Pitch-A-tabellAlla behöver en extra tillfällig tabell, särskilt om parten som sträcker sig till det gräsbevuxna området av din trädgård. Även om det ser löjligt på bilden, eftersom det är tidigt på våren här och gården är fortfarande snötäckta, blir det en stor konversation lappar när sommaren är här. Praktiskt också eftersom det använder en standard trädgård gaffel. Om du inte har en, kan de köpas på din lokala Trädgårdsbutik. Mine är en antik jag ärvt från min farfar. Jag ville inte förstöra den så jag konstruerade tabellen som ska byggas i två halvor så det kunde spännas fast till handtaget på gaffeln. På så sätt kan verktyget användas för avsett ändamål utan att ändra den. Det kan du justera höjden på bordet. Sedan pinnarna gaffel stöd tabellen genom att sitta fast i din gräsmatta, gör det bordet mycket robust. Som en bonus hjälper det lufta din gräsmatta utan att förstöra det på något sätt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Isolering tabell

Isolering tabell : skyddar känsliga Lab utrustning och laboratoriearbete från vibrationer som kommer från x, y eller z (rulle, pitch eller gir)Material som behövsBord sågDrill-drivrutinTrälimSandpapperPlanPlywood 3/4" bottenSidor trä valfri.25-.375 t...

RGB LED Pixel Touch reaktiva Gaming tabell

Tabeller är användbara saker att ha och som vi behövde ett nytt soffbord för vardagsrummet det är meningsfullt att bygga min egen med några extra elektroniska funktioner.Min tabelldesign består av följande funktioner.10 x 16 RGB lysdioder10 x 16 IR t...

Musikaliska tabell

musikaliska bordet är en leksak tabell som tillåter barn att spela musikal fraser genom att flytta leksaker runt ytan. Var och en av sju växlar kan spela olika musikaliska fraser i fyra baser, att göra 27 olika musikaliska fraser totalt. Några av fra...

Tiny Wanderer - en tabell Top Robot

liten vandraren är en komplett robot design för början robot byggare. Det byggdes som ett lärande verktyg att följa en uppsättning tutorials gjort på Dallas personliga Robotics grupp (DPRG) under 2011.Denna robot kan flytta runt på en bordsskiva utan...

Tabell för elektroniska drömmar

för elektroniska drömmar är en tabell som visar den dolda elektriska aktiviteten i närliggande elektroniska objekt. Genom denna interaktion, kommer att människor utveckla en större medvetenhet om det osynliga arbetet i deras elektronisk anordningen o...

CNC Plasma tabell

Så du har köpt en plasma cutter och du önskar att du kunde exakt skära din design i metall. Spåra linjer för hand ger nedslående resultat och CNC Plasma bordlägger är vägen ut ur din budget. Låter bekant? Ja, det är vad jag tänkte iallafall!Om du int...

DIY Pitching maskin

Här är planerna för en liten pitching maskin jag byggde för att hjälpa min son praktik vadd för Little League. Tillförlitligt kastar bollen i Ange takt i en ange riktning. Jag vet inte toppfarten det kan uppnå. Mycket lätt kastar bollar avståndet frå...

Skruvlös Hexagon tabell med hjälp av 3D-utskrifter

Välkommen till min DIY handledning för att göra en skruvlös hexagon tabell. I denna tutorial, ska jag vara visar och förklarar steg för steg hur man ska uppnå detta unika tabellen.Saker och färdigheter du behöver:Kvast pinnar diameter 24mm, att föred...

Kinda 3d tryckt tabell

Jag har precis flyttat i en ny lägenhet där köket är spöklik utformad. Det saknar verkligen en tunn men lång och hög tabell att passa bakom "centrerad diskbänken".Jag kunde inte hitta vad jag ville, så jag beslöt att göra en. Jag hade inte tillg...

Chocolate Chip Cookies--Cookie tabell

jag gör dessa kakor varje vecka för "cookie tabell" (social samlingsplats) i vår kyrka. Jag har varit bett om receptet så många gånger att jag trodde jag skulle göra en Instructable så att folk kunde se exakt hur man gör dem.Dessa är stora Sega...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

Utmätningsbara tabell Cubby

Vi ville ha vårt klassrum att ha ett enklare sätt att lagra och vända sig i våra Design och Engineering Notebook projekt.Material:Skumfem 8 "x 8"tre 2 "x 10"Pins24 pinsTabell såg/sax/exacto knivLinjalenSteg 1: Mät upp din skumTa en sha...

100k tabell till en $25 konsolen tabell

efter att ha sett detta tabell som visade sig vara $100k jag trodde det skulle göra en fin konsolen tabellen jag behövde så jag specad ut i photoshop och även om jag var tvungen att göra vissa justeringar i farten, det kom ut ganska bra. Övergripande...

En Mantable! (uttalad MAN tabell!!!)

Det kommer en tid i en människas liv när köpa massproducerade saker bara räcker inte längre. Vi vill skapa något ur luften, förutom CO2. Men var ska man börja, var du ska börja. För alla er start beslutsfattare är detta ett utmärkt projekt att få hän...

En mångsidig tabell

Det du ser på denna bild är en tabell som kan både fungera som en vanlig tabell och utöka standard IKEA matbord när krävs; Det är därför jag kallade den här tabellen "mångsidig". Vet du om hur man gör det från följande steg.Steg 1: Det är hur id...

En kartong slut-tabell att spara din plats!

Ha en slut-bord, precis bredvid sängen eller soffan för att hålla alla dina saker? Varför inte göra en slut-bord själv som också med det som du redan besitter? Detta säkert sparar ditt utrymme samt dina surt förvärvade pengar! Detta instructable komm...

En tabell/bokhylla från pall

som det är lätt att få tag på pallar, jag gillar att göra dem till fina möbler. Jag hade idén att kombinera en tabell med en bokhylla själv och så planerat detta.Jag använde: en standardlastpall, några persienner remsor, fyra små metall fästen, tunn...

Accent tabell (byggd helt från ståndare)

Jag har varit ett fan av Instructables ett tag nu, men jag äntligen tog sig tid att skapa min egen bit av möbler och jag är mycket nöjd med hur det blev. Detta är löst baserat bort av denna soffbord från Homemade-Modern men jag ville inte bråka med b...

Alfabet block spela tabell

Har du någonsin befunnit dig i ett möte eller på en extremt lång telefonkonferens som verkade som om det skulle pågå i dagar? Det är så torrt och tråkigt att du befinner dig blickar över in i hörnet av rummet, ögonen fixerade på en bit av ludd och du...