Plywood elektrisk båtdetta är min plywood elektrisk båt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Svetsa gratis elektriska Longboard

Den här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små s...

En mycket snabb elektrisk linje flygplan.

jag har byggt upp detta projekt under många år med studenter i mina tech klasser. Det är lätt att bygga och flyger mycket snabbt... även tillräckligt snabbt för att imponera på studenter! Du kan skräddarsy projektet så att det är en enkel 2 klass til...

En elektrisk Trike med en lutande träram

bygga en elbil kan vara lätt. Vi ville räkna ut hur till bygga en från början, och vi ville också bygga en som var rolig att rida. Målet med vårt projekt var att göra tillgängliga planerna på att bygga en låg hastighet, lutande, elektriska trike som...

Elektrisk Microkart med oberoende upphängning

Detta Instructable ger en översikt av design och konstruktion av små elektriska go-kart eller microkart med borstlösa motorer, litiumbatterier, oberoende upphängning och en komposit däck chassi, byggt från nya komponenter för under $1500. Genom att h...

Elektrisk motorcykel

Projektet började med en gratis Razor Pocket Mod Scooter hittade på sidan av vägen. Även om det inte körs, var ramen i god form. Jag beslutade att använda oavsett delar jag kunde rädda och kombinera dem med en mountainbike och anpassade kroppen att b...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Gratis elektrisk Propeller cykel Mod

Uppdatera Instructable test ride video med länken nedan.Video av cykel och Propeller test.Jag ville sätta en elmotor på min cykel. Jag ville inte bråka med en kedja och drev så jag bygga en elektrisk propeller cykel. Det är lätt att installera och ta...

Garage Attic elektriska hissar

Om du är som mig, du har en hel del säsongsartiklar för olika helgdagar tar upp plats runt ditt hus och de bara få drog för en kort tid varje år. Du kan också, som jag, använda vinden utrymmet ovanför ditt garage att lagra objekten och hämta dem när...

Elektriska bryggeri Kontrollpanelen på billigt pris

om du är i ölbryggning då du har förmodligen hört talas om "The Electric bryggeriet" skapad och drivs av en Karl som heter Kal. Om du inte sedan få därborta och läsa. Detta är den bästa homebrew setup ute, väl genomtänkt, väl utformade och effek...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Flat Packe för lagring Plywood picknickbord

Dessa picknickbord är alla gjorda av ett enda ark av plywood, tar ca 30 minuter för att markera ut och ca 1 timme att klippa ut. Slipning och målning är ner till enskilde, så jag inte ska citera några tider för dessa två processer, men jag har avslut...

Elektriska Longboard bygga & smart CIM Motor drivlinan

detta Instructable dokument att förbättra en Proline 600 ändras elektriska Longboard. Den tjänar också som en användbar resurs för alla som försöker bygga sina egna elektriska skateboard/longboard. Den tjänar också som underlag för en mini bygga: en...

En exakt tabellen såg från en elektrisk Hand såg

detta foto är från 1972. Det visar mig med hjälp av en tabell såg jag gjort med en elektrisk fogsvans, även känd som en cirkelsåg.Vissa kommer att säga, "Varför bry sig?" eftersom du nu kan köpa en billig tabell såg för samma pengar. Sant, men a...

En Laptop Stand... av Plywood!

Detta är en handledning för att göra en laptop står de fördelarna både du och din laptop!Om du vill veta alla titta detaljer på videon! Om du föredrar skriftliga instruktioner då fortsätta att det första steget nedan!.-Vissa detaljer och fördelarna m...

Korrekt återvänder boomerang från plywood

Bumeranger är kul att kasta och göra. De är verkligt magisk när de kommer tillbaka till dig efter en stor, rund flygning. Nästan som om de kom ihåg var du står. Men en varning: när du har gjort en återvänder boomerang, du aldrig kan bli av med det! O...

Antika dörren TV skåp med hemliga skjutbara låda och elektriska lås

jag hade gamla antika dörren och ville göra något med den. Min fru hade varit stressa mig för en ny tv skåp. Jag skissat några mönster och detta är den jag gick med. Jag ville hålla dörren i princip samma storlek, så det skulle vara som en dörr. Om d...

Modulära Plywood arbetsbänk

Hittills hade jag bara en kartong tabell för Ikea att göra mina projekt på. Och du kan förstå att detta inte fungerar bra för saker som träbearbetning eller sätta en stor metall bänk vise på. Det var därför jag började bygga av min modulära plywood a...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

3D tryckta elektriska Longboard V2

Detta är min andra version av min 3d tryckta elektriska lång bräda. Du hittar den första versionen här.Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. De praktiska tillämpningarna av dessa styrelser...