Playmobil konverteras RC JetBoatDetta är en relativt enkel instructable om hur man gör en PlayMobil båt till en Radio kontrollerade Jet Drive båten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Playmobil House

mitt 2012' sommarprojekt har varit att bygga upp en Playmobil hus för min son vad passar whit "hönshuset" som han currentlyalready har.För att göra det lite mer intressant jag planerar inte att spendera allt utom slutligen jag är trött på söker...

Konvertera en bild till en skiss

Tillbaka på 90-talet, när Photoshop 6 kosta en massa pengar och det fanns ingen GiMP, var det en plug-in för Photoshop kallas X-lucka av ett företag som heter Inklination. Det var en löjligt-kraftfull lite plugg i som får användaren att göra alla sla...

008 del 1-elektrisk bil konvertering: Dodge Neon batterier och laddare

i del ett av denna video, Tom visar oss hur installera batterier och laddare i sitt elektriska Dodge Neon konvertering projekt....

Enkel DIY elektrisk motorcykel konvertering

vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Efter samråd med några planer tillgängliga online som krävde hugga ramen betydligt, beslutade vi att räkna ut det själva. Beväp...

Gas till elektrisk GoCart konvertering - 150cc 2 sitsig gokart.

jag har en 150cc 2 sitsig gas gocart som jag använde för ca 2 år. Startmotorn fråntagen ett kugghjul 3 månader sedan och jag bestämde mig att konvertera den till elkraft i stället för att fastställa motorns gas.Reservdelslista:Controller - $300Motor...

Gomi stil - elektrisk motorcykel konvertering

som kan ses i göra tidningen! Vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Beväpnad med en grundläggande metall butik, konvertera vi metodiskt Honda rebel 250 till rena tys...

Regelbundet till elektrisk cykel konvertering

Hej gott folk!Nedan delar jag min erfarenhet konvertera en vanlig dam cykel till en elektrisk släpvagn utrustad cykel.Detta var avsett att transportera runt 6 flaskor vatten (5 liters/1.3 gallon varje).Njuta av.BartoSteg 1: Ideia jag ville anpassa mi...

Konvertera en generator körs på propan

en steg för steg instruktioner om hur jag konverterade min generator körs på propan som en back up bränslekälla. Det en många skäl kanske en vilja att göra detta. Du kanske behöver en renare brinnande motor. Du kanske inte vill lagra eller bära stora...

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hembakade

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hemlagadMaterial:LED lampa 7 x 3 Watt LED super ljus med power supply 220 v AC-25 v DCTa bort strömförsörjningen (AC adapter)Konvertera LED serien till parallell kretsar och ta bort...

Halogen till fluorescerande Torchiere lampa konvertering

detta projekt kom igång eftersom jag gick igenom $2-$3 300 watt halogenlampor om en gång i månaden och eftersom lampan i mitt kontor gjorde lika bra en värmare som det gjorde en lampa.Jag avvecklas konvertera 3 lampor till en kostnad av ca $12 i lamp...

5 minuters RC bil konvertering till litiumbatteri

De flesta leksaker är drivs med AA-batterier för enkel användning och kostnadsbesparingar. Men AA-batterier är dyra att ersätta varje gång, och laddningsbara (NiCd) är långsamma att ladda och ha en dålig livslängd. Så är det mest logiska att mod din...

Akustisk gitarr akustisk bas konvertering

detta instructable gjordes för att konvertera en akustisk gitarr till akustisk bas.Du kanske frågar dig själv varför någon någonsin skulle vilja göra en akustisk gitarr till en akustisk bas. Tja jag kan inte svara för någon annan men för mig var att...

Konvertera A-serien Sonicare tandborstar för att använda E-serien huvuden

Sonicare tandborstar rock. Jag var skeptisk, men efter att köpa en jag ska aldrig gå tillbaka. Jag köpte en A-serien ungefär 4 år sedan. Min enda egentliga invändning var att huvudet var lite skrymmande och insidan av huvudet var svårt att hålla rent...

Konvertera en frysbox till kegerator eller fermenteren för $20

så finns det ett par andra instructables redan om att konvertera en frysbox till en kegerator (aka keezer), men de flesta av dem använder dyra PnP Temperaturregulatorer. Om du är villig att få händerna lite smutsig, billiga styrenheter att hardwire i...

Konvertera End tabell till kaninbur

Disclaimer: detta projekt kräver byggare att få grundläggande handverktyget och kraften verktyg färdigheter. Författaren till denna instrucatable ansvarar inte för eventuella injuriy till viewer eller skador på deras projekt.Min fru vill köpa en kani...

Konvertera mynt stil torn i finger justerbar torn

jag har luft gevär och inte har medel att köpa ett högre end scope med finger justerbar torn som kan vara uppåt från $80. Så jag bestämde mig att konvertera min mynt stil torn för under $8 utan att använda lim/epoxy. Det finns människor där ute som e...

Konvertera espressomaskin till ångaren

En latte ångkokare kan kosta hundratals dollar espresso maskiner är mycket billigare. Jag köpte detta en på en utförsäljning för $15 och konvertering kostnaden nästan ingenting.Steg 1: Anslut kaffe steamer hamnen Ta isär huset och kaffe steamer bilag...

Konvertera en laptop IDE-enhet till en prisvärd Compact Flash SSD.

jag har ett par äldre bärbara datorer som jag använder för att övervaka min övervakningskamera i mitt hem, både är Dell-modeller, en är en C400 med en Pentium 3 och den andra är en D600 med en Pentium 4. Både bärbara datorer drivs på 24 timmar. P3 är...

Hur konvertera 220V till 110V på en kinesisk CO2 Laser Power Supply

Detta instructable ger steg för steg att ändra en kinesisk CO2 laser strömförsörjning från ett ingående spänning 220V AC till 110V AC. Jag utför den här åtgärden regelbundet som mina kunder ändra sina krav, eller de helt enkelt ligger i USA och kör s...