Pocket sized alkohol spisdetta är en pocket sized alkohol spis för överlevnad kit jag arbetar på.
Det är riktigt små, men ändå en bra alkohol spis. Den har inga rörliga delar och den är gjord av 2 komponenter, är mycket stark och tålig.
Materialen är:
en gas Spiss kranen är mount stycke,
en gammal lampa,
Vissa tråd,
och, naturligtvis, alkoholen.
Montera ihop det bara bort alla lampans sockel glas utom botten svart glas som håller kontakten, lägga den i kaminens pjäs och säkra den med tråd. För att använda den bara sätta pannan på spisen, fyll lampans sockel med alkohol och startar upp.
Relaterade Ämnen

Pocket Sized Camp spis (The förbättrades

detta instructable faktiskt kom genom nödvändighet. Jag älskar camping, och ofta vandra i skogen. Hur ofta har du tillbringat en dag med fiske, och önskat att du kunde kasta lite färsk fisk i en stekpanna just där på bryggan?För mig innebar alltid bä...

Pocket Sized Penny spis

Är du en pyroman som älskar kaminer eller är du överlevnad husbilen i din familj? Bra dag ska jag visa dig hur man gör en ficka storlek camping spis kallas en penny spis.Steg 1: Verktyg och delar De verktyg och delar som behövs är:Två läskburkarSaxMa...

Fickformat espressomaskin med integrerad alkohol spis.

IntroductionJag har alltid varit fascinerad av små saker. Jag minns nu gå till köpcentret som barn och se alla Hello Kitty mini grejer på Spencers och är verkligen besviken att de bara gjort tjej grejer (det var år senare innan de kom ut med pojke gr...

Alkohol spis setup

Efter min senaste instructable beskriver hur man gör en alkohol spis från gamla drycker burkar jag trodde det skulle vara bra att dela min hela installationsprogrammet. Jag har läst många jämförelser för hemgjorda kaminer som dessa till butiken förde...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

Aluminium alkohol spis

Hej alla!I den här guiden ska jag visa dig hur man gör en lätt alkohol spis från aluminium burk/flaska.Jag vet... Du förmodligen tänker "ännu en annan alkohol spis? Egentligen??"Tja... Jag vet att internet är fullt av tutorials, video och bilder...

Pocket Sized brottas pistol

änterhakar är overated, de är stora och skrymmande, obnoxiously högt när bränning, och är mycket prisvärda med en prislapp som kan vara så mycket som 200$! Ibland ännu mer. Så en dag hittade jag detta instructable, jag blev omedelbart inspirerad! Eft...

Den märkligt stark Trebuchet: En Pocket Sized medeltida belägring motor

The märkligt stark Trebuchet är en miniatyr trebuchet konstruerade på ett sätt så att de kan demonteras och förvaras i en Altoids tin. Den använder standard material som trä, gängade metallstänger och annan hårdvara. Den använder också gemensamma ver...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Mini projekt #15: Mini alkohol spis

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka jag vill dela med dig en bra design för en mycket liten alkohol spis som jag nyligen hittade i en tyska tidskriften överlevnad. Jag gjorde penny kaminer tidigare men var aldrig riktigt nöjd med resultatet til...

Hur du anger Pocket-Sized tävlingen

att göra ett bra litet projekt är en rolig utmaning. Det handlar om arbetar inom begränsningar att se hur mycket grejer du kan passa in i en liten burk eller skapa något liten nog att bära runt och enkelt visa andra.På allmän begäran, är vi föra till...

Hur man gör en lätt "Hybrid trä gasar spis-alkohol spis"

efter att ha sett flera "modeller" av gas och alkohol vedspisar för camping jag kom upp med idén om en Hybrid trä gas-alkohol spis som är lätta och det passar i ryggsäcken utan färgning något alls. Jag måste be om ursäkt för att inte ha en bild...

Pocket Sized elektroniska Eraser

har du någonsin gått till en Smiggle butik och såg de elektroniska suddgummin?Du gå olyckligt hem tänker hur mycket du vill ha det och undrar hur man får pengar.Väl det dilemmat är äntligen över! Gör denna billiga lilla fickformat elektroniska raderg...

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Perfekt present för små händer...Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket litennog för att passa i en Altoids tin... för min sonsom älska...

Pocket Sized Eco-Planter!!!

Alla vill vara ekologisk så som en hade en tic-tac och tittade på behållaren, jag såg Pocket Sized Eco-Planter!!! Obs: Växterna i min en är död eftersom jag glömde att vattna dem!Steg 1: material Behöver du:1 tom Tic-tac behållare (med alla papper på...

Ultimate Penny Stove (läger / Backpacking alkohol spis)

detta är bästa spisen har jag gjort hittills. Jag har gjort en hel del spis design från internet och de har alla kommer upp kort på ett sätt eller annat. Efter försök och misstag är detta den bästa.Huvudsaklig dragen: Säkerhet, hållbarhet, byggt i gr...

Altoid Tin alkohol spis

du har sett dessa aluminium kan kaminer som körs på alkohol, och de är ganska tjusig. Jag har sett dem och planerade med en över min köpta propan/butan blandning fueled spis. Dock är en Altoid missbrukare, bestämde jag mig att göra en av dussintals A...

DON kaminen - alkohol spis

Durable ObvallateNemophilist spis... eller det kunde bara stå för mitt namn.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!** Gör inte detta! Det finns vassa kanter och du kan bli s...

Aluminium flaska Tumbler Cup & Cook potten för en alkohol spis

rulla en fälg på en Aluminium flaska att skapa en Tumbler Cupeller en Kock potten för backpacking spis.Detta instructable promenader genom processen att göra en mun-vänlig kant på en aluminium flaska förvandla det till en Cool återanvändbara metall T...