Popsicle-Stick Rocking ChairThis Instructables will show you how to make your very own rocking chair to scale!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Popsicle-Stick Catapault

med popsicle pinnar och varmt lim, detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel att göra catapault. Detta är min signatur design och jag gjorde det allt i bara 15-20 minuter !TIPS:Se till att lägga till extra lim till segmenterad bitar a...

Popsicle Stick Bomb

Hej världen, idag jag lär dig hur du gör detta (om du inte redan vet) Detta är en Popsicle pinne kasta stjärna som exploderar på inverkan de ser ut som bilden enSteg 1: material Några Popsicle pinnar och en stund när en lärare inte serSteg 2: Att gör...

Mini Star Trek Galileo Shuttlecraft Popsicle Stick modell

Hej alla! Här är en instructable som kan byggas på en dag - A Galileo shuttlecraft från den ursprungliga Star Trek-serien.Ett nytt koncept när Sci-Fi serien lanserades i 60, shuttlecrafts avsedda att tillhandahålla kort räckvidd transport för upptäck...

Popsicle stick klockan

ibland, (OK hela tiden), mitt sinne fungerar på konstiga sätt. Efter seende den veckovisa utmaningen och sidan tävling och tänker på mig själv att jag hade ingen aning om vad jag kunde göra, sedan en ljus kom, men nej det var bara min son vardagsrumm...

Popsicle stick glasunderlägg

popsicle stick glasunderlägg är så billiga och de ser bra ut!Steg 1: Samla popsicle pinnar! Bara äta en massa popsicles att samla pinnar, men om du inte har tillräckligt, bara köpa några på ett hantverk butik. De är billiga och finns i olika färger.S...

Stora popsicle stick bomb

Efter att ha sett många andra popsicle bomber bestämde jag mig för att jag skulle göra detta stora och super högt en av min egen.Steg 1: Basen av bomben Låg tre popsicle pinnar på en popsicle sticka längd apart. Låg en annan under de två yttre pinnar...

Popsicle Stick Butterfly

I made this Popsicle Stick Butterfly because I wanted to enter the Popsicle Stick Challenge. Som jag tänkte på vad jag ville göra tänkte jag om fjärilar. Roliga är, de inte får vara mycket vanligt eftersom jag inte kunde hitta någon på Internet. Jag...

Popsicle Stick bänk

Min fru var bortrest några dagar och hon är alltid velat ha en replik av popsicle-stick bänken de har på Disneyworld/Disneyland's "A Bug's Life" område, så jag bestämde mig att bygga den.Disclaimer: Jag är en dator kille, inte en trä kille. Dett...

Popsicle stick gitarr

bestämde jag att det var dags för någon att bygga en gitarr helt från popsicle pinnar... Beställde 4 000 på ebay och använde ungefär 2, 000... jag använde min Gremlin parlor storlek gitarr som mönster och började limning... tog ca 2 månader arbetar p...

Popsicle sticka armband!

Popsicle sticka armband du säga?? Hur är det?Bra trä kan vara böjda med ånga.. .so varför inte Popsicle pinnar??Jag började experimentera och det fungerade! Nu samlar jag tunga depressors som de är längre och bredare... vilket gör bättre bangles!Det...

Popsicle stick ringar

Hallå där! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en popsicle stick ring.Några saker du behöver är:1 x popsicle pinne eller två (duh)skärande redskap (avbitare, sax eller kniv)limpistolSteg 1: Blötläggning och limning Det första du...

Popsicle Stick Coaster

detta är steg för steg instruktioner om hur man gör en awesome Popsicle stick-och dalbana. Du behöver 16 Popsicle pinnar till göra det sammanlagt, Popsicle pinnar kommer att bryta så ta så många du kan.Steg 1: Steg 1 Starta genom att ta 4 Popsicle pi...

Popsicle Stick servett tält

Popsicle Stick uppfinning!(Jag har inte ett bättre namn för detta...Vänligen föreslå ett bättre namn!)Funktion: Du placerar "uppfinningen" på en tallrik med mat, och du kan sätta en servett över det utan det röra maten!Enkel idé, men funktionell...

Popsicle Stick Butterfly kniv

Hej!I detta instructables kommer jag att lära er hur man gör en 100% funktionell popsicle stick butterfly kniv (balisong). Detta projekt är mycket enkel och tar ca 30 minuter för att slutföra, men slutresultatet är en mycket tålig trä fjäril kniv som...

Popsicle Stick Swiss Army Knife Prop

Swiss Army Knife made out of popsicle sticks!Detta är en Swiss Army Knife prop som du kan göra med bara ett par popsicle pinnar (plös depressor typ).Obs: Jag vet inte hur man gör bladen stopp när fullt utsträckt. Du kan aktivera dem tills de träffar...

Mini AT-ST Popsicle Stick modell

Hej alla! Ett annat projekt från Star Wars universum - en mini All Terrain Scout Transport (AT-ST) popsicle stick modell..."Kyckling vandrare" var mer av en utmaning att bygga jämfört med andra fiktiva hantverk sedan mini AT-ST har att balansera...

LED Popsicle Stick Picture Frame

nyligen mina projekt har anklagats för att vara en del av vissa hipster konsthantverk rörelse.Är det hantverk du vill? Då är det hantverk får du!Här är min LED-enhanced popsicle stick bildramen. Precis i tid för semester.Steg 1: Gå och hämta grejer....

Led Popsicle Stick Lamp

Quick Popsicle stick lampAnpassa och njut!...

Make a Popsicle Stick Shutter Lamp

Göra en enkel och unik lampa från popsicle pinnar!Leveranser:1 lampa, sockect och ackord från en gammal lampa36 Popsicle pinnarPenLimpistolLinjalenSaxSteg 1: Förbereda Popsicle pinnar Linje upp popsicle pinnar mot en rak kant och dra en linje skär ku...