Pipe och bärgning trä garderob hyllorVi har precis köpt ett nytt hus och med det en mängd hem förbättringsprojekt. Detta Instructable kommer att gå igenom några av grunderna om du vill bygga några kläder hängande rack från rördelar. För extra effekt valde jag att rost rördelar för att få en mer väderbitna utseende, och använda teredo clam-bore Douglas fir trä för hyllorna.

Delar och material

 • Trä för hyllor - längd beror på hur länge du vill din hängande rack för att vara. I mitt fall jag lagt 3" endera sidan av hängande rack bredd för hylla längd. Bredd/djup bör vara minst 9", eftersom detta är den längd som din rack måste utöka från väggen för att rymma galgar.
 • Rör och rördelar - det finns så många varianter av rör montering arrangemang för hyllor som det finns dagar i år, men generellt behöver du följande:
  • Svart järnrör - jag använde 1/2" rör som det är ljus, men starka nog för kläder. Din lokala järnaffär kommer att sälja detta ofta gjorts av Meuller företaget. Du kanske behöver anpassade längder. Din järnaffär kan vanligen skära och gänga rör för dig, men de flesta kan inte göra något mindre än ca 8", så planera för detta.
  • 90-graders svart järn armbåge beslag
  • Svart järn golvet flänsar - du ska använda dessa ansluta ditt rack till din trä hyllor, och även att montera på din vägg.
  • 90 graders svart järn sida utlopp beslag - detta är knepigt att hitta. Jag köpte min från den webbplats som länkat här.
  • Svart järn tee beslag
  • Flera svart järn bröstvårtan beslag - dessa används för kontakter mellan saker som tees och flänsar.
 • Saltsyra att rost rören - detta vanligtvis finns märkt som muriatic syra i järnaffären. I det här formuläret är det ca 35% HCL.
 • Väteperoxid - saker du kan köpa i  i apotek/affären.
 • Bakpulver - blandat med dina överblivna muriatic syra, kommer att neutralisera det och du kan säkert avyttra någon överbliven syra.
 • Nitril gummihandskar - resistenta mot den muriatic syran.
 • Rensa Satin polyuretan spray finish för att bestryka rören när du är klar rostande processen
 • Vatten-baserade finish för att skydda din trä hyllor - jag använde här.
 • Skruvarna
  • 1" träskruvar att fästa hyllor Rörflänsar
  • ~ 2" träskruvar att fästa Rörflänsar trä reglarna i väggen
  • 8" strukturella träskruvar - ett snabbt och enkelt sätt att göra dolda hyllan stöder.

Föreslagna verktyg

 • Sandpapper (80, 120, 150 och 200 gryn borde räcka)
 • Wood såg
 • Metall såg och bänk vise
 • Borra med skruv och borrning bitar
 • 2 x Spray flaskor - de från dollarn lagra
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kennel kapsling: Tråd garderob hyllor & kabel band i minuter, flexibel, Movable, flyttbara

Behöver en barriär mellan katter och hundar eller andra husdjur?Något lika lös som en uppfällbart kennel?Detta kan vara en lösning. Efter att ha fått flera 6 fot längder på hyllor jag kabel knöt dem i ett zig zag sätt, och bodde med struktur i flera...

Garderob/hyllor/avdelare grejen

en lösning för människor med massor av barn och ett rum, göra en robust avdelare som fungerar som köksskåp/garderoben samtidigt.Steg 1: Gå och köpa några trä och har det skär Du kommer att behöva köpa 6 240 x 124 styrelser för detta projekt.Har dem s...

Utbyggbart formella matbord som rymmer tio och passar i en garderob

här är ultimat i fällbara matsal bord. Helt platser enkelt tio personer bekvämt. Stuvas undan, är det precis stor nog för dig och din bärbara dator.Vad är mer, benen är flyttbara så hela förpackningar bort kompakt – du kan stoppa den i en garderob. O...

Slipning och färgning en trä Project

regniga dagar har inte alltid att vara en besvikelse; de har råd med en tid att arbeta på och avsluta kvardröjande projekt!För detta instructable, jag kommer att lägga sista handen på min GFs longboard skateboard.Steg 1: material -Fläcken (ditt val a...

Blekning och färgning ansiktshår

KNOXVILLE TENNESSEE! Frivilliga land.Det är där jag bor. Orange överallt. Jag hade sagt till några av mina vänner på jobbet att jag skulle färga mitt ansiktshår orange.GJORT!Saker som behövs:Bockskägg eller andra ansiktshårUtvecklareBlekmedelDyeHands...

