Pixlr Halloween redigering fototävlingPixlr är en fantastisk fotoredigering program. Det finns tre olika versioner som du kan använda. Jag valde att använda öppna Pixlr editor (avancerat) för att göra en svart katt och en bild av Jack O'Lanterns in i en spooky halloween collage med röda höjdpunkter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skriver in den Digital fototävling dagar

stora fotografering kräver alla typer av kreativitet och inte bara i sammansättning. Tekniker, tricks och fyndiga hemgjorda prylar kan också hjälpa dig att få den perfekta bilden. Nästan alla har en fotografering hemlighet att dela - det är därför vi...

En Pixlr Halloween

Visa din halloween anda genom att redigera dina bilder med Pixlr Express! Här är ett par enkla sätt att krydda upp dina bilder!Steg 1: Matcha Autodesk & Techshop Halloween Party inbjudan Inbjudan för Autodesk & Techshop Halloween-fest är ganska co...

Halloween bild tävling - Avatar

denna kostym tog månader från faktiskt smalnande ned vad jag ville vara ända ner till mig väntar på kontakt linsen komma med posten. Jag köpte en Avatar kostym från en lokal butik Halloween men jag använder bara svansen och mask. Jag skar masken och...

Hus på Halloween med Pixlr

för mitt första försök till fotoredigering är jag mycket nöjd med resultatet. Det tog en hel del re-dos och oops's men jag på något sätt lyckades dra ihop i slutet.Jag använde Pixlr för redigering. Det är ett bra program. och mitt mål var att använda...

Gården Zombies för Halloween eller Paintball

Finalist - Halloween dekorationer tävlingFinalist - Halloween Instructables fototävlingJag gjorde det på TechShopOkej bölder och gouls, här är din chans att skapa din egen zombie apokalyps. Perfekt för Halloween eller ens paintball mål! Men tyvärr, e...

En Haunting bild

detta är en mycket enkel handledning på några spöklika foto redigering-metoder med Pixlr. Medan de grundläggande principerna kan lätt tillämpas på alla fotoredigeringsprogram, upptäckte jag nyligen Pixlr och eftersom det är gratis, online och utrusta...

Skrämmande Woods foto redigera

här är min post in i Halloween fotoredigering tävlingen. Jag bläddrade igenom min foto bibliotek försöker hitta en idé för en Halloween bild redigera när jag kom över några bilder på träd. Nu inte är jag att bra på att fånga med en kamera vad jag kän...

Smal Man foto redigera

när jag postat min senaste Halloween foto edit instuctable (skrämmande Woods foto Edit) flera Commentors (t.ex. nfk11) föreslog att det skulle vara mycket bättre med smal Man i den. Jag var resistenta på först men jag trodde det inte skulle skada för...

Halloween Zombie öga mat Etiketthållare - lätt & attraktiva

HejBara 2 dagar kvar till Halloween och detta instructable kan vara bara att dekorera din tabell äntligen! :)I detta Instructable., kommer jag visa dig hur man gör ett Halloween öga mat Etiketthållare lägga till några skrämmande effekt i din Hallowee...

Halloween hacka: Ghost Clyde

Clyde maskerader som hemska spöke i denna Halloween hacka. Ghost Clyde har några tricks upp sina blad: en rörelsesensor och en dator fläkt lägga till några kusligt lyhörd beteende. Programmet Clyde fladdrar hans ark och hans ljus när rörelsesensorn u...

Brand andas drake - Halloween Prop

Hälsningar och Happy Halloween!Vad vi har här är en mäktig brand andas drake. Det flyttar, blåser eld och flaxar med vingarna.Jag in det i en Halloween Prop tävling, så kan du rösta! Tack för att titta.Draken består av metall huvud och hals, vingar s...

Halloween glödande onda ögon!

Hi! Detta är mi första instructables, jag är 15 år gammal från Italien med en passion för elektronik. Jag hoppas du gillar det :)PS: min engelska är inte illa, men är inte perfekt! Då, ledsen om du inte förstår något, detta är min första instructable...

Fantastiska tips och knep för att bli pro

Detta är enkelt billigt och nyttigt saker du gör och det har också några tips och knepFå din dolda fotograf utanför och så att dina vännerSteg 1: Lista ner alla saker som behövs. Om du är mer i datorn så är här några program som är gratis och lätt at...

Skapa en helt svart bakgrund i fotografi

ordna objekt, människor, djur och växter för ett fotografi kan vara ganska svårt, speciellt om det är buller (t.ex. skräp på golvet). Det är mycket lättare att fotografera en enskild person eller sak mot en enfärgad bakgrund och lägga till/subtrahera...

Fantastiska Smartphone bilder

det har hänt oss alla. Det finns en vacker solnedgång, vackra vattenfall, eller helt enkelt cool fototillfälle, men din super-awesome-också-kockar-middag 3 zillioner megapixel DSLR är ingenstans att finna. Kanske du har inte en DSLR, men du måste bar...

Laser skär M-6 Carnifex gummiband pistol från Mass Effect

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en gummiband pistol. Växa upp, skulle mina föräldrar aldrig köpa mig en eftersom de var rädd jag skulle skada mig själv. Nu när jag är vuxen, är jag gammal nog att göra min egen! Min lust att egna en b...

DIY stryker manen Arc reaktorn översikt

redigera: snabb uppdatering killar jag in detta instructable i halloween rekvisita tävling så jag uppskattar om du skulle rösta för:) tackJag vet att du alltid velat vara en superhjälte och medan Iron Man inte nessesarily har befogenheter är han fort...

Knex XPR 50

HEY GUYS!!!!!! Jag vet att jag har varit inaktiv under en lång, lång tid, men nu jag tillbaka gör Black Ops 2 kanoner. Jag gjorde XPR 50 prickskyttegevär i Black Ops 2. Detta är min post för 2 tävlingar: HALLOWEEN INSTRUCTABLES tävling och INSTRUCTAB...

Att göra ett Panorama i Photoshop (GoPro eller vanliga kameror)

Disclaimer: Jag är inte en ledar-Photoshop eller något. Jag ska försöka förmedla vad jag vet, men vill du komplicerade saker att fungera, jag vet inte hur mycket av en hjälp jag ska vara!Som en heads up gjorde jag denna guide för den fototävling! Om...