Pingvin present prydnadJag skapade min prydnad med hjälp av Tinkercad. Jag har inte tillgång till en 3D-skrivare, så jag inte har någon aning om hur detta ser ut i verkliga livet. Om du bestämmer dig att skriva ut det här, skulle jag älska att se hur det ser ut!

När jag tänker på semestern, tänker jag på gåvor, strumpor och polkagrisar. Och jag gillar att associera vintern med pingviner. Så ställde jag alla att tillsammans ha en pingvin som poppar ut ur en presentförpackning hålla en Sockertopp och strumpan! Och eftersom detta är för 3D tryckt prydnad Design Challenge, jag gjorde det lite Americana genom att ge penguin en kolonial Amerika-stil peruk.

Jag har lämnat en STL-fil av prydnad. Jag hoppas du gillar det!

Relaterade Ämnen

Presidenter av julen förbi & närvarande: Vita huset 3D utskrift Holiday prydnad

1 av 5 vinnare i den första någonsin Vita huset 3D prydnad Design Challenge! Tack till alla för president- och historiska hurra för "Presidenter of Christmas Past & Present"!Se Vogue.com's uppskrivning på Vita husets "teknisk-savvy"...

Förvandla gamla trä pallar i en vacker julgran

inte känner för att spendera en arm och ett ben på juldekorationer för din gård? Här är ett billigt och miljövänligt alternativ!Steg 1: Riva ner begagnade lastpallar Hitta lokala företag eller Craigslist annonser som vill ge bort ett par begagnade la...

Tux pingvin på släde prydnad

Jag skapade detta främst för prydnad design utmaning och ja, jag är Amerikan.Verktyg: Jag använde SolidWorks modellering av allt. Penna och papper användes för självmordstankar. Avbildningar som skapats med MS Paint.Logistik: Strängen eller kroken gå...

3D tryckt pingvin prydnad

Här är min jul pingvin!Steg 1: Google SketchupJag är fortfarande en nybörjare till Google Sketchup och självlärd, jag kunde göra en enkel pingvin prydnad. Jag designade pingvin kropp, magen, ögonen, näsan och hatten som separata varelser. Sedan place...

Angel prydnad present

måste göra en sista minuten julklapp? Dessa en-av-en-slag glas angel ornament är lätt att göra och så vacker på trädet.Steg 1: material Vad du behöver för detta projekt:Glas bollen prydnadMenyfliksområdetAkrylfärgVita fjädrarGlitter (valfritt)Steg 2:...

Pingvin prydnad

Jag är en andra året elektroteknik student vid universitetet i Portland, OR. Detta var första gången jag använder Tinkercad men jag har använt Solidworks tidigare. Jag ville bara skapa en söt Christmas ornament som vem som helst kan sätta på sina trä...

Coola pingvin prydnad

Jag gjorde detta med tinkercad. Du kan också!...

Duct Tape prydnad/dekoration

som jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med...

Brownie mix gåva burk med prydnad

brownie mix burken är ett gammalt begrepp men jag satte en ny vinkling på det och tänkte varför inte dela min idé. Med gåva burk och prydnad ger du två presenter i ett paket och det gör för och bedårande gåva som inte behöver insvept.Steg 1: Komma ig...

Lätt Peasy prydnad Holiday gåvor

detta är en super lätt present att göra, ganska billig också.Detta är den perfekta billiga gåva som är söt och inte alltför personliga. Barnen älskar den. Om du har vänner som är på en diet, fyll med konfetti eller strimlad holiday omslagspapper. Jag...

3D prydnad snöflinga Bunting!

3D prydnad, snöflinga, blomma, tyll, Party/semester/bröllop, födelsedag sparv Banner!Steg 1: Samla leveranser! Här är vad du behöver:Mönstrade papper... inte cardstocktejp eller lim (jag använder en band gun)limpistol och massor av pinnar av lim!Sili...

Julgran prydnad

Denna jul prydnad är helt 3D tryckt ur ABS på en Makerbot Replicator 2 x. Prydnaden har flera viktiga vinter tid idéer som en politisk idé. Detta prydnad innehåller: sätta en klocka på, en snögubbe, ett tåg (för runt trädet), Santa's hat, The Washing...

Hoop Örhängen prydnad

Holiday ornament kan vara så föga originella, hur många presenter eller färgstarka områden kan du ha på dina träd, buske, etc.?Det är dags att prova något annat!Jag bestämde mig att sätta en spin på familjemedlem foto ornamenten vi brukade ha på träd...

Göra holiday prydnad från cykel kedja

eftersom jag har en hel del cyklar och det innebär att jag gör en hel del cykel underhåll. Så småningom en cykel kedja slits ut och jag har till installera en ny kedja. Detta händer mer än jag vill erkänna så jag har en uppsjö av slitna kedjor. Kasta...

Krans jul prydnad

en snabb, stash-busting holiday projekt, denna lite tovade krans var min 2008 jul prydnad att ge som present.Verktyg:U.S. 15 / 10 mm stickning nålargobeläng nålunderkläder väskatvättmaskingammal handduktvätt tvålp-piller flaska eller 35 mm filmburk (...

DIY kaffe prydnad!

Hej alla! Jag hoppas detta ger lite semester hurra till ditt träd! Jag älskar kaffe och jag älskar DIY, så jag satte två tillsammans. Läs vidare för instruktioner eller titta på min video till en visuell.Min man var snäll nog att skapa oss en gratis...

Zombie pepparkakor prydnad

Vad granen skulle vara komplett utan några av dessa läckra odöda läckerheter hängande från dess grenar? Denna handledning tar dig steg för steg genom processen att göra din egen gingerdead män ornament.Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:En förpack...

Holiday prydnad 01d

En modern omtolkning av en traditionell prydnad med design begreppen från konst & hantverk, Prairie skolan målat glas och de svepande element av Art Deco. Ramen fångar bara en liten del av en mycket större design. Prydnad design kan presenteras tradi...

Paintball prydnad

detta är en unik prydnad som gör en perfekt present, och du kanske även vill hålla en själv! De är enkla och var och en visar sig olika.Material...FärgPrydnad (glas eller plast)Steg 1: Ta bort prydnaden cap och häll / spruta en färg färg till prydnad...