Polymer Clay mosaik hjärta hängeHej! Detta Instructable visar hur man skapar en mosaik hjärtat av polymerlera som kan användas som ett hänge eller charm. För att se detta i video-form, klicka på videon ovan.

Du behöver:

-polymerlera

-sax

-nål eller tandpetare

-ett öga pin

-pincett (du kan klara sig utan dessa, men de kommer att göra det mycket lättare)

-genomskinlig liquid sculpey (jag använder detta för att säkra öga stift, om du inte har det - det är ok)

Tillval:

-blank glasyr

-skimrande pulver

Se Steg
Relaterade Ämnen

Polymer Clay boll av Mystery hänge

Så såg jag att Instructables hade en smycken tävling pågår. Så jag ville komma in och jag tänkte på vad jag kunde göra, då jag mindes detta. Jag slags sätter detta ett tag men tidsfristen kom upp snabbt så jag äntligen fick mig att göra det så, njuta...

Polymer clay miniatyr kakor tutorial - många varianter och idéer!

Hello! Idag kommer jag att visa dig olika tekniker jag använder när du gör små realistiska kakor med polymerlera. De är super kul att göra, men kräver lite tålamod, så håll detta i åtanke!Leveranser:Vad du behöver främst beror på vad tårtor du gör. S...

Polymer Clay laminat ädelsten smycken

Om du älskar utseendet på polymer lera smycken, men önskar att det hade den känslan och tyngden av riktiga ädelstenar, prova detta. Denna tutorial ska show dig hur man gör vackra laminat polymer lera pärlor av låg kvalitet ädelsten pärlor.Steg 1: Ste...

Polymer Clay mat örhängen

dag ska jag visa dig hur man gör:Polymer Clay mat örhängen* Obs - är jag en nybörjare på polymerlera så om du har något att föreslå att skulle vara mycket uppskattat!Vad du behöver:SkärbrädaNågon form av skärande verktygTops med fluff tas bortNålpinn...

Ciennas hjärta hänge

Detta hjärta hänge gjordes av Cienna, en medlem av familjen Pegasaurus.Det började som "Jag undrar om jag kan sätta Varmlimma tillsammans som en form? Skulle detta arbete mamma?"Som jag svarade "Prova det och ta reda på."Mitt vanliga s...

Clockwork hjärta hänge halsband

jag blev inspirerad att göra detta när jag tittade på TV en dag och såg en annons för en multivitamin för hjärt-och kärlhälsa som visade ett hjärta gjort av titta gears. Bilden påminde mig om en bok som jag läste för ett tag sedan kallas The Alchemy...

Mokume Gane silver & koppar hjärta hänge

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en silver och koppar Mokume Gane vedträ och formas till ett hängsmycke. Det är inte ett enkelt projekt, men jag gjorde mitt bästa att hålla det så enkelt och prisvärt som möjligt, bör någon blir i...

Tråd hjärta hänge

Jag försökte att tänka på en instructable för alla hjärtans dag och kom upp med detta hjärta hänge design. Det är en relativt snabb projekt som du kan göra som en gåva eller för dig själv. Material är också riktigt billigt. Det är typ av en klibbig d...

Trä hjärta hänge med inläggningar silver

detta är ett trä hjärta hänge jag gjort för min flickvän. Jag måste be om ursäkt hemsk kvaliteten på bilderna, och kanske avsaknaden av bilder på några gånger, jag fick bara min bra kamera när projektet var avslutat. Det är också min första instructa...

Polymer Clay Shamrock Pin

Här är en liten polymer lera stift som jag utformat förra året och lärs ut som en klass. Så det är bara för dig ska jag visa dig hur man gör det själv!Du behöver:svart polymerleragenomskinlig polymerlera (jag använde Lisa Pavelka signatur konst lera...

HÄNGE, hjärta. Polymer clay handledning

Master class för att skapa ett hänge för att hedra den mest romantiska semestern...

Polymer Clay Dragon hänge

dessa är enkelt (förhoppningsvis) instruktioner om hur man gör en polymer lera dragon hänge. De är enkel men kräver viss finmotorik för att vissa delar. Att göra detta inte kräver bakning och skarpa instrument så var försiktig.Steg 1: ingredienser De...

Polymer Clay hänge rättegång

En vän till mig har varit in i den längsta resan, och han frågade om jag kunde göra honom ett hängsmycke som Talisman balans. Jag skulle göra en bara för att göra en (och jag fortfarande är skyldig honom för hemlagad Homestuck skala kompis han gav mi...

Polymer Clay Cake

att göra realistiska polymerlera kakor är löjligt roligt och enkelt. När du lär dig några grundläggande knep du kan göra ganska mycket vad du alltid velat äta (men snälla, inte äter dem!). De gör stora gåvor och dollhouse dekorationer, och de är noga...

Polymer Clay Candy Hearts

söker perfekt godis hjärtat för din älskling denna alla hjärtans dag? Slösa inte tid söka genom godis påsar! Istället använda polymerlera och bild överföringar till göra din egen anpassade samtal hjärtan.Material* Polymerlera: Små mängder av flera pa...

Polymer Clay inredda pumpa

gjorde vi en polymer lera inredda pumpa!Och.... Jag ska visa dig hur man gör en alltför!Detta projekt typ av påminner mig om en Mr potatis pumpa huvudet:)Steg 1: jag gjorde min ser ut som en bat, men egentligen... möjligheterna är oändliga.Du kan bar...

Polymer Clay blomma boll taklampa

Här är en cool, Billigt present som du kan göra av polymerlera! Polymerlera är ett lätt material att arbeta med; Du kan oftast köpa en förpackning med en färg för omkring $2-3, och det botar genom att baka i en konventionell ugn.Jag ville göra ett ha...

Solitaire hjärta hänge

alla hjärtans dag är bara runt hörnet men du behöver inte att bryta banken för att göra din älskling leende. Detta hänge är tillverkad av två nickels och en kubik zirkonium sten.För att göra det jag hamrade ut en nickel och formad till ett hjärta. Se...

Polymer Clay Star Wars bok slut

det började med en instructable för att skapa polymer lera björnar för att dekorera burkar honung (Polymer lera bära honung burk innehavaren presenter), och sedan utökades till ännu fler presenter - Christmas Ornament och ett bokstöd. Bokstödet skapa...