Pop fliken skala (äkta) ** författare Obs: kredit för denna typ av kedja fliken går till MogVonKupo från M.A.I.L hantverkare. Jag kom över denna metod en dag medan letar efter ett bättre sätt att väva flikar som den traditionella metoden. Genast efter att ha sett denna metod som jag började försöka lista ut det, det tog mig ungefär hälften och timme medan de studerar bilderna här.

Material:

A.R. 4.28

1. tång
2. ett parti av ringar
3. för att få en stabil start lakan måste du minst 50 soda flikar.

från och med nu kommer att vi hänvisa till "anatomi" pop en flik på följande sätt...

tjockare slutet på fliken som faktiskt ansluter till kan och skapar stödpunkten för öppnare är toppen.

den mellersta delen kommer att kallas den, du gissade rätt, mitten.

och kommer inte att användas i andra änden som du tar tag i för att öppna en burk, så det har inget namn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt ljus w / pop fliken vekar

det första jag vill säga inte jag en expert eller ens en amatör ljus maker. Jag har inte gjort ljus sedan jag var liten att göra sand ljus på sommarläger. Men medan på en strävan att rensa ut och använda upp vad jag har, jag kom över en massa delvis...

Pop-fliken bälte med fliken lås

uppdatering: när jag slutar känsla så lat jag kommer att ta några bättre bilder med min nya kamera.Behovet av att återvinna har nyligen spridits till modevärlden. Ett populärt tema med eco-fashionist är en visuell visning av artikelns användning av å...

Soda Pop fliken armband V2

Som några av kanske du vet... Jag har redan gjort en läsk fliken armband instructible. Det blev mycket uppmärksamhet och i kommentarerna fanns det några förslag. Cheifjudge09 gjorde förslag att för komfort, varför inte du lägga pop flikarna vinkelrät...

Överlevnad Pop fliken fisk krok

detta är en överlevnad fisk krok. Den är gjord av en pop flik från toppen av en pop kan. Det är mycket lätt att bygga och kräver lite skicklighet.Steg 1: Att få leveranser Få dessa husgeråd1. sax2. pop flikenSteg 2: Att göra kroken Först, skär upp på...

Pop-fliken gardin / fönster pärlor

efter att ha insett hur mycket pop min familj och jag dricker en månad, jag tänkte jag skulle göra något kreativt med alla pop flikar som kommer från våra burkar. Här kommer jag visa dig hur man gör en dörr-pärla stil Fönster gardin.Observera: Jag ar...

Eco - vänlig DIY Pop fliken armband

hedra jordens dag, jag har kommit upp med en Eco-vänlig armband gjord av pop flikarna. Om du försöker detta, Visa mig en bild!!!Steg 1: leveranser 1.) rexlace 2.) pop flikarna (ca 30-40) 3.) sax.Steg 2: Vik din spets ner mitten för att bilda en stor...

Soda Pop fliken armband

Jag trodde att det skulle vara kul att göra ett armband av flikarna för läskburkar. Det är ganska enkelt att göra och bara ta cirka 30 minuter.Du behöver:Soda pop flikarna (jag använde runt 40-50)4-7 zip bandSax att klippa zip bandSteg 1: vävning Du...

POP-fliken bordslampa

Den genomsnittliga personen producerar 4.3 pounds av avfall per dag. Detta är en så stor summa som stadigt ökar varje år. Det är viktigt som invånare på denna planet att vi minskar vår miljöpåverkan genom återvinning och minska avfallet på så många s...

Pop fliken sladd lås/Tightener

någonsin behövs för att dra åt slipsen ner för ditt tält? Här är ett enkelt sätt att göra det. Allt du behöver är en pop flik och repSteg 1: Knyta ena änden av repet till den stora änden på fliken popSteg 2: Foder repet genom den stora änden på flike...

Enkla pop fliken chainmail

enkelt att följa instructable wil gå igenom förbereder pop flikarna och vävning dem tillsammans för att göra din ringbrynjor.Steg 1: redo pop flikarna. Först ta några avbitare (jag använde faktiskt hund nagelklippare) och skära i slutet av fliken som...

DIY Pop fliken kedja

detta är en handledning om hur man gör en lätt, stark kedja helt av Pop flikarna!Steg 1: Samla material Vad du behöverPop flikarnaStark saxSteg 2: Klipp flikar Start ut genom att skära ett snitt i den övre delen av pop flikarnaSteg 3: Gör den första...

Återvunnen Soda Pop-fliken (och lera) Ring

två färdiga ringar. Cool och sparar jorden... inte riktigt men de är awesome!Steg 1: Leveranser Behöver du ett glas bakning maträtt, chap stick, ugn baka leran och tång.Steg 2: Böja flikarna pop Nu är dags för skojs del ;)Allt du egentligen behöver g...

Pop-fliken klä

jag hade en gammal klänning och bestämde mig för att täcka i pop flikarna bära det till homecoming! Botten är bara klar eftersom jag är en stor procrastinator, så jag typ av väntade till sista minuten... Men annat än att det var ganska häftigt! :) Ko...

Pop-fliken chainmail choker

titeln säger allt egentligen.Såg denna instructable och beslutade att göra en choker, mest av brist på pop-flikar.Jag använde fiske tråd i stället för tråd om att göra strukturen mjukare.Det är knäppta i ryggen med en self made, enkel metall spänne....

Soda Pop fliken kedja

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en kedja från soda kan flikar. Jag är inte säker på om den har en hel del praktiska tillämpningar men visst är det kul. Jag är inte tar äran för IDÉN, jag bara visar dig hur man gör det. Tack f...

Pop-fliken kudde

jag gjorde en kudde, med främre omslaget tillverkade av pop flikar, bara för att jag har samlat pop flikarna och jag har inte gjort något med dem ännu.Detta är slutresultatet.Om det är något allvarligt intresse för någon annan att göra detta - meddel...

Fiskekrok för Survivalkit - Pop fliken

detta är en mini fiskekrok jag gjort för min överlevnad kit, eftersom dess så små, och det passar i varje survival kit. Dess inte visa sig så bra, men du kan göra din bättre.Steg 1: Du behöver En pop flikNågot som kan skära metallSomeshing som kan bö...

Pop-fliken armband

en ganska cool tillbehör som är enkla att göra.Steg 1: Få material Soda kan flikar. Massor av 'em.AvbitareTillval: ett spänne av något slag.Steg 2: Klipp flikar Skära upp i varje flik på vardera sidan. (Det tar ett tag)Steg 3: Montera SKITEN Ansluta...

Stretchig Pop fliken titta

fick en klocka som var för liten. Gjorde handledsremmen större genom att ersätta den.Följ detta instructable: ersätta elastisk tråd för sträng.Och istället för att binda upp den, knyta till en klocka och bär den. Mina armband tog ca 20-22 flikar....