Plumsa Avkasta Space Invader
3.5 i dödens
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en DIY Plumsa Avkasta klocka ('Cloppy')

A DIY Plumsa Avkasta klocka, lätt att göra och ett sätt att bli av med alla de gamla värdelösa disketter lagras upp i ditt hus. Njut!Steg 1: krav 2-3 disketter, en billig Kina gjorde klocka, 3,6,9 antal en calc (du kan använda alla nummer om du vill,...

Baby Space Invader Hat

detta mönster passar 6-12 månaders gamla barn.Steg 1: materialSvart och vitt garn--jag använde Cascade varumärke 220 Superwash (100 gram / 3.5 oz 220 varv)Storlek 8 (US) rundstStorlek 8 (US) strumpstTre stygn markörerMätaren är 1,5 sts för 1 cm, elle...

Plumsa Avkasta spelaren notebox

att förlora ditt inlägg det? inte längreSteg 1: material etc vi kommer att behöva:en Plumsa Avkasta spelarensladdarledde3 volts batteri med hållareSwitchverktyg:lödning sak :/ (kommer inte ihåg hur dess sayd)riktigt vass kniv eller cutterVarmlimma (m...

Plumsa Avkasta Racing!

HELIGA FLYGANDE DISKETTER!Jag kommer att visa dig hur du ändrar en Plumsa Avkasta driva så det kommer att skjuta ut disketter.Jag vill också förklara reglerna för diskett Racing, och hur du kan spela med en grupp.Steg 1: material , För att göra en eg...

Space Invader Vinyl utskärningar

jag gjorde dessa vinyl cutouts på TechShop San Francisco med deras dator kontrollerade vinyl cutter. TechShop är denna awesome plats (endast tillgängligt i utvalda städer) där du betalar en månadsavgift för att få tillgång till en massa verktyg, inkl...

Mjölk säker från 5 1/4 Plumsa Avkasta behållare

skydda din mjölk från varelse ryckt av andra människor! Skydda miljön genom återvinning kasseras hårdvara! Inga särskilda kunskaper behövs! Tar 2 minuter att göra!Steg 1: Samla material - Några låsbara container - vi har använt en kasserad 5 1/4" Plu...

Space Invader Pop Up Card

Hur man gör en origamic arkitektur pop up-space invader kort. Lämplig för maskin eller för hand skära.Material:1 bit cardstock för space invader (lila)1 bit cardstock för space invader bakgrund (svart)1 bit cardstock för yttre kort (svart)2 nedladdni...

Space Invader lampskärm

Hemgjort (järn pärlor) Space Invader lampskärm med "självlysande" ögonLedsen för min dålig engelsk :DSteg 1: Gör en massa järn pärlor Space Invader Först måste du massa stryk pärlor i olika färger.Jag använde pärlor från Hama.Ögonen är glöd i mö...

LEGO Space Invader bälte

detta är en idé som jag fick när jag såg en Bältesspänne som var bara Legos sitter ihop i en fyrkantig formation. Men jag ville ha något lite mer kreativa så jag gjorde min egen och även om jag skulle dela det med digsak du kommer att behöva1. legos2...

Trä inramade Plumsa Avkasta coaster

Ye olde Plumsa Avkasta redan gör en ganska bra-och dalbana för din välsmakande dryck, men saker alltid ser bättre inramade...Steg 1: Att markera skivan och lämpliga mätningar. Det fanns ett stort urval av färger används på diskett skivor så varför in...

Glödande Space Invader sko spetsar tillbehör

Här är ett bra sätt att lägga till bling till du skor! att imponera på dina vänner och familj på en sen kväll sommarfest.3D skriva ut filer bifogade i stegen nedan och Lägg till RGB-lysdioder och coin cellsbatterier för att göra plats Invader sko spe...

3D tryckt Space Invader "Angel"

göra din egen utrymme invaderande ängel här julen...Behovet av en ängel insåg omedelbart efter trädet hade uppförts och vi märkte att eftersom vi hade tagit de sista timmarna av dagen resa det - butikerna var nu stängda.Utrymmet på toppen av trädet b...

Space invader väggdekoration

Hej detta är min första instructable och är för "Jag gjorde det"Jag gjorde detta när jag måste måla sovrummet av min bror och i ett ögonblick av inspiration jag säga varför inte, jag vill alltid göra något sådant, projektet bara varar några timm...

Space Invader / inte din mormors klänning

Hej! Detta instructable kommer att lära dig hur man bygger din egna kläder skapas med hjälp av Autodesk Sketchbook!När jag började brainstorming vilken typ av kläder jag vill skapa, kom två huvudsakliga idéer att tänka på:1. jag ville färger för att...

Plumsa Avkasta smycken

inspirerad av några andra instructables och bildspel som den här främst, beslutat att göra en kedja halsband för mig själv och ett par örhängen för min flickvän. berätta vad du tycker.Obs - Säg inte att im kopiering, jag har inte någonsin sett halsba...

Att göra en Space Invaders Toalettpappershållare

Mina barn avbröt vår Toalettpappershållare och jag kunde inte vara lyckligare. Det gav mig chansen att göra något awesome att ersätta den, så jag gjorde en Space Invaders Toalettpappershållare, som ya gör!Skriva ut planer och hålla sig till mdf-skiva...

Gigantisk 3D-Papercraft Space Invaders

Vi vill vara beredd på en utomjordisk invasion... Nerf vapen laddade, extra ransoner av nachos packat bort och en Klingon dictionary i bakfickan. Tyvärr brukar sådana preparat glömmas i rutin i vardagen. Som en subtil påminnelse, vi skapat jätte, 3-D...

Ultimate Pacman / Space invaders Gaming stol med högtalare

lilla intro till detta.Pacman, space invaders, namco stol.Detta tog ca 4 veckor, massor av arbete.Jag ville ha en stol för att sätta i mitt rum för när jag spelar min playstation och sånt.Jag tittade på nätet och jag kunde inte hitta några stolar det...

Space invaders marmor kör skolan fete spel (och matematik kul)

Detta är ett spel vi gjort för skolan fete, återvunnen kartong palett, drycker flaska toppar, vissa parti glass koppar, extra kort och massor av varmt lim. Idén är som bagatelle (eller flipperspel men utan simfötter); du släpper en marmor på toppen o...