Portable kartong örhänge innehavarenjag ville ha ett sätt att transportera och skydda vissa av mina dangly örhängen när hemifrån, och eftersom jag är lite besatt, jag ville hålla dem alla organiserade och ganska :D Projektet tar en låda och gör en inre panelen för den, som kommer att hålla dina örhängen. Jag är rädd för designen endast rymmer örhängen för hål i öronen, och även om det kan ta stud-stil örhängen, det fungerar bättre med örhängen som inte har ryggen på dem.

Min behållaren rymmer upp till 20 par dangly örhängen, men du kan variera storleken som du - jag skulle rekommendera du börja ganska små.

Disclaimer:
Detta är min första instructable, så jag reserverar att vara lite poopy, och om du bestämmer dig att skjuta mig för det är poopy, jag boka rätt att skrika och jämra sig som en stor bebis. Men om det finns några problem skulle sedan jag föredra det om du berättade för mig, och jag ska försöka att fixa dem :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Örhänge innehavaren (tillverkad av kartong)

behöver en plats för din överflöd örhängen? Med detta lätt instructable, kan du göra en anpassningsbar örhänge hållare med extra krokar för armband och halsband! Du behöver inte vara en snickare med trä kompetens för detta. Leveranserna är enkel, så...

Gratis stående örhänge innehavaren

hur man gör en fristående örhänge innehavare av (mestadels) husgeråd. Det här ser riktigt bra på min byrå, plus det håller min dangly örhängen ur det virrvarr som är nedre facket i mitt smyckeskrin. Åh, och det gör en stor caddie för ditt hårtillbehö...

Stud örhänge innehavaren

jag nästan uteslutande bära örhängen och har tillbringat otaliga timmar ute i butiker och på nätet efter ett örhänge hållare som är gjord för dubbar specifikt med ingen lycka. Efter förlora hundratals örhängen bestämde jag mig att göra min egen. Bild...

Återvunnen kartong hänge

Hej... Idag kommer jag hur hur man gör kartong hänge. Detta är ett totalt DIY projekt och du kan enkelt göra det utan krångel. Och detta är en komplett ÅTERVUNNEN produkt som du skulle älska att lära...Så låt oss börja...Steg 1:Saker behövs-Bit medel...

Kartong mobiltelefon laddning innehavaren

Titta på videon.Om du gillar denna video prenumerera på min youtube-kanal. TackKreativa idé att göra en enkel kartong mobiltelefon laddning innehavaren!Det är super lätt att göra.Steg 1: För att göra detta behöver duSteg 2: Kartong mobiltelefon laddn...

Kartong markör innehavaren

torr radera markörer tenderar att komma med en billig plast hållare som bryter isär med tiden. Jag tröttnade på radergummit och/eller markörer faller ut när jag stötte innehavaren eller faktiskt försökte hämta ett objekt från innehavaren. Så jag satt...

Kartong gitarr plocka innehavaren

jag var försökande till göra Shootingapples plocka innehavaren och min kort ombord var för smal för min plockar så jag kom upp med detta!Steg 1: material! Behöver du:en liten pice kartong med en laminerad sidasaxgitarr plockarDina händer!Steg 2: skär...

DIY örhänge innehavaren

Jag har en massa örhängen jag inte kan hitta. Jag brukar ta dem, oftast lämnar dem oavsett var jag är och sedan glömma dem. Så mycket av mina örhängen antingen gå saknas helt eller ett bryts par upp. Jag beslöt att göra en innehavare av en örhänge so...

CubeChair (A Portable kartong låda ordförande)

med en fyrkantig kartong för att göra en bärbar stol.Nödvändigt material: en fyrkantig låda av kartong, extra kartonger, en linjal, en sax, ett band1. Öppna kartongen. Jag använde 12 * 12 * 12 inches.2. mäta hypotenusan av rutan. Min var ca 17 inches...

Kartong Lap Top innehavaren

Steg 1: material 1cardboard-2duck band-3knivesSteg 2: Ta rutan och avskurna botten med en kniv som this.then tejpa sidorna. Ta bitar av kartong och tejpa fast den i botten. Skär ett hål i toppen så din sladd kan gå igenom sedan skära ett hål på sidan...

Gummiband - örhänge innehavaren

göra en snabb och ganska hållare för din (stud) örhängen. Detta enkla och billiga projekt gör en perfekt alla hjärtans present eller det kan även vara en trevlig födelsedagspresent.Steg 1: material Behöver du:-Gummiband (kan se snyggare med färgglatt...

Örhänge innehavaren

Steg 1: Objekt behövs Börjar med en bildram, sax, tejp och några berlap.Steg 2: skär Skär berlap lite längre än på baksidan av ramen skära tillräckligt för att täcka hela öppningen av ramen.Steg 3: tejp Tejpa ner sidorna och topp & botten.Steg 4: nju...

Vincent van Gogh avhuggna örat örhänge innehavaren

jag gillar att vara organiserade - så jag kom med detta lite täppt inspirerad av avhuggna örat av Vincent van Gogh. Mina örhängen var är sådan oordning att jag hade problem att hitta matchande par. Nu med mitt "öra" har jag dem alla i en trevlig...

Post/stud örhänge innehavaren

jag köpt 1/4 '' 6.4 mm trä, vilken storlek och typ av trä kommer att göra. Det beror på hur stor du vill att din display eller hur många par post örhängen du äger. Du kan kopiera och klistra in fler hål om det behövs. Du kan även göra detta med plexi...

Örhänge trädgården

i detta instructable, vi kommer att göra en knapp blomsterträdgård med två funktioner: söt vägg konst och örhänge innehavaren.Steg 1: Vad du behöver Picture frameMesh plast duk (.59 cent, kan hittas i needlepoint leveranser)Blomma knapparPiprensareBa...

Örhänge Tree

jag har försökt att hitta en anständig örhänge träd för min dotter denna jul, men kunde inte hitta någon som hon vill. Så jag bestämde mig att göra min egen för henne. Jag hade några kvar över Sintra från min samurai dräkt som jag gjorde, så jag besl...

Earing innehavaren och ljuset reflektor

med gamla och slitna ut CD för att skapa nya innovativa saker...Steg 1: Förfarande:(Earing Holder)Steg 2: Samla gamla CD-skivor. Så många som du kan hitta!Steg 3: Förstora hålet på CD: n i mitten att passa blå röret som dess center foundation.Steg 4:...

Bild örhänge ramhållaren

I detta instructable visar vi dig hur du sätter en tavelram till en elegant örhänge hållare. Detta örhänge innehavaren är mycket lätt att göra och är den perfekta lösningen för att hålla dina örhängen organiserade.Allt du behöver är:-fotoram-pappersa...

Minion örhänge fall gjord av överraskning kinder ägg leksak innehavare.

Hoppas du gillar dettaSteg 1: Vad du behöver • Toy holder• Saxar• Lim• Svart markör• Svamp• Blå/vit papper• SilverGelpen• Gammal flaska topp• ÖrhängeSteg 2: första För det första får innehavaren av leksak och sätta ansiktet upp.Sedan öppna den.Steg 3...