Portabel luftkonditionering (bara Lägg ice)Centralen luftar inte fungerade så bra i mitt sovrum, så jag beslöt att göra detta för att kyla ner mig / mitt rum.

Också, detta gör en awesome backup om din AC bryter, denna lilla killen kommer att tidvattnet dig över tills reparatören dyker upp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Portabel luftkonditionering

Jag fungerar min bil 8 timmar om dagen som en väktare. Min bil är min kontor. Det är inte kostnadseffektivt att köra min lastbil luftkonditioneringen hela dagen. Jag byggde denna bärbara luftkonditionering att använda i min bil och det fungerar bra.R...

Batteridriven Peltier portabel luftkonditionering

Bara en introduktionHej där, när du läser detta instructable, du letar efter något att svalna dig rätt?Eftersom jag är ny på instructable, ska jag lägga upp vad jag har uppfunnit dessa år. Hoppas de inte är ut den när jag posta dem här.I sommaren 201...

Plug-in portabel luftkonditionering

någonsin varit bara lite för varmt, men du ville inte slå på a/c? Nu finns det Plug-in portabel luftkonditionering (Pipac)! Det kommer att ge dig en liten tryckvåg av kall luft, precis tillräckligt för att kyla du ner. Det bästa är att den inte använ...

DIY R134a portabel luftkonditionering!

Här är min senaste företag i kyl. Jag har alltid velat ha en bärbar innebär att kyla en behållare för livsmedel eller luft villkor ett litet utrymme. Använda reservdelar liggande jag beslutat att skapa en liten paketerade luftkonditionering enhet.Jag...

Hålla mig Cool portabel luftkonditionering svalare 120V

jag har alltid velat ha luftkonditionering i mitt skjul, jag använder det främst för lagring, men jag är alltid i det letar efter något! Jag var också ute efter för att ha något jag kunde ta med mig, vart jag än går, så att en kompis om vi bara umgås...

ICE ROAD ÄVENTYR!

Kanske höjdpunkten av kanadensiskaerfarenheter är att ha ett ice road äventyr. Nu är ett djärvt påstående – pinnacle. Men också ett försvarbart. Du ser, Kanada är fantastiskt på så många sätt. Dess unika fördel är dock dess vinter. Vi har alla typer...

Beer cooler air conditioner

En portabel luftkonditionering med 12 volt fans, en Styrofoam öl svalare, en luftningsventil och frysta öl, som fungerar på USB, nätadapter för ett eluttag eller en 12V bil lättare.Jag gjorde denna bärbara luftkonditioneringsapparat du använder på en...

Hur man tar tunnelbanan Beijing

detta instructable hjälper resenärer till Peking förstår hur man tar tunnelbanan. Jag hoppas också att ge några tips så tunnelbana resa är en bra erfarenhet!Jämfört med taxibilar, bussar, bilar och cyklar, är tunnelbanan det snabbaste och billigaste...

The Insider's Guide till New York City

En svindlande mängd saker att göra i New York kan göra någon nykomling förvirrad. Jag har skrivit några tips om var att gå och vad du kan se som en infödd New Yorker, och som student, jag ska visa dig hur man njuta av det på de billiga.Steg 1: transp...

Fiffiga 3D julgran Cookies, bra att äta eller ge!

En fantastisk sätt att omvandla socker cookies till vackra julgran presenter. De ser fantastiska, smakar bra och är kul och lätt att göra. De är ganska intensiv tid, men resultatet är fantastiska. Jag skrev detta på Dabbled också.Dessa var inspirerad...

Hur man gör söta Baby Cupcake Toppers

I denna video kan du lära dig hur man gör söta baby cupcake slagklippare. Snabb, super söt och lätt att göra! Lätt att göra cupcake topper. Idealisk för baby shower. Utan särskild modellering verktyg, behöver bara en fondant icing.Steg 1: Titta på vi...

X-Mas för fåglarnas

vår familj, katter ingår, älskar att titta på fåglar och ekorrar på gården. Hålla dig små lurviga och befjädrade vänner glad i jul, genom att göra dem sina egna x-mas tree.Steg 1: Gör trädet. Vår är typ av Charlie Brown X-mas tree på steroider.Du kan...

Mini Peltier luftkonditioneringen (planer)

detta Instructable visar dig hur man gör en miljö vänliga portabel luftkonditionering. Denna maskin använder en Peltier modul som en mekanism för kyla och vissa kylfläktar för att blåsa luft.Steg 1: Här är en bild hur det fungerar Detta är precis som...

Fönstret Vent för portabla AC eller annat bruk

Det finns 38 bilder med bilder, instruktioner och ritningar med måttsättning. Detta kan vara lite jobbigt att göra men gör ett bra jobb under lång tid. Om du har till krok upp en portabel luftkonditionering, hårtork, Fume Vent eller annan anslutning...

Laptop luminositet Enhancer

trött på att inte kunna se din skärm på det gamla laptop när du är utanför? Laptop luminositet Enhancer är för dig!Steg 1: Så där satt jag hemma med min nya laptop som Jordanien gav mig. Jag var verkligen gillar även om nya laptop eftersom med det ja...

Lätt frysta lemonaden

Vad är bättre en varm sommardag än en fin kallt glas lemonad? En fryst läsk Slushie, naturligtvis! Detta är ett riktigt enkelt recept att få en awesome glas frysta lemonaden slush!Steg 1: leveranser Om du vill göra detta uber lätt, bara köpa läsk ell...

Inte-bara-Strawberry Ice Cream

Först var detta Instructable helt inspirerad av den bedårande 13-åring som gjort öl glass Instructable.Vi var lite oroliga att vi inte har våffla kon eller Grecian Pool och nästan övergett hela projektet, men efter noggrant övervägande (um, ja, låt o...

Strawberry Shortcake Ice Cream barer

Här är ett annat recept som jag visste att jag ville göra den minuten Michael Symon förberett det på The tugga, pojke är jag glad att jag gjorde! Jag har en lång historia med bra Humor jordgubbsmousse barer. Jag brukade äta dem i skolmatsalen efter l...

Heath Bar Ice Cream

Heath bar är av fan min favorit chokladkaka! Genom att lägga dem till glass gör himlen i en skål! Saker du behöver: 4 Heath barer 2 dl grädde 1 dl mjölk 3/4 dl socker 2 t vanilj 1 glass maskin.Steg 1: Blandningen Visp ägg tills fluffigt. Tillsätt soc...