Målning och färgning soffbord

så ett tag sedan jag tänkte det kunde vara kul att refinish mitt soffbord. Jag nämnde idén till en vän en natt och innan jag visste det vi hade sand papper och slipning upp på mitt soffbord. Nu när jag har avslutat projektet tänkte jag att jag ska de...

Städa och organisera din garderob... En gång för alla!

Detta instructable kommer att lära dig hur man rengör din garderob, och sedan ordna kläder och andra objekt som du väljer att hålla i din garderob.Vad behöver du?LagringsbehållareEtiketter för lagerplatserRengöring leveranser-vacuum, duster, luftfräs...

Lastpall Accent väggen och hyllor

För någon som tycker om att göra en hel del DIY projekt, älskar jag att också visa upp mina skapelser till mina vänner och familj! Gör en lastpall accent vägg med utbytbara hyllor ger mig ett billigt och elegant stil allt i ett som du kan ha också! H...

PVC pipe bokstaven H och bokstaven Q

detta är hur du kan göra pvc pipe bokstäver.Steg 1: mina material du behöver för H2 T-kontakter4 fem tums rör1 fyra tums rörFör Q5 fem tums rör2 2,5 tums rör1 3 tums rör6 45 graders kontakter1 T-anslutningSteg 2: Steg 1 För H: ta två av 5 tum rören o...

Koppar och bränns trä bokhylla

Jag hade sett en hel del DIY artiklar om att bygga möbler med trä och rör, och sedan också började se saker om bränns trä. De två bara passar ihop briljant, eftersom det ger lappa lite av ett modernt utseende samtidigt som en äldre känsla.Eftersom vi...

Bygga en Armoire (aka garderob)

filippinska huset April och jag delar (när inte jag i Afghanistan) har ett antal trevliga funktioner. Här ingår inte garderober. Tydligen är de, som utländska militärbaser, förbjudna här.Så frågade April mig att bygga henne en Armoire för henne att h...

Industriella rör hyllor inbyggda

de säger nöden är uppfinningarnas moder. En nyligen nödvändighet till mig var att göra en hylla som kan stödja (bokstavligen) och organisera min växande beroende av bok. Efter att ha tillbringat några veckor tittar på olika hyllor idéer online, fann...

Bokhylla hyllor att göra inte Sag

böcker är tunga och de flesta hyllor material, speciellt billiga bakåtkompilerade trä material som spånskivor, kommer långsamt sag under deras vikt. Här är en enkel metod för att göra billiga partikel styrelsen hyllor som ser bra ut och hålla en rak...

Inbyggd garderob

Inbyggda garderober är bra billig renoveringar som får du massor av extra lagringsutrymme. De är ganska enkelt att bygga och göra ett bra projekt för någon som vill utveckla sina DIY. Du får erfarenhet av hur att utforma en vägg, hur man sätter upp g...

Lätt bygga Pipe Box med musik + PYROGRAPHY

jag ville göra denna låda 3 skäl.1-att lagra min pipa och tobak2-att ha en ursäkt att gräva ut pyrography pennan igen3 - att delta i "göra en låda" tävlingen :)(så om du gillade den instructable, snälla släpp mig en omröstning)Här är en länk til...

Skrivbord och bokhyllor

detta är min första instructable på hur jag gjorde en vägg skrivbord med bokhyllor för min unga sons rum. Det var billigt, ganska lätt och innebär inte skrymmande möbler. Det är justerbar så när han blir större, skrivbordet kan flytta upp. Projektkos...

Vända en garderob i ett skrivbord

detta instructable visar hur man bygger ett skrivbord i en garderob.Verktyg: tabell såg, cross cut såg, bläddrar såg, borr, hammare, försänkt drill, nivå, router, skruvmejslar, sander, sandpapper, linjal, penna.Material: 3/4 MDF plywood, mahogony tri...

Hur du sätter en garderob till en cool tillhåll.

Ok innan vi börjar vill jag säga att detta kommer att fungera med någon garderob gruvan var en conjoined. Desto mindre är det mindre utrymmet och coola saker kan gå in i den. Nu behöver du en plats för alla saker i garderoben. Lagra dem vart du vill...

Fallande frys hyllor Fix

Har du en äldre sida vid sida som i frysen fack vita trådhyllor & korgar falla ner eller sag? Om så, då jag har en enkel fix för dig.Steg 1: Fallande frys hyllor fix Samla dina leveranser:1 - 10-15 år gamla GE profil Arctic sida vid sida kyl frys. Me...