Plus storlek Barbie (dockan med mer att älska)hittade jag en låda som jag passar i som också tillåtet utrymme för mig att flytta runt och jag skär en rektangel av framsidan av lådan.
Nästa, jag bifogade bungee kablar till insidan / baksidan av boxen att göra det som en ryggsäck. Sedan säkrade jag bungee kablarna med tejp för att försäkra att de inte skulle lossna och ramla av rutan medan jag gick runt.
För att säkerställa att ingen kunde se bungees eller tejpen på baksidan, limmade jag en affisch styrelse på baksidan av lådan.
Efter att jag målade rutan underlättar rosa och lagt till vissa Detaljer för min smak.
För att göra produkten pop, tryckt jag Barbie logotyper och andra objekt som du skulle hitta på en Barbie låda. Jag limmade dem sedan till rutan.
För att lägga till lite humor till min kostym, gjorde jag min egen dekal med "Färg" som sagt "Plus Size" och limmade det ovanför Barbie logotyp. Jag lade också till en berättelse på baksidan som sa saker som "Detta är dockan med mig att älska". och "Barbie har många pojkvänner men denna docka bara behöver kärlek från en person. Du!"
På sidan jag limmade madeup objekt som "Kommer snart" exempel: Barbie m16 och gotiska Barbie.
Inte bara var kostym kul för att bära och fick en hel del bra skratt, men det var också billigt att göra och jag kunde bära egna kläder med det eftersom lådan var i fokus! (:
Relaterade Ämnen

Att lägga till obegränsad minne i en EVO T20 med NT4e att göra en användbar dator

Compaq EVO T20 tunna klienter kan plockas upp för mindre än $50 och är i princip begränsad mini datorer, som med lite fritt tillgänglig programvara och vissa inställningar kan göras till en användbar tyst låg spänning stationär dator. Det största pro...

Barbie Cosplay med stansning ballonger

OK, så min hjärna fungerar på ett konstigt sätt. Jag gör udda anslutningar och ibland de räkna ut. Fallet-jag behövde en flexibel membran för ett senare projekt. Efter att ha provat olika material hade jag äntligen en "Aha!" ögonblick-en av de s...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Med Maya att snabbt skapa en professionell produkt gör för Shapeways

När du säljer en modedesign på 3D utskrift webbplatser som Shapeways, tror jag det är viktigt att skapa en både vacker och professionellt första intryck för en kund när de landar på din produktsida.I den här lektionen ska vi använda Maya 2015 att byg...

Bygga en ganska prinsessan slott säng ditt barn kommer att älska

IntroHär är hur man gör en säng som din dotter kommer att älska. Jag gjorde denna säng för min dotter så hon skulle vilja göra en övergång till en stor flicka säng och har en säng så cool som dumper sängen jag gjort för min son. Innan du skapar sänge...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur man gör en maträtt trädgård alla kommer att älska

Följa Nell på glädje oss trädgårdÄven om du inte har en trädgård utomhus, kan du fortfarande har en inomhus. Maträtt trädgårdar har varit populära i år och gör stora gåvor för hem och kontor. De är verkligen mycket enkel att sätta ihop och är stora p...

Öl bröd: ett sätt att älska öl.

Välkommen till min första razzia i bröd baka! Jag hade ingen aning hur enkelt och billigt det är att göra bröd som smakar mycket bättre än de flesta köpta bröd. Öl bröd är inte en ny idé, men jag skulle vilja dela mina metoder och observationer om pr...

Hur man löser problemet med mer än 10 meter RGB belysning misslyckande?

Lösa problemet med mer än 10 meter RGB belysning misslyckandeSteg 1: Ingen belysning förfalla fenomenetDet finns ingen belysning förfalla fenomenet när du ansluter 5 meter RGB led strip ljus:Steg 2: Belysning förfalla fenomenDet finns uppenbarligen b...

Hur man löser problemet med mer än 10 meter enfärgad belysning misslyckande?

Lösa problemet med mer än 10 meter enfärgad belysning misslyckandeSteg 1: Ingen belysning förfalla fenomenetDet finns ingen belysning förfalla fenomenet när du ansluter 5 meter led strip ljus:Steg 2: Belysning förfalla fenomenDet finns uppenbarligen...

Hur man gör läckra frukt och Veggie Snacks ditt barn kommer att älska

Dessa snacks är lätta att göra och bedårande att titta på, dina barn kommer att älska dem.Kitty Cat potatis.Myror på en stockApple leendenMonkey smörgåsVeggie människorfryst banan pingvinerStrawberry hattar...

POCKET storlek läsande ljus med mer

har du någonsin velat en läslampa som är ljusa och ficka storlek? Om ja, då är detta perfekt! Denna läslampa är i form och storlek som ett kreditkort och 0,5 cm tunn. Det glider precis in i fickan eller plånboken. Den har en laserpekare, en penna, et...

Kul med en Arduino, eller hur jag lärde mig att älska myrobotlab programvara...

Hej alla! Jag är så glad över min använder myrobotlab programvara ( http://myrobotlab.org/ ) att jag faktiskt gjort en video om det första. Jag har varit intresserad av 3D-skrivare för en tid nu och kan knappt vänta med att ha min egen, för bara en a...

Hur man skapar en cool kille s sovrum som alla åldrar kommer att älska.

Här är min sons sovrum jag har precis avslutat utsmyckning.Med lite fantasi och prova några projekt från "Instructables" tror jag det visade sig ganska bra. Min lilla pojke tycker jag är bästa mamma i världen för det.Jag gjort två funktionen väg...

Alla kommer att älska din pall trottoaren!

Att skapa en stabil och säker trottoaren är billigt och lätt att använda några ljud pallar, ett par brädor, vissa utomhusfärg och några konkreta språngbrädor.Steg 1: Promenad ovanför vattnet och hålla fötterna torra! Det Aldrig misslyckats, jag skull...

Tips till bra/snabb DIY PCB Etsning kommer du att älska

BakgrundDet finns många bra instruktions inlägg om olika metoder för etsning PCB brädor. Mest bara beskriva processen, ge ett par tips men är inte mycket robust och du kan sluta som mig; underwhelmed med dina resultat undrar varför du slösat 4 timmar...

Ficka storlek dragspel anteckningsboken med Visitkortshållare

detta är min post i ficka storlek Challenge. Jag är en väldigt glömsk person och beror på uppgiftslistor för att hålla mig fokuserad och på spåret. Att hålla mig organiserade detta är en PocketMod inspirerad ultimate uppgiftslista. Jag har fått höra...

Katt leksak Kitty Codex (andra husdjur kommer att älska det alltför!)

Du kan självklart köpa objektet för små husdjur i butiker för omkring $25, men var är roligt i det?Allt som krävs är en Pringles behållare, några klistermärken, ett par praktiska verktyg och VOILA!Saker du behöver:-Pringles behållare (jag faktiskt an...