Plånbok storlek Photo Frame Altoids Kitdessa steg guidar dig genom för att göra en plånbok stora fotoram som kommer fir i en Altoids kan i delar. Den färdiga, sammansatta produkten bör titta liknar detta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIGITAL WORD CLOCK från A billiga PHOTO FRAME

jag har tagit 2 bra idéer och sätta dem tillsammans.Jag ville ha en super cool "ordet klocka" som kan ses här:Men jag har inte de redily tillgängliga resurserna.Men jag har en billig fotoram och lite tid. Så jag använde denna idé:http://www.cibo...

"paracord gå" Altoids kit

Detta är en liten Altoids kit jag satte ihop för att göra paracord armband på språng. Hoppas du njuter!Steg 1: Vad du behöverDessa är några av de saker du behöver:1. Zippo2. Key ring3. litet spänne4. fickkniv5. ParacordSteg 2: Att sätta ihop Först sä...

Sewing washable fabric photo frames

Så du se tyget fotoramar i butiker, och som säljs av konsthantverkare på Etsy & Amazon, ännu.. .du undrar hur de kunde vara hållbara, tvättbara ännu? Vad sägs om att ha dem sys? TJA...Jag gjorde det! Jag har uppfunnit 3 nya sätt att göra tyg fotorama...

Plånbok storlek Portable / resande schema: perfekt för barn med Autism

DETTA INSTRUCTABLE ÄR TILLÄGNAD DANIEL, DEN FÖRSTA POJKEN ARBETADE JAG MED I ETT PROGRAM FÖR HEMMET. DÅ DANIEL OCH JAG VAR BÅDE ELEV OCH LÄRARE. :-)Jag vet att detta kommer inte att vinna brownie poäng för de flesta av instructables publiken men om d...

Plånbok storlek anteckningsboken från ett enda A4-ark

Hej alla!Har du någonsin hittat er själva i en situation där du måste ta en anteckning, men inte ett enda uns av papper finns? Tja, frukta inte mer! Med detta instructable jag ska visa dig hur man gör en bra bärbar dator du kan glida i din plånbok oc...

Händig Altoids Kit

detta är en awesome Instructable, och en rolig kit för åldrarna 8-80.Steg 1: leveranser Vad du behöver.1. gummiband2. schweiziska armékniven3. liten match bok4. pappersark5. penna6.3-4 fisk krokar7. lina (visas inte)8. Altoids tin9. bit av kryssrutan...

Glittrande 16 Pop stick Photo frame

Jag hittade tomma utrymmet i Visa fall. Har massa bilder i album. Nu varm limpistol i handen. Mycket pop stick i påsen. Så låter göra foto stomme. Använd bara 16 Pop stick, för älskvärda minnen alltid framför mina ögon.Steg 1: Material som behövs Mat...

Dell Laptop in i Digital Photo Frame

dessa är de steg som jag använde för att skapa Min Digital fotoram från en äldre Dell 1150 bärbar.EDIT: Tack för funktionen!Steg 1: Programvara översikt/Gut Lappy Innan jag gjorde någonting, jag planerat ut. Jag visste att jag ville ha en fullt funge...

Roterande Photo Frame Night lampa

Hej alla idag jag kommer att visa dig hur man gör roterande foto ram night lampa som är mycket attraktiva och det byggs i mycket billig budget.Steg 1: Saker du kommer behövas för att göra detta projekt är:- 1. kartong2. färgad tejp3. tre höga ljusa l...

Tråkig dag altoids kit

Steg 1: supplys altoids smallsörat buddiPod shuffleSteg 2: att sätta ihop sätta ipod i sedan earbuds bredvid ipod lägga icord mellan två öra bed heads (den del som går i huvudet)Steg 3: gjort förberedda för de tråkigaste dagarna någonsin...

Halloween dimma skärmen Photo Frame

Jag har varit fascinerad av hologram scenerna i Star Wars sedan jag var en liten pojke. Denna Halloween, beslöt jag att skapa liknande effekt med en hemlagad dimma skärm.Dimma skärmen är en "immateriella" filmduk som består av luft och lite fukt...

Visa bilder av A PSP/A mobiltelefon på A Digital Photo Frame

Tja... titeln säger allt egentligen...Detta är en mycket enkel Instructable och det kräver inte någon mer hårdvara eller programvara än du borde redan ha!Några frågor meddelande mig eller kommentera!Du behöver faktiskt inte göra några ändringar för a...

Photo Frame - papper hantverk

Hej, här är min enkla och kreativa handgjorda foto stomme, med konst papper och min blyertsskiss gjort på en svart Refill papper.Kolla in :-)...

En bra Altoids kan EDC Kit

jag har sett tiotals om inte hundratals Altoids kan Instructables på denna webbplats, några av dem bra och de flesta av dem dåliga. Detta är en på en varje dag bära kit, en som jag faktiskt använder, och innan du börjar jämmer, låt mig förklara. Det...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...

Plånbok survival kit

För det mesta är våra utomhusaktiviteter staden där du inte ta din ryggsäck så att du inte har riktigt mycket utrymme att bära stora survival kitDetta kit är ganska små eftersom alltid när jag går ut har en plånbok och en mobiltelefon (normal överlev...

Farbror AZ: s Altoids Survival Kit

ALTOIDS SURVIVAL KITOK, låt för att starta, mig säga att detta faller i kategorin "bättre än ingenting", men med lite av tanken och massor av upplåning av goda idéer från andra kit och andra Instructables®, jag tror jag kom med en ganska användb...

Hur man gör i fickformat Altoids Tin konst Kit!

Hi! Detta är min första instructable så inga män kommentarer tack! Väl hade beslutat att göra detta instructable eftersom jag var ute efter en ficka storlek art kit, men jag kunde inte hitta något så jag bestämde mig att göra min egen. så Vänligen nj...

Ultimate altoid survival kit #2

enkelt. fast.Easy.could säkra ditt liv.Steg 1: Viktigt material! en sak innan vi börjar måste du ha en cirkulär altoid can...ot rectangluar men om du ser på min andra altoid kit Sök ultimate altoid survival kit och det är den första.Steg 2: material...