Ping Pong Air kanon

Ja, är detta mitt första inlägg. Jag vet att inte mycket, men jag har begränsade resurser och tid. Detta är faktiskt en ping pong kanon jag skapade, som kan skjuta över 20 meter, kanske mer. videon visar vad du behöver (förutom att jag glömde att nämna behöver du en 40mm ändlock), och det är en ganska enkel montering. Det kostade mig ca £5 som avser ca $7. Njut och glad att skapa.

Relaterade Ämnen

Ping Pong boll kanon

Detta är ett roligt projekt att göra med PBC och en ventil.Du behöver:koppartråd / gummiklubba / tryck mätare / munstycke för luft komprimering / PVC-rör / batteri pack / på / av switch / borra / 9 volts batterier / quick torka limma / tejpa åtgärd /...

Motorized Ping Pong Ball Guns

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en motoriserad pingpong klumpa ihop sig vapnet. Dessa ping pong boll kanoner finns en hel del kul att bygga, men roligare att skjuta. Jag gjorde detta som en julklapp för min son.UV LED-lampor monter...

Vakuum kanon kör ping pong boll i överljudshastighet

Jag ska här beskriva en kanon som kan köra ping pong bollar tillräckligt snabbt för att gå igenom plywood och aluminium burkar. Denna "vakuum kanon" har visats i college fysik klasser, eftersom det innebär många grundläggande fysik begrepp som N...

Ping Pong boll Hand kanon

Här är en lätt att göra ping pong boll launcher som du kan bygga från saker du kan ha om runt ditt hus. Det kommer lätt eld ping pong bollar över 25 fot.Steg 1: Samla dina resurserDu behöver:En toalett papper rulle tubePing pong ball(s)Två GemTvå gum...

Ping - Pong boll Launcher / kanon

För detta instructable behöver du följande:-Tejp (eller någon annan stark tejp)-Sax-En ZeeBeez Popper-En toalett rulle Tube-Ammunition (liten boll)Steg 1: Skär toalett rulle röretMed sax klippa bort slutet tredje av toalett-rulle.Steg 2: Koppla ZeeBe...

Ping Pong Ball Launcher

Detta Instructable visar dig hur du sätter en grundläggande lövblåsare till en ping pong boll launcher.(Se Video)Jag började ta isär slangen från min lövblåsare.Jag använde en elektrisk lövblåsare så detta projekt kan användas både inomhus och utomhu...

Ping Pong boll Mauler

Idag har jag det stora nöjet att presentera för dig Ping Pong boll Mauler, endast helautomatisk, stor kapacitet, ping pong boll launcher. Detta är först gör det själv projekt jag har åtagit mig med mitt nya företag, överlista Technologies LLC. Besök...

Hur man gör en ping pong boll gun

är du trött på office/klassrum/bakgård krig utan någon snygg eller effektivt vapen?Trött på att bli skjuten med en billig plast bb pistol som gör ont som fan och raster efter 5 skott?Vill du skjuta dina kollegor/vänner utan att behöva oroa sig om far...

Ping Pong Blaster

Vill du ha lite milt farliga kul i helgen?Gör din egen Ping Pong Blaster!Detta är i grunden en liten, handhållna potatis kanon som skjuter ping pong bollar. Det använder denaturerad alkohol som bränsle, och gör en otroligt tillfredsställande "FWAP!&q...

5 saker att göra med en Ping Pong boll

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följ mig för mer coola steg för steg-guider.Gjort av Manish KumarSå idag kommer jag att tala om 5 ovanliga saker att göra med en ping pong boll. Dessa plast bollar komma mycket billigt och kan användas för de...

Ping Pong boll tomtebloss

Jag gnista lite.Steg 1: samla Samla en ping pong boll och en låda eller två av Sprite bomberSteg 2: Gör ett hål Skapa ett litet hål i bollenSteg 3: Placera bollar i Placera små bomber inutiSteg 4: kasta Du kan få 5-6 stora gnistor från ett ping pong...

Arduino kontrolleras Ping Pong bollar Launcher

Hej alla!Detta är en ping pong bollar launcher avsedda att styras av en arduino.Det använder en servo för att undvara bollar och två motorer med hjul att ge hastighet och skjuta dem.Alla delar kan skrivas ut med en 3D tryckt och basen kan göras med e...

Hur man bygger en generisk Air kanon

luft kanoner. Kul för hela familjen. Skjuter något, verkligen. Flaskor med vatten för barn, flaskor sprit för pappa, husgeråd för mamma, mat för hunden, hunden (skoj), fyllda djuren för de lilla tykes... Kul. Du kan också skjuta nät, änterhakar, tege...

10 000 rpm ping-pong boll

Jag använder Kryogener i kemi demos och snabb säker lätt exempel med noll saneringen är alltid välkomna. Jag skulle hittat om denna en - spinning ping-pong boll - via YouTube. Videon har haft över 2 miljoner visningar, men jag var underwhelmed - en l...

Bygga en Cheap'n' enkel Air kanon

Hi det! Denna luft kanon är ett stort projekt för någon. Det är lätt att göra, kul att spela med, och inte äta. Detta är den första luft kanon jag någonsin byggts, utom den senaste jag har avslutat. Vad? Låt mig förklara. Jag startade detta projekt 3...

Bygga en gigantisk Air kanon

Buld ett stort lufta kanon med 3D instruktioner (http://www.engineering.com/Videos/SomeAssemblyRequiredChannel/VideoId/2708/Build-A-Giant-Air-Cannon.aspx) och en video!Torben genererar en anmärkningsvärd långdistans blast med denna jätte air kanon. S...

Höga tryck kolven ventil Air kanon

Alright så jag inte har publicerat något på här i år på grund av brist på värdiga projekt eller tid, eller en kombination av båda. Jag har nyligen skapat denna kolv ventil air kanon och några skäl har jag valt att publicera denna partiella kompatibel...

Ping Pong boll katapult

inspirerad av alla kreativa sinnen här på instructables, jag gjorde en ping pong katapult för mina barn att leka med.Material som används:Flera 1/2 tum x 1/2 tum dymlingar (om 7 eller 8). Den längsta är 12 inches lång.2 färg omrörareflera zip band2 a...

Ping Pong katapult

jag byggde detta ping pong katapult för barnen men de är en stor stress reliver på kontoret kan du ha några verkliga roligt med dessaJag tittade på några bra mönster över internet och alla jag såg hade en tendens att använda standard lolly pinnar, ja...