. Detta är min första instructable, så inga haters i kommentarerna!DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skado...

Kontorsmaterial Trebuchet del 1

Det fanns några motiv för detta projekt. Jag började mitt nya jobb här på Digilent, och för första gången någonsin har jag ett skrivbord. Och medarbetare. Detta utlöste en ny passion jag visste jag hade på mig före: småskaliga, office-leveranser-bygg...