Portable Beach skugga

JAG ÄLSKAR STRANDEN! Gilla mycket. Min hud är dock något mindre entusiastiskt. Oavsett hur mycket solkräm som jag satte på, känns det fortfarande som jag har haft för mycket sol efter en dag lång seaside session. Bärbar Beach skuggan är mitt svar på detta brännande problem. Det är enkelt att göra, lätt, och tillåter mig att ta pauser från solen samtidigt få titta på vågorna. Det är mycket att vinna om du frågar mig.

vill du få gjort i skuggan? Jag har du omfattas. (GNÄGGA) Kom så går vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Portable Beach högtalare

Hi Guys, här är en bärbar bergsprängareDess mycket mycket högt & tydligt, fjärrkontroll med 12v 4.5Ah batteri varar 3-5 dagar har inbyggd 20 watts förstärkare och lampa, den har också en mini förvaringsfack att hålla matvaror och din laddare, telefon...

Paddleball Set

En gång i månaden jag värd en beach bonfire brunch och är alltid på jakt efter kul stranden spel att få. Istället för att köpa en paddleball uppsättning, beslöt jag att göra en! Nu har jag ett sätt att arbeta bort alla brand rostad livsmedel!Låt oss...

Få se..: Beach House kök

Enligt top entreprenörer och fastighetsmäklare är ha ett imponerande kök en av de bästa sätten att förbättra värdet av ditt hem. Köket är centrera av familjeliv, varför inte välja en vacker och avkopplande kustnära ser? Här bryter vi ned hur får utse...

3D-modellering och skriva ut din egen skugga kub

En initialer skugga kub är en kub där varje vy av kuben (överst, front och sida-vy) är profilen av en annan bokstav. Detta kommer från boken Gödel, Escher, Bach, av Douglas Hofstadter. En skugga kub är en riktigt trevlig grundläggande 3D design utman...

3D utskrift belysning skugga

Jag förlorade min belysning nyanser, och jag vet inte när jag förlorade dem.Så jag bestämde mig göra ny. orsaka ljuset var så blanka.Steg 1: Först och främst hade jag vet koncis storleken av deras struktur håller socket.och jag ritade det ska vara lä...

Beach ljus vacker & avkopplande DIY

Hej killar...eftersom det är sommar ville jag 2 dela detta lätt DIY med er :)Jag kallar det "The Beach ljus" det är så vackert och avkopplande...att göra det... du behöver bara några stearinljus, sandstrand, några snäckor & en liten platta e...

220V hemlagad PORTABLE POWER INVERTER

Hej vännerDetta är en handledning om "Hur man gör en 220V portable power inverter" denna inverter är kapabel att driva lågenergilampor, tube lampor, dc fan ext. det kan hantera upp till 150W.even du kan ladda din laptop och mobilObs: detta är en...

Skugga Aerodactyl kostym

Aerodactyl är en pterodactyl baserat från TV-serien Pokemon. Jag modifierade Aerodactyl arten till min egen ursprungliga arter kallas skugga Aerodactyl. Utseendet är densamma; den enda skillnaden är mörkare nyans.Min inspiration för att göra denna ko...

Adirondack 2 piece Beach Chair

Jag hade funderat på hur man gör här en för lång tid. Det finns massor av snabb och lätt 2 bit solstolar där ute, men alla införliva horisontella lameller och horisontella stöd barer.Mitt mål var att hålla trogen min Adirondack design med bekväma böj...

Adirondack Beach Chair w / 2 positioner

Jag har alltid velat göra min egen camping stolar. Jag började med en Kentucky Stick stol, som var billigt att bygga och förvånansvärt bekväma, men inte mycket elegant. Efter år av forskande, hittade jag svaret i dessa tvådelade solstolar i klassiska...

Alien skugga halsduk

du kan bära den, springa därifrån, dans med det, umgås med den... var inte rädd, det är verkligen en fin alien!Jag virkade här Alien skugga halsduk med selleri grön akryl garn.Med hjälp av kamgarn vikt garn och en J-krok virkade jag detta främmande s...

Aurora skugga lampa: D

Det hela började en fin morgon, i material och bearbetning Lab 203, när vår instruktör bad oss att göra en lampa. Något som ger ut ljus och skapar magi sade han. Rädda materialet runt omkring dig att göra detta, tillade han vidare.Vi beslutade att an...

Ljuskrona fat skugga Retrofit

en nackdel med att köpa en enda ägare hem från 80-talet är att de fixturer och tillhörande funktioner (trim, formning, etc) tenderar att vara lite föråldrad. Speciellt när du börjar ombyggnationer runt dessa funktioner. Detta var fallet med kristallk...

Cell skuggas läkare Krieger Archer kostym

jag är ett stort fan av FX nätverkets Visa Archer, och espciailly galen vetenskapsman (inte den typen av läkare) läkare Krieger karaktär, så när jag behövde en billig, lätt, sista minuten klädedräkt för mitt företag jag slängde ihop en Cell skuggas t...

Nr-sy Spandex draghållfasthet skugga struktur

för mycket sol? Gör dig själv några skugga! Detta instructable kommer från en idé jag hade om ett sätt att göra enkla, snabba och billiga skugga strukturer av spandex (Lycra) tyg. Denna metod lämpar sig för experiment eftersom det inte kräver sy elle...

♥ 1 minut BEACH mörkläggning (ingen sömnad) ♥

Detta är en riktigt snabb och lätt att beach mörkläggning.Det ser verkligen söt och du kan bära den på många sätt.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:-en stor bit av jersey (eller någon ljus tyg, stretchig och som inte Frans);-sax;-måttband;-en bit av k...

Beach hut komposten från återvunnet pallar

Jag ville göra en komposten för vår lilla trädgård. Det måste vara tillräckligt stor för att fungera och tillräckligt små för att inte ta över det lilla utrymmet. Och eftersom det skulle bor mittemot bänken det skulle se bättre ut än de plast jobb rå...

Beach tema mittpunkten

enkelt beach tema mittpunkten som kräver lite arbete och är mycket vacker. Perfekt för stranden som helst. Att ha en strand tema bröllop? Du kan anpassa den med numrerade kort eller flera värmeljus. Det gör också en stor ta hem present till någon i s...

DIY Beach tema aromterapi badsalt

DIY badsalt är en bra idé för någon typ av beach tema party. Jag gör dessa till ge ut som min bröllop dusch part gynnar. De är roligt och enkelt att göra, och luktar bra! Jag har också gjort dem innan du använder lavendel eteriska oljor, som är också...