Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!Pocket Sized magnetiska fiske som i Altoid tin!

Perfekt present för små händer...
Jag gjorde alla mina barn lite fiske kit till jul!
Jag gjorde dem lite olika storlekar... men en var mycket liten
nog för att passa i en Altoids tin... för min son
som älskar Mini-pocket-stora kul!
Kolla in den lätt handledningen och sedan kan du göra en valfri storlek som du önskar!

Eller kolla in min blogg Doodlecraft för mer awesome tutorials!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Portable(Pocket-sized) alla-väder brand-Starter!

Detta är en extremt billigt och enkelt sätt att starta en brand var som helst i alla väder, använder bara vanliga hushållsartiklar. Lämna en kommentar om du hittar ett misstag, och snälla rösta på mig i Pocket-Sized tävlingen! Tack!!Steg 1: Samla din...

Altoids Tin bröd baka (överlevnad bröd)

som vi sett under hela denna webbplats och andra, Altoids burkar kan användas för en mängd saker. Några exempel är överlevnad och eld startpaket. Heck, packa jag en av, om inte båda, varje gång jag laddar min pack. Som helst, har jag aldrig sett en A...

Pocket Sized Altoids Tin Racer

har du någonsin fått uttråkad i skolan eller ville gör dina vänner avundsjuka med något de inte hade? Här är väl det, detta är vad du har alla väntat på... Ficka storlek Altoids Tin Racer!Steg 1: Material: att få tenn Min tenn var inte en vanlig Alto...

Altoids Tin Pocket-Sized akvarell låda

detta Instructable, min post i fickformat tävlingen, lär du dig att bygga din egen ficka-storlek akvarell låda.Kom ihåg när du var liten och hade en akvarell låda? Ja, är detta vuxen version av den, med hög kvalitet pigment. Det bästa med det är att...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Pocket Sized fiske överlevnadspaket

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en ficka storlek fiske överlevnadspaket använder en Altoids tin. Det finns flera användningsområden till detta kit än bara fiske. enda är om, måste du räkna dem ut. de är inte svårt ändå, lovar jag...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

Altoids Pocket-Sized bärbara Doll House

har du eller ditt barn någonsin varit uttråkad, med inget att göra? Ja är detta det perfekta projektet för dig! Det är lätt, och för att inte nämna gjord av hushållsartiklar. Om detta är ditt barn, kan det vara en stor gåva eller limning erfarenhet....

Altoids Tin: Pocket Pellet gevär

medan John Austin, författare till "Mini massförstörelsevapen" kan ha tänkt på pellet pennan, han hade inte tänkt vad det kunde bli. Att ha gjort dessa små demoner när jag var yngre i årskurs 5, vet jag hur kraftfulla de kan vara... Men större f...

Hur man gör en grundläggande talaren system som passar i en Altoids tin

Hej alla, tillbaka med en annan instructable! I detta instructable kommer jag att täcka grunderna om hur man bygger detta högtalarsystem som det är väldigt lätt att bygga. Jag föreslår för att löda kablar ihop såvida du inte kan löda eller inte har l...

Pocket Altoids Tin Li-Ion Extreme Desk Fan!

Detta är en instructable om hur man bygger en ficka/transportabel skrivbord fläkt. Detta är dubbla 5 volt fans kör på 7 + volt det faktiskt lägger ut en hel del luft och är ganska högt. Ytterst transportabel och extremt funktionell.Obs: Denna fläkt k...

Magnetiska skrubber som kan rengöra insidan av vaser och fisk tank

Ibland kan det vara svårt att rengöra insidan av behållare som vaser och fisk stridsvagnar. Många blomvaser har en öppning som är för smal för att passa din hand genom och en form som gör det obekvämt att använda en pensel. Med en fisk tank har du of...

Pocket Sized Camp spis (The förbättrades

detta instructable faktiskt kom genom nödvändighet. Jag älskar camping, och ofta vandra i skogen. Hur ofta har du tillbringat en dag med fiske, och önskat att du kunde kasta lite färsk fisk i en stekpanna just där på bryggan?För mig innebar alltid bä...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

1W Altoids Tin Laser!

Just Imagine-kraften av en 1w laser, men i pocket sized paket i en Altoids tin! Det är otroligt ljusa-perfekt för star pekar.Vi börjar med listan delar:~ Altoids tin~1-2w 445nm laser-diod (Ebay)~12x30mm Aixiz laser module (Ebay)~ AixiZ tre element gl...

Den märkligt stark Trebuchet: En Pocket Sized medeltida belägring motor

The märkligt stark Trebuchet är en miniatyr trebuchet konstruerade på ett sätt så att de kan demonteras och förvaras i en Altoids tin. Den använder standard material som trä, gängade metallstänger och annan hårdvara. Den använder också gemensamma ver...