Pocket fiske Kit!Detta är ett enkelt sätt att packa allt du behöver för att fiska i en liten, stark, lätt att bära paketet! Jag har använt en Tic-Tac behållare, men du kan också använda soda flaskor, travel size schampoflaskor, eller någon form av små plastbehållare!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Survival Pocket fiske Kit

En lätt att fånga mat källa i en överlevnad situationen är fisk. De finns i överflöd och med rätt utrustning, kommer de ganska mycket fånga själva.Här är vad jag bär för att göra det mesta av resursen.Steg 1: Förbered en behållareFör behållaren använ...

PVC "Pocket" fiske Kit

Hej alla! Detta är min första instructables så Vänligen njuta.har du någonsin kört ner en väg eller promenader genom skogen och sett en pjäs av vatten du skulle älska att fiska? Bra med min nya pvc pocket fiske kit kan du göra just det! dess liten no...

Pocket hobo-stil fiske kit

har du någonsin varit vandring och kom till perfekt fiske plats och du inte har ditt fiske kit? Detta kommer att hjälpa dig. Det finns så många pocket fiske kit ute. Detta kit har nästan inga delar avsedda för fiske. Detta gör detta mycket anpassning...

Dave's Hobo fiske Kit

Detta är den 3: e versionen av denna pocket fiske kit jag tagit fram, det har skett några förändringar, främst till innehållet, som jag har hittat andra tackla kan vara användbart (som ledare och små spinnare)den enda större tweaks har tillägg av Log...

Omfattande Pocket Survival kit

Jag är inte en överlevare eller en prepper. Jag är en kille som planerar på att göra mer vandring (mestadels dagsvandringar) och kanske några övernattningar. Jag har inte vandring i tid och samtidigt komma i form (om det kan ske på min ålder), har ja...

Komplett Mini fiske Kit

jag har sett en hel del fiske kit på denna webbplats, men de flesta inte inkluderar en stav eller rulle. Min utrustning är komplett med spö, rulle och ta itu med.Steg 1: material For this fishing kit, you will need:1. små beten. Jiggar, små pluggar,...

Lägga till en fiske-kit till papacord projekt

många människor gör nu Para sladden saker. Detta instructable är en snabb lägga i för att du är projektet vara ännu mer hjälp i skogen.Steg 1: Saker du behöver Först samla in dina saker:Dricka sugrörFiskelinaSplit sköt sänkenKrokFlygaPower baitFalska...

Hur man gör en överlevnad slangbella med fiske kit.

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en pvc överlevnad slangbella med en inbyggd fiske kit. Innan du använder detta vänligen kontrollera jakt och fiske lagar i ditt område, hoppas alla njuter:)Steg 1: Saker du behöver.För att göra detta behöver d...

Min bugg ut påsen familjen fiske kit.

Började med små-mitten av storlek fisk mat behållareSteg 1: Survival fiske kit förpackningar trevligt i behållareSteg 2: fiske kit sänken, derfferent storlek och typer av krokar, sked, fisk lockbete, säkerhet pin, larver och maskar (gummi) jig krokar...

Till gå fiske Kit Under 20$

jag ville ha ett fiske kit som jag kunde transportera enkelt och var under 25$ men jag verkligen inte kunde hitta en bra jag gillar så jag gjorde min egen med hjälp av saker jag redan hade. All jag har till köpa en teleskopfunktion penna fiskespö och...

Jakt spjut med en fiske-kit

det är ett chip spjut med en fiske-kit för jakt och fiske. Det är låg vikt och lätt att bära.Steg 1: BLADE ta en kniv utan Händel och en tom slang plast tube.attach bladet med röret som på bilden. Applay lite vatten spackel eller hotglue och täck med...

Piller flaska fiske kit

detta är ett mycket roligt och enkelt projekt som inte tar mer än 5-10 minuter. Den kan användas för kajak fiske eller kanske du vill inte ta med ditt metspö eller lägga den i en survival kit.Steg 1: material För det här projektet som du kommer att b...

Hur man gör en grundläggande fiske kit

Vi alla bör förberedas en apokalyps. Detta är en mycket grundläggande fiske kit med med minimal material som finns i nästan varje hus. Detta fiske kit är så kompakt att det ryms i ett dricka sugrör.Steg 1: Material som behövsTandtrådHörlurarSciscors...

Pocket Survival Kit Deluxe

Denna ficka Survival Kit är förmodligen en av de mest omfattande men ändå kompakt kit jag någonsin gjort.Behållaren är en gamla vapen rengöring kit (tyska armén) som jag tagit bort de inre fack.Det är ca. 9 x 13 cm (3,5 x 5,1 tum) stora och vikter 42...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Pocket utarbeta kit

alltid har du en liten Anteckningsboken i bakfickan, som jag gör?Önskar du att du hade en miniatyr utarbeta kit att gå med den?Naturligtvis göra du! Vem skulle inte!? Tja, är här det!Steg 1: materialXacto knivCNC fräs och göra cut programvarantunn ka...

Kinesiska nyåret dekoration - Lai se (röd Pocket) fisk

jag kom över en skola av sådana fiskar som hänger ner från taket på en kinesisk restaurang. De ser ju stor och väldigt lik verklig fiskar. De är gjorda av vanligt förekommande röda fickor allmänt tillgängliga i de kinesiska samhällena under det kines...

Pocket Survival Kit

en begåvad person kan överleva med bara kläderna på ryggen och vad de har mellan öronen, men det är trevligt att ha lite hjälp. Till skillnad från en GPS, satellittelefon, tält, cook spis, ryggsäck, första hjälpen kit och mer tills du drar 200 pounds...

Mini fiske Kit

så detta är min första instructable så om någon har några förslag lämnar en kommentar.Så jag bor i kissimmee och jag alltid fiska i sjön toho(Tohopekaliga) och jag får på cykeln och jag har redan ett metspö fästet på cykeln (jag kommer att göra en in...