Plast bottle green houseHej där, här har vi en 2 mtr x 2 mtr x 1.8 hög bottle green house, form 2 "x 2" virke och cirka 1000 plast vattenflaskor! allt du behöver göra, för din steg för steg guide att bygga din egen, är att kontakta mig på kalipadoproducts eller lägga mig på face book "craig kalipado weston" och säga att du såg detta på INSTRUCTABLES!
Craigo114
Relaterade Ämnen

Geo-Dome Green House

Geo-Dome Green House 11,6 fötter diameter x 9 fot hög. Utformad från två olika triangel storlekar.Kupolen måste täckas med 6mil plast för att kontrollera temperatur och luftfuktighet.Kommer har inbyggda vattning spraysystem som är utformat i en cirke...

Enkla Green House/Seed Starter

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel grön hus av en klar plastbehållare.Steg 1: material -frön-smuts-klar plast behållare-hushållspapperSteg 2: Pappershandduk Vik en pappershandduk så det passar in i plastbehållare. Kontr...

Mini Green House

detta är en mini grönt hus som används för att starta plantor och groning mikro greener. Vi bor i zon 10 så vi inte behöver en dörr. Vi behöver skydd från tropiska stormar, regn och vind under sommaren. Detta är ungefär lika solid som du kan göra den...

En Hydropic Green House

TFT...

Green House-projektet

Gröna huset projektet var en plan att min fru och jag kom upp förra året på grund av frosten hade vi februari 2015 som dödade några av våra palmer och växter. Vi beslutade att köpa Palram modell # 702422 Internet # 204471274 seger orangeriet 10 ft. x...

Bygga en Kicking-Tee från en Cola plast Bottle(1,5 l)

jag blev ganska förvånad att det fanns ingen instructables om att bygga en rugby sparkar tee (jag antar att denna webbplats besöks främst av amerikaner, där Rugby är inte så spritt ut nuförtiden men finns en annan "oval-boll sport", och i svensk...

Green House

Jag ville plantera en trädgård eftersom jag hade idén av växande hälsosam mat att göra maten jag äter hälsosammare. Jag ville också hjälpa de människor som inte kunde köpa färsk frukt och grönsaker har möjlighet att äta dem. Min plan är för oss att v...

Green House projekt

min post för Jack Daniels oberoende projekt tävling.Födelsedatum: februari 2,1963...

Indor Green House

mig och min pappa behövde ett sätt att starta några växter mitt i vintern och detta är vad jag kom fram till med de flesta delar kommer från min garrage och runt huset. Detta är min fisrt instructable också, så låt oss hoppas att det blir bra.Steg 1:...

Återvunnet 2 liters Green House

göra en fantastisk liten grön hus av en 2 liters flaska eller vattenflaska!Steg 1: objekt Du verkligen inte behöver mycket, bara:2 liters flaska eller vattenflaskafrön, (naturligtvis du inte plantera ett apelsinträd i detta, så något små.)kniv eller...

Återvinna, återanvända, trädgårdsskötsel

När du tittar hittar du världen blir mindre gröna. PET-flaskor, frigolit och aluminium burkar kull miljön. Träd skärs för byggnader, fiber och många saker. Visst behöver vi de flesta av dessa saker att göra våra liv enklare.På vår gata finns det inga...

Stank Bomb recept

En kul packade vetenskap projekt för alla er med en elak sida... Vuxna och tonåringar kommer att njuta av denna lilla skönhet. Det kommer att vara mycket bra för alla er "Trick eller Treaters" ute särskilt som det är nästan den tiden på året när...

Bästa sol ugn

Solugnar använder värme från solen att laga mat, städa, och desinficera olika material. Solugnar är koldioxidfri, vilket innebär att de inte utelämna green-house gaser som skadar miljön. Solugnar kan hjälpa utvecklingsländerna att laga mat och spara...

Minimalistisk återvunnet plånbok

när jag först såg Omega plånboken, jag trodde det var det häftigaste och bästa idén någonsin. Att vara en ung person och ser att jag inte har pengar att köpa en sådan vacker och slitstark plånbok, bestämde jag mig att göra min egen. Jag såg en instru...

Göra Mini Coca Cola & Sprite ljus DIY Soda ljus

Letar du efter den bästa hemmafixare idé för nyår eller jul eller varje tillfälle här är hur att göra Coca-Cola och Sprite eller anpassade frukt eller några färgade ljus, det är lätt att göra dem och gåva dem till dina nära och kära. eller få uttråka...

Cling Film + kläder hängare växthusgaser

detta är hur jag skapade en klädhängare & Cling Film Green houseMaterial:-Klädhängare-Cling Film-Rensa tejp-Duck TapeJag gjorde detta för några år tillbaka så jag har inte en bild av alla steg, men jag är även en bild som skapas i Sketch Up med klädh...

Projektets inledning

skörda regnvatten är en växande trend och är ett stort projekt för stadsbor. Här, lär vi dig göra din egen skörd kit använder din brandstegen eller taket access.Steg 1: Steg 1 Vad du behöver: sax, zip band, plast bottle(s) mesh trådkorg* alla materia...

DIY PLASTFLASKA lampa

Hej vännerDETTA ÄR DEN XTREME PRODUKTION OCH IDAG KOMMER JAG ATT VISA DIG ETT MYCKET ENKELT LIV HACKA SOM DU KAN ANVÄNDA FÖR HEMINREDNING OCH FÖR NÖDSITUATIONER. OM DU GILLAR DENNA TUTIORAL, SOM OCH PRENUMERERA PÅ MIN KANAL FÖR FLER SÅDANA TUTIORAL.V...

Zip-slips solglasögon

Gör din egen solglasögon med zip band... och en plastflaska.Det finns så många olika användningsområden für zip band. Men visste du hur man gör solglasögon med det???I denna Video Zip-slips solglasögon på YouTube jag visa dig ett ganska enkelt sätt a...