Platon para torno (trä frontplåten)
Hace un tiempo que estoy aprendiendo en tornear con mi torno casero. Pero siempre que doy por finalizada una delar, luego de retirarla y revisarla con más detenimiento, aparecen fallas que se podrían haber solucionado con un poquito más de trabajo. El problema es que no tenía manera de volver en colocar las piezas terminadas en el torno, por carecer de una mordaza apropiada. Busqué en la web y encontré algunos diseños realmente ingeniosos, pero demasiado difíciles para mi. Así que decidí "reinventar la pólvora", como suelo hacer sv estos casos, y lo detallo en continuación.

Långt tid ive ' lära sig att använda min hem svarv. Men när jag slutar en bit, och tagit bort och revidera det mer noga, det finns fel som kunde ha lösts med lite mer arbete. Problemet är att jag hade inget sätt att sätta tillbaka de färdiga bitarna på svarven, brist på en lämplig klämma. Jag sökte på nätet och hittade några riktigt smarta design, men för svårt för mig. Så jag bestämde mig att "återuppfinna hjulet", som jag gör i dessa fall, och beskrivs nedan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Frontplåten i Baahubali

Har du sett Indiens största film "Johanna: The Beginning"? Älskar du filmen?Om ja, skulle definitivt du ett av detta!Steg 1: Du behöver:1. craft skum2. brytkniv3. lim4. penna5. Modpodge6. värme pistol/hår torktumlare/A spis7. spray färg (svart o...

Anpassade Xbox 360-frontplåten i handledning

i denna tutorial jag visar hur man gör en awesome anpassad Frontplåt för din xbox 360. dessa faceplates är ganska lätta att göra och så länge du tar din tid du bör dra av perfekt.'''Steg 1: Samla leveranser här är vad du har att få dra detta mod bort...

DODO fall Instructables natt CC Makerspace 3D tryckta frontplåten

Denna idé kom eftersom jag höll med flera delar av kartong frontplåten. När vi tog vårt exempel Google kartong till RVA Makerfest, hade vi över 300 människor titta igenom dem in i en annan värld. Emellertid hade 300 personer deras ansikten alla på sa...

Duct Tape gitarr hjälte frontplåten

detta Instructable kommer att berätta hur man gör en awesome letar faceplate för guitar hero 3, med hjälp av silvertejp. Om du vill hålla din frontplåten i originalutförande, än du kommer att behöva köpa en ny för att sätta silvertejp på.Steg 1: mate...

Gör din egen Guitar Hero / Band Hero gitarr frontplåten

vill du göra din egen faceplate för gitarren GH 4/5/BH?Du behöver inte köpa dyra officiella faceplates, du kan göra en del på egen hand!Det är lätt och nästan alla kan göra det!(Barn, be föräldrar om hjälp med styckning: D)Steg 1: Låt oss börja! Så,...

Iron Man gatlopp skrivbordslampa + frontplåten

igår kväll, jag var i mitt hus när jag hörde en konstig stor ljud i min trädgård, jag gick ut och jag hittade en främmande man i en röd/guld rustning, han bara kraschade i min trädgård! Han sa han hette Stark, Tony Stark. Jag frågade honom om jag kun...

Justera delar på frontplåten enkelt (svarv)

samtidigt som en bar för HLQ på TechShop i San Jose jag hade några frågor justera delen utan lossning det från frontplatta och att förlora min plats eller trycka den för hårt i en riktning. För att justera delen medan den var monterad på frontplatta...

ANPASSA din XBOX 360-FRONTPLÅTEN i

hur du anpassar din xbox 360: s ansikte tallrik!vad du behöver:pennaSharpies eller sprayfärg eller vad du kommer att måla det medklarlack sprayfärgett xbox i originalutförande2 händerSteg 1: planering ok det första steget är att tänka på något att må...

Garmin cykel GPS (705/805) mount (att hejda frontplåten)

ett år sedan jag hittade snygg lösning att montera min Garmin 705 på min racer. Denna gång jag har försökt att hitta en budget lösning för min skit cyclocross cykel, som jag hade alla bitar och bit tillgängliga "gratis" på jobbet. Jag har använt...

Golpeador para guitarra de un rekord viejo

Hace poco compré una Squire Classic Vibe Telecaster de färg blanco de segunda mano. Guitarra Gran, pero quería darle FN golpeador diferente. Después de hacer unas búsquedas, descubrí que algunas personas estaban reutilizando viejos diskotek de vinilo...

Plantilla sv madera para guiar las brocas

Se hacen las perforaciones del mismo diametro en una madera como plantilla.Steg 1: Se compran las brocasSe compran las brocas al tamaño del skiljevägg que se requiera. Normalmente son 1/4 de pulgada mas grande que los skiljeväggPara la plantilla se p...

Snow skor från 2 racketar för tennis och cykel innerslangar

Jag behöver snöskor runt huset. Bokstavligen. När det finns en fot snö och jag måste gå runt i huset kratta av snön från takfoten, kan det vara tröttsamt skotta runt huset. Förra året jag tog ett par racketar för tennis och använde några gamla koppar...

Att göra en trä svarv frontplåt på ett enkelt sätt

Att göra en trä frontplatta den lätta vägen,Jag började genom att borra en 17mm hål genom ett block av stranden och skära en slitbanan i det med en stål kran,Jag började avlyssning på drill press att se till att det var alla på 90 graderSteg 1: Knack...

Communicator titta

Teeny tiny kommunikationsenheter som du kan fästa mot bröstet, bandet till din arm, eller pop i örat har länge varit en sci-fi trop. Handled-slitna "tvåvägs radioapparater" mestadels antingen var leksaker eller resultatet av filmen magi, vi äntl...

Skivspelare skåp

Denna skivspelare kabinett är ett sätt att ha en skivsamling, en skivspelare och ett bra högtalarsystem i det begränsade utrymmet i min lilla lägenhet.Varför vinyl i en ålder av Spotify, du frågar? Här är några skäl. Till en känslig öra har digital m...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Iron Man 2008 hjälm

detta är min som filmen exakt Iron Man hjälm från 2008 filmen. Massor av referens bilder används för att modellera hjälmen på. Utifrån en Pepakura modell att börja med från kort som behövde några redigering på baksidan slutet att få en bättre form. B...