Pocket Watch Vaultär du trött på att ha små föremål stulen för dig? Pocket Watch valvet är ett litet värdeskåp, komplett med nyckel, gömd inuti ett ordinarie fickur. Den kan lagra upp till storlek några staplade halv dollar och är oansenliga. Det är svårt att öppna med bara händer och kommer att avskräcka de flesta tjuvar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

LED Pocket Watch

detta är ett LED fickur. Den har 12 lysdioder visar timme, 60 lysdioder att visa i minuten och 60 lysdioder att visa andra. Lysdioderna är ordnade i tre ringar. Det finns en knapp på för att aktivera fickuret och en knapp på baksidan för att ändra in...

Pocket Watch kostym för en Droid Bionic telefon

detta är min första kompatibel vara så trevligt. Också är någon konstruktiv feedback alltid uppskattat.En gång (läs: i september förra året) jag fick ett jobb med ett Fortune 100 företag. Vilket var bra. Tyvärr min prefekt var ganska mycket anti kul...

Billig pocket watch anpassning

Ett tag tillbaka fick jag en souvenir fickur från Paris, och fören bröt nyligen. Att ersätta jag använde inte ser ut som med resten av klockan, så jag bestämde mig att ändra det till Gallifreyan.Steg 1: Verktyg och materialFör verktyg behöver du.Ett...

Pocket Watch hålkamera

Jag vet inte exakt vilken ström av tankar leda till denna idé. Jag hade letat efter ett intressant sätt att använda optik eller linser på en ring eller ett halsband. Dagar för att söka tidiga tankar leda mig till andra idéer och fortfarande andra idé...

Cthulhu för President kostym

Varför valde det minst onda?Många tror att det stora onda en skulle göra fina presidentkandidat, eller åtminstone bättre än vad de populära val är. Man vill alltid veta vad hans avsikt var; den totala förstörelse och förslavning av mänskligheten. Han...

ÅNGA / DIESEL PUNK groda lampan

Hej, detta var en snabb bygga, inte säker på om jag är nöjd med den kompletta projektet men det var kul och min dotter älskar den. : )Ganska enkelt.1: HUVUDET--GAMLA MÄSSING MATCH/NYCKEL HÅLLARE--GOODWILL @ $1.002: ÖGON--GAMLA SALT/PEPPAR SHAKERS--GO...

Sherlock Holmes kostym hur-till, inklusive Amrut handledning.

"Utbildning aldrig slutar, Watson. Det är en serie av lektioner, med störst för sist."Det är 1 oktober!Min dotter och jag har börjat vår Halloween äventyr förberedelser. Detta Instructable kommer att fokusera på hennes dräkt. Andra, som jag komm...

Steampunk Nätverkscenter

Hej allaJag är så glad att presentera min nyaste steampunk objekt efter så lång tid av frånvaro.Jag fick idén till detta projekt efter att ha sett Bird's nest av kablar bakom min nätverksutrustning.Organisera röran av kablar under (och på) mitt skriv...

Tid Sprocket anpassade klockan

enkel anpassad klocka med min MLP karaktär tid drev. Tillverkad av en klocka rörelse jag hade köpt år sedan från Pat Catans använt kartong från de olika chip förpackningarna som klockan ratten. The Main Face är min egen design från Photoshop, de rome...

Halsband från gamla/trasiga fickur

I detta instructable jag lär dig ett sätt att göra ett unikt halsband ur ett gamla/trasiga fickur.Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:ett gamla eller trasiga fickurTänger/pincetthalsband kedjaSteg 2: Öppna din fickurOm din fickur är en snapback som...

Göra en ficka klocka kedja för din iPod

jag gick i ett varuhus en dag, uttråkad av mig, när jag råkade några pocket watch kedjor och tänkte för mig själv: "fickur är så ålderdomlig, varför skulle någon bära en när de har iPods och iPhones?". Sedan tänkte jag, varför inte göra en ficka...

Vincent Valentine outfit

Okej så detta är min första bild här på webbplatsen jag är fortfarande ganska ny här. Jag gjorde Vincent Valentines outfit från Final Fantasy. Jag är ledsen för bilderna min kamera inte tar bra bilder. Jag gjorde det från tyget att kinda fry off. Jag...

Perfekt liten strö halsband!

denna ia ett halsband av bara två saker, ett gammalt fickur och strössel!Steg 1: levererar allt du behöver är ett gammalt fickur och strössel.Steg 2: öppna fickuret nu, öppna din fickur (du kanske måste använda tång) ta den faktiska titta del ut. nu...

Steampod Ipod touch 3G slutligen instructabled

min första steampunk projekt. Det hela började när jag inte kunde hitta en enda bild online av något annat än mässing nano... Jag kommer gärna svara på frågor eller ge mer info som jag har tid...Klockan är en auto vinden så movemnt av ipod orsakar kl...

Steampunk ägg

Ja detta är min första instructable och min första gången att göra någon sak som detta så bär med mig. OK låter komma igång. Detta är min post för Faberge ägg tävlingen pls rösta eller sjuk hittar du >: (. Jag valde att göra en steampunk stil ägg eft...

EDC av mig

här är vad jag bär varje dag (förutom när jag är i skolan). Skicka ett svar med vad du har. Plånboken hus mitt lock pick, bomull (för att starta min eld) och $50. Kniven, fall Sodbuster Jr och ficklampan gå i pocket watch fickan på mina jeans. Kniven...

DIY LED fickur

Hej alla!Detta är min första instructable och är mycket inspirerad av detta instructable av awall99:Ledde fickur, en töntig enMitt resultat är ganska lika, men jag använde en mindre storlek fickur och således hade en annan inställning.Material:LED-kl...

Mekaniskt fickur för 3D utskrift

en snabb anteckning säga att dessa är endast preliminära bilder! Jag kommer att lägga upp en video av klockan i åtgärder som bättre återger och mer beskrivningar nästa vecka men tyvärr jag sent denna vecka. Titta på detta utrymme för att se hur det h...