Plantera 3D tryckta uv belysningvar ute efter något att skriva om detta kan vara nyttigt...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Potato stämplat Gift Wrap

presentpapper kan vara ganska dyrt, beroende på var den är köpt. Det kan lägga en extra $3-$5 till priset av en gåva. Visste du att du kunde göra en egen? Om du inte kan få bruna papperspåsar, är det möjligt att använda denna samma teknik på frys pap...

Campbell Planter - fullt 3D tryckt själv vattning Planter

Varje dag vi generera ton avfall, kasta vi bort saker som kan vara riktigt bra i rätt sammanhang. Start från denna punkt, jag har försökt att kombinera potentialen i 3D-utskrifter med en av de vanligaste typerna av avfall: mat och dryck burkar. Resul...

3D tryckt själv vattning Planter

Undvika risken för över eller under-vattna dina växter med detta själv vattning planter. Med en 3D-skrivare, kan du snabbt göra en attraktiv vatten-tight planter pott som kommer att hålla dina växter friska och passar in med din modernistiska estetis...

3D tryckta mini Jack O'Lantern Planter

Om du är värd en halloweenfest hemma och letar efter något litet, att täcka ställen/områden hemma som inte har något halloween'ene som din övriga rum, kan studie tabellen etc, detta "3D tryckta mini Jack O'Lantern planter" komma händig.Detta är...

Mini 3D tryckt tefat för under din Mini Planter/Pot

Det finns dessa mini suckulenter som jag köpte på en loppis som jag har velat sätta i en keramiska krukor så de ser lite trevligare. Jag äntligen hittat några söta grundläggande mini krukor som är perfekt storlek men jag har inte kunnat hitta mini te...

3D tryckt Bulbasaur Planter

Ett snabbt litet projekt för en suckulent eller kaktus planter!Steg 1: Skriv utHär är filen - inte min design! Kredit till Hitsman.http://www.thingiverse.com/Thing:381599Jag tryckt på .15mm, 7% utfyllnad, 2 snäckor, på en Replicator 2.Steg 2: Borra (...

3D tryckt cykel Planter

En dag jag chillin ' i 3D tryckeriet vid piren 9 när jag kom till samtala med min kompis, Rachel. Hon nämnde vardagligen en cykel pendlare Instructable hon arbetar på. Jag trodde ingenting förrän jag satt vid mitt skrivbord, stirrade på en tupperware...

3D tryckt små plantörer

Inspirerad av intressanta plantageägarna som befolkar Autodesks Pier 9 office, försökte jag skapa min egen version av office planter i micro skala. Mitt mål var att låta växter blomstra i de mest osannolika ställen - små sprickor mellan skrivbord.(Du...

3D tryckt Planter

Denna planter är perfekt för att dekorera ditt kontor, ditt rum, din butik som behöver någonstans en touch av färg och stil. Helt enkelt ladda ner stl filen bifogas och skriva! Du kan ha en perfekt behållare för den airplants som du alltid velat ha r...

Eleplant 3D hydrokultur inomhus planter

Om du har sett "Eleplant" hydrokultur inomhus Planter från repurposed avfall men lust att göra något lite mer proffsiga skälla på "Eleplant 3D". Det använder vissa repurposed delar, några köpta och vissa 3D tryckt. Den är lämplig för o...

3D tryckta huvud Planters

Vissa säger att det är svårt att hitta skönhet och hjärnor, men tänk om du kunde ha skönhet där hjärnor ska vara? Om du någonsin velat ge dina nära och kära vackra plast byster av sig själva, har du tur! För detta Instructable, ska jag visa dig hur d...

3D tryckt Sewable batterihållare

Vi gillar etextiles mycket - de gör mjuka material projekt sätt mer intressant och du kan lära dig om elektroniska kretsar i processen. Lilypad och sewable innehavare kan du köpa i är riktigt bra men vi är i Nya Zeeland och genom att vara var som hel...

3D tryckta ordet klocka

Tanken bakom detta projekt var att göra en ordet klocka som skulle vara lätt att bygga, så att jag kunde få några av dem.En av de mest tidskrävande delen av att göra en Word Clock bygger "ljus brunnarna" som separerar ljuset för varje ord, och a...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

3D tryckt House i en ram

Ursprungligen gjorde jag detta som en gåva till min pappas 60-årsdag. Det är hans hus 3D tryckt, målade, och visas i 3 stycken i en upplyst shadow box ram. Det är en bra present till någon intresserad av arkitektur, prototyper, modeller, eller bara s...

3D utskrift belysning skugga

Jag förlorade min belysning nyanser, och jag vet inte när jag förlorade dem.Så jag bestämde mig göra ny. orsaka ljuset var så blanka.Steg 1: Först och främst hade jag vet koncis storleken av deras struktur håller socket.och jag ritade det ska vara lä...

Guy-Manuel Daft Punk hjälm med programmerbar LED-belysning

I detta Instructable, kommer du att bygga en Guy-Manuel de Homem-Christo Daft Punk hjälm med programmerbar LED belysning. Det är en lång projekt som kommer att ta flera tiotals timmar av arbete. Kompetensområden som kommer att hjälpa till med detta b...

Lösningar på hydroponiska problem (avsaknaden av rot-Plant stöd)

detta är nästa upplaga av min billiga och på hem hydroponiska trädgård serien. Idag märkte jag att min citron basilika och italiensk basilika har kollapsat på sig själv. Jag planerade byggnaden emballerade i helgen (samma metod), men jag var tvungen...

3D tryckt Air växt halsband

Air växter (aka Tillandsia) är växter som inte behöver sitta i jord eller vatten för att överleva. De får de näringsämnen de behöver från damm i luften och när den förvaras av människor, de behov rättvis till vara blöt och/eller besprutas med vatten...