Pocket väska med Printer vänlig mönsterDen universella mantrat för när du går ut genom dörren är "Plånbok, telefon, nycklar" Den heliga treenigheten av inte skruva själv över för dagen. En vän till mig hade en ficka väska som höll detta och endast detta med två fickor. En på baksidan för telefonen och plånbok och en mindre påse under en flik för dina nycklar. Dock hade hon använt det upp. Som i, det var knappt håller ihop och såg mer ut som en artefakt än en bit av kläder. Så jag tog lite tid att återskapa mönstret och gjorde en väska som nära originalet som möjligt. När jag hade det grundläggande mönstret, jag busted ut ett par prototyper till kontrollera designen och sedan dök in i den. Eftersom mönstret fungerade ganska bra, satte jag det här uppe som en utskrivbar mönster. Eller, om du är en av dem som får större tillfredsställelse av att veta du kunde göra det, men inte behöva, jag satte upp några på Etsy också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

SewUseful Walker väska med en professionell Touch

min sömnad studio ligger nära en liten park. Förra sommaren jag observerat många pensionärer roar sig. Vissa använder vandrare för hjälp med att ta sig runt. En hel del seniorer hade bundit plastpåsar till fram eller sidor av deras vandrare att bära...

Fodrad väska med handtag och matchande dragkedja börs

jag fick detta svamp tyg ett tag tillbaka och slutligen beslutat att göra en väska och mynt plånboken ur det!Både väskan och dragkedja handväskan är fodrade och har fickor i dem.Jag skulle inte anser mig en "expert" sömmerska, mer nybörjare/mell...

Paracord Net väska med spänne förregling

Steg 1: Försörjningsbehovet 550 fallskärm sladd sträng 100ftTändareMåttbandPapperskorg, tvättkorg, hink som basSaxJustera rattenSamverkande spänneSteg 2: Mäta midjan av basen Först måste du få ditt band mått att mäta midjan av dina sopor kan eller tv...

Dekorera en väska med färgglada knappar

Lägg till din egen unika touch genom ljusnar en vanlig letar du handväska med knappar.Steg 1: Handväska Mina kriterier för valet av väska var följande;enkelt svart - färgerna bör från knapparna, vit fungerar också,enkel stil - alltför många dinglande...

Hur nära en väska (med plastflaska mössa)

Idag visar jag dig hur du kan stänga en chip-väska eller en annan väska lufttät... med en tom PET-flaska...Här är videon: hur nära en väska (med plastflaska mössa)Låt mig veta, om du gillar det :-D...

Göra en Denim handväska med kartong

jag kom upp med idén att göra en "denim" omfattas plånboken ur kartong och akryl färg.Steg 1: Skär bitar av kartong För denna handväska, längd är 7 och 1/2 inches. En bit är tillskurna till en bredd av 3 och 1/2 tum, medan de stora, triangel for...

Skapa en Print-at-Home mönster PDF

Detta hur man har instruktioner om hur kakel en self-made mönster och lägga upp i en PDF-fil som kan laddas ner av andra.Teknik materialAdobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, en Scanner, linjal, tejp, penna • vi har gjort detta med hjälp av Ado...

Christmas halsband att göra-lång kedja hängande halsband med pärlstav Snowflake mönster

Denna artikel lärare hur man gör en lång kedja hängande halsband med pärlstav snowflake mönster för julen. Du kan ha en go om du älskar den. Idag gjorde jag en lång kedja hängande halsband med pärlstav snowflake mönster för julen. Om du undrar över v...

Dekorera en båt med vinyl skära mönster

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comVarför inte göra din båt roligare med vinyl skära mönster!Steg 1: Gör vektorer Hitta kul nautiska motiv och förvandla dem till vektorer eller skapa vektorer av dina egna i antingen illus...

Anpassade Disney World väska med tillverkad med Magic teknik

Disney Parks utvecklat en riktigt innovativ produkt med öronen Made med magi (formerly Glow med The Show) Musse. De är deras ikoniska Mickey öra hattar men med belysta öron. När buren under kvällen visar kontrolleras de med IR-teknik att belysa i syn...

Oreo handväska med silvertejp (Upcycle)

jag gjorde denna handväska för min fru ur hennes favorit cookie förpackningar. Det är i huvudsak en duct tape plånbok men plast omslag gör för en snyggare väska. Min inspiration kommer från ett företag som jag verkligen gillar www.TERRACYCLE.net de g...

Virkade 5 Pocket handväska

jag är inte upphovsman till detta mönster och inte vet vem som är. Jag blev ombedd att titta på en gjord så här och kopiera den för en gåva.Om du känner avsändaren av mönstret så låt mig veta och jag kommer att skicka det här. Vill bara dela med mig...

Hur man gör ett läderfodral bälte för en pocket Moleskine notebook - med pennskaft- eller andra liknande saker...

Byxor har bakfickor men jag gillar inte att ha saker i är, speciellt när jag är körning eller göra aktivitet grejer (som fastställande punktering..) :-(På samma gång bär jag oftast en liten anteckningsbok, papper slag, av olika skäl. En viktig funkti...

Enkel solar powered pocket ubåt med Djupkontroll.

Vad är det häftigaste som kommer i fickformat? Tja, en ficka ubåt förstås!Små ubåtar kallas ofta pocket ubåtar och även om det verkliga livet inte kommer de faktiskt passar i din ficka, en i detta Instructable kommer. Det kommer att passa i din ficka...

Kände ram handväska med Laser skär detalj

jag förmodligen spenderat 2 timmar letar efter en anständig små över kroppen handväska under $50 innan man beslutar att jag kunde spendera den tiden att göra min egen. Under åren har jag samlat ett antal handväska delar inklusive söta ramar och kedjo...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Clutch väska / Naruto Ninja läderväska (ninja handväska med benet stängning)

Twas natten innan jul och genom hela huset alla hade svept presenterar utom jag. Inte en butik var öppen inte ens en lokala hantverk butik. Åh $#! + eh; vad man ska göra... Göra en väska. A handväska/väska som de dem från Naruto är ganska cool, hur '...

Dubbla påsar Crown Royal dice väska (med frodas)

en lila crown royal väska för att hålla din tärningarna är klassiska geek. Denna ändring ökar funktionaliteten i din krona-dice-väska. Genom att vända botten av påsen och bildar en annan dragsko i andra änden, är en andra påsen gjord för att lagra me...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...