Popsicle Stick Butterfly knivHej!

I detta instructables kommer jag att lära er hur man gör en 100% funktionell popsicle stick butterfly kniv (balisong). Detta projekt är mycket enkel och tar ca 30 minuter för att slutföra, men slutresultatet är en mycket tålig trä fjäril kniv som kan göra alla tricks real butterfly kniv kan. Eftersom klingan själv är en tråkig popsicle pinne, denna "kniv" passar alla åldrar och är helt ofarligt.

Hoppas att ni uppskattar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Popsicle Stick Butterfly

I made this Popsicle Stick Butterfly because I wanted to enter the Popsicle Stick Challenge. Som jag tänkte på vad jag ville göra tänkte jag om fjärilar. Roliga är, de inte får vara mycket vanligt eftersom jag inte kunde hitta någon på Internet. Jag...

Min Popsicle Stick kniv

detta är min popsicle stick kniv, det är bra sista minuten presentden är gjord av tungspatel(Inte skarpa)...

Popsicle stick ringar

Hallå där! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en popsicle stick ring.Några saker du behöver är:1 x popsicle pinne eller två (duh)skärande redskap (avbitare, sax eller kniv)limpistolSteg 1: Blötläggning och limning Det första du...

Mini AT-ST Popsicle Stick modell

Hej alla! Ett annat projekt från Star Wars universum - en mini All Terrain Scout Transport (AT-ST) popsicle stick modell..."Kyckling vandrare" var mer av en utmaning att bygga jämfört med andra fiktiva hantverk sedan mini AT-ST har att balansera...

LED Popsicle Stick Picture Frame

nyligen mina projekt har anklagats för att vara en del av vissa hipster konsthantverk rörelse.Är det hantverk du vill? Då är det hantverk får du!Här är min LED-enhanced popsicle stick bildramen. Precis i tid för semester.Steg 1: Gå och hämta grejer....

LEGO Butterfly kniv (Balisong)

Ill att lära dig hur du skapar en awesome LEGO butterfly kniv som faktiskt fungerar! Det tar inte för lång tid att göra och dess verkligen underhållande. Jag tror detta är den enda butterfly kniven "kompetent, så njut! Gradera *** dess min 3: e "...

ULTIMATA Lego Butterfly kniv

detta är en lego butterfly kniv som gör tricks. Och det är förvånansvärt roligt.Steg 1: tegel 3 1x16s (med hål)4 1x14s (med hål)12 1x4s2 4 x 6 tallrikar2 släta runda axlarSteg 2: "Blade" och axlar Få de tre 1x16s och sätta ihop dem så att mitten...

Popsicle Stick Ninja Star (shurikin)

detta är min första instructable, så gärna ge mig tips, idéer eller någon form av dom du gillar, jag kommer inte att bli förolämpad. Vänligen exuse suddiga bilder, eftersom dessa är tagna av en IPhone 5s.Steg 1: Carving Tips Först, du kommer att vilj...

(En annan inte så Mini) Millennium Falcon Popsicle Stick modell

Åh vad en skillnad en lång helg gör!Hej alla, detta nästa projekt detaljerna stegen för att göra den snabbaste hunk av skräp i galaxen - en Millennium Falcon mini popsicle stick modell.Tillverkas av Corellian Engineering, blev ljus fraktbåten det mes...

Mini X-Wing Popsicle Stick modell

*** RED 5 står vid... >>>> ***God jul alla! Här är en instructable alla förmodligen väntar - en T-65 X-wing Starfighter från Star Wars-sagan.Tillverkas av Incom Corporation för Rebellalliansen, är X-wing förmodligen det mest ikoniska rymdskepp...

Mini Y-Wing Popsicle Stick modell

*** bo på målet >>>> ***Denna artikel visar steg för steg guide om hur att modellera en Koensayr tillverkning BTL Y-Wing Starfighter raka från Star Wars universum!Steg 1: material Material i detta projekt omfattar olika storlekar av träkäppar...

Återvunnet trä: Popsicle Stick blomma

~ Från glass till blomma ~Jag är säker på att du har minst en gång fallit på en popsicle pinne. Slutbehandling din uppfriskande glass en varm sommardag, du slänga bort det lilla stick som en gång rymde den läcker desserten... men vad händer om iställ...

Ge en butterfly kniv en magnetisk spärr.

jag köpte en billig butterfly kniv och stötte på några problem med låset. Spärren skulle ibland flip stängda medan du gör tricks och var för lös att faktiskt hålla kniven stängd när i min ficka. Så, jag bestämde mig att byta ut låset med en magnetisk...

Nybörjare/mellanliggande butterfly kniv combo

kombinationen nybörjare och mellanliggande av butterfly kniv (balisong) rör sig, lätt att följa instruktioner om hur du gör varje drag.Förhoppningsvis jag hjälpte :DLänk till video incase den inbäddade fungerar inte: https://www.youtube.com/watch?v=E...

Bästa Lego butterfly kniv

jag älskar verkligen dessa knivar och efter många timmars mixtrande, jag tror jag kan ha uppfunnit den bästa Lego butterfly kniv modellen.Steg 1: Bitar Detta kan vara en liten bit tidskrävande men det ser så mycket bättre om det är allt svart. Bladet...

Popsicle-Stick Catapault

med popsicle pinnar och varmt lim, detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel att göra catapault. Detta är min signatur design och jag gjorde det allt i bara 15-20 minuter !TIPS:Se till att lägga till extra lim till segmenterad bitar a...

Popsicle Stick Bomb

Hej världen, idag jag lär dig hur du gör detta (om du inte redan vet) Detta är en Popsicle pinne kasta stjärna som exploderar på inverkan de ser ut som bilden enSteg 1: material Några Popsicle pinnar och en stund när en lärare inte serSteg 2: Att gör...

Mini Star Trek Galileo Shuttlecraft Popsicle Stick modell

Hej alla! Här är en instructable som kan byggas på en dag - A Galileo shuttlecraft från den ursprungliga Star Trek-serien.Ett nytt koncept när Sci-Fi serien lanserades i 60, shuttlecrafts avsedda att tillhandahålla kort räckvidd transport för upptäck...

Popsicle stick klockan

ibland, (OK hela tiden), mitt sinne fungerar på konstiga sätt. Efter seende den veckovisa utmaningen och sidan tävling och tänker på mig själv att jag hade ingen aning om vad jag kunde göra, sedan en ljus kom, men nej det var bara min son vardagsrumm...