Pocket Arsenal/survival Kitidag jag visa dig hur man gör en penna pistol arsenal tillsammans med några urban överlevnad leveranss och bara slumpmässiga nyttiga saker.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Pocket sized survival kit från Lego behållare

första OFF om du gillar det snälla rösta på det IN THE POCKET storlek tävling!!! Detta är en enkel ficka storlek survival kit från en Lego kit behållare. Detta är enkelt att göra och några steg är valfria.Steg 1: få leveranss tillsammans Material som...

Pocket sized survival kit

jag vet att detta har gjorts tidigare, men jag tänkte jag skulle lägga min $.02 och göra en väg. Efter att ha tittat på en hel del av dessa survival kit insåg jag att de saknade en hel del saker, och att lägga värdelös vikt.Steg 1: material För detta...

Omfattande Pocket Survival kit

Jag är inte en överlevare eller en prepper. Jag är en kille som planerar på att göra mer vandring (mestadels dagsvandringar) och kanske några övernattningar. Jag har inte vandring i tid och samtidigt komma i form (om det kan ske på min ålder), har ja...

Pocket Survival Kit Deluxe

Denna ficka Survival Kit är förmodligen en av de mest omfattande men ändå kompakt kit jag någonsin gjort.Behållaren är en gamla vapen rengöring kit (tyska armén) som jag tagit bort de inre fack.Det är ca. 9 x 13 cm (3,5 x 5,1 tum) stora och vikter 42...

E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)

detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)Verktyg: En halv penna lindade med...

Altoids Pocket Survival Kit

detta är min survival kit jag gjort. Mycket användbar i camping resor och överlevnad situationer.Snyggt, fickformat och redo att gå!Steg 1: innehåll -Fiskekrok-Nål-Servett-2 eld strikers-6 halm brand förrätter-Aluminiumfolie-2 bandage-Mini Multi tool...

Pocket Survival Kit

en begåvad person kan överleva med bara kläderna på ryggen och vad de har mellan öronen, men det är trevligt att ha lite hjälp. Till skillnad från en GPS, satellittelefon, tält, cook spis, ryggsäck, första hjälpen kit och mer tills du drar 200 pounds...

* Nya * Altoids Pocket Survival Kit

detta är en uppdatering till min gamla survival kitJag kommer att gå mer in i detalj med den härLäs noggrant eftersom det finns några bra info.Jag vet detta kit är inte mycket men det är bättre att ha denna sedan ingenting.Njut av ~!Steg 1: innehåll...

Pocket Survival Kit (inte en godis Tin!)

Detta är min post för överlevnad färdigheter utmaningen, och min första Instructable.Här är min litten nytta / emergency * överlevnad påse som jag bär medan camping, vandring och fiske. Nu, jag gör alla dessa aktiviteter i fina vädret (sen våren-tidi...

Pocket survival kit version 2

detta är en uppföljning till mitt tidigare kompatibel, efter några tester och justeringar har jag förbättrat min överlevnad tenn för att packa en större punch i samma paket...Steg 1: Tenn Först du behöver något att packa allt i.Jag valde en metall to...

Gitarr Survival Kit - akustiska 2

detta är min udgrave av min första survival kit.Den enda förändringen är en annan mottagare och en mer peg. Jag tar denna tuner för i min elgitarr kit, inte kunde den här passar inte.Det också pocket sized!För att göra detta behöver du:-En låda-En mu...

10 euro Survival Kit (Challenge)

Hej Instructables gemenskapen,först av allt jag ber om ursäkt för att hoppa sista veckor utgåvan men det har varit en hektiskt två veckor så jag hoppas förlåt mina abonnenterna mig för det ;)Denna gång jag visar dig min strategi 10€($10) Survival Kit...

Auto Akut Survival Kit

detta är en akut survival kit som jag ursprungligen tillsammans att hålla i min frus bil. Hon reser mycket för sitt jobb och särskilt mycket under vintermånaderna. Detta kit är avsedd att hjälpa 2 personer att överleva om strandsatta under kallt väde...

Bästa Survival Kit

att starta av samla material du behöver 2lighters, 2flashdrives, en stor Cotten godis behållare, sömnad verktyg, 3 sharpies, skruvmejsel och bitar, två trashbags, Cerat, kryddor, två para sladd armband, highlighter, stark ficklampa, eltejp och medici...

Starta Survival Kit

Hej igen! Jag är tillbaka med en annan survival kit för y'all!Om du har någonsin fruktat att du inte var redo för en överlevnad situationen [såsom att gå vilse i skogen] eller kanske du vill ha extra redundans i du överlevnad systemet eller kanske du...

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...

Farbror AZ: s Altoids Survival Kit

ALTOIDS SURVIVAL KITOK, låt för att starta, mig säga att detta faller i kategorin "bättre än ingenting", men med lite av tanken och massor av upplåning av goda idéer från andra kit och andra Instructables®, jag tror jag kom med en ganska användb...

Liten burk survival kit

OK lång sikt lyssnaren första gången ringer, om du får min drift.Det här är mitt försök att komma med en förnuftigt storlek survival kit. Det är inte det största och det är inte det minsta. Det är nog en 3: e större då en Altoids tin. Jag fuska! Jag...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